0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 10:15

7.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrudimský stroj na body se nezadrhl ani na Vyšehradě, v bitvě o první místo uspěli hosté


Branky


0

Hosté předvedli další povedený výkon a na čele tabulky mají už pětibodový náskok. Tým Pavla Jirouska opět udržel vzadu nulu a inkasoval v osmi zápasech pouze neuvěřitelné tři branky!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se probrali až v závěru poločasu

Chrudimští fotbalisté zajížděli v sobotním dopoledni na hřiště dalšího pražského klubu, po Vltavínu tentokrát na FK Slavoj Vyšehrad. Utkání začali aktivně hosté a domácí měli spoustu problému zachytávat kombinační hru chrudimských fotbalistů. V 16. minutě se dostal do šestnáctky domácích Ptáček a prudkou střelou rozezvučel jen břevno Havránkovy branky.

 

V 18. minutě mířila střela Kopeckého z přímého kopu těsně vedle domácí branky. Ve 21. minutě se dostal na dostřel vyšehradské branky Řezníček a mazáckou střelou přeloboval vyběhnuvšího brankáře Havránka. Bohužel pro Chrudimské přeloboval ale i domácí branku. Chrudimští domácí mužstvo přehrávali a Vyšehradští nemohli na hru soupeře najít účinnou zbraň. Až zhruba po půlhodině hry se prosadili i domácí. Nejprve zahrozili hlavičkou vedle branky z rohového kopu a poté včasným vyběhnutím podržel mfkáče brankář Mrázek, který sebral z nohy míč Haškovi. Jelikož ani jedno mužstva nedokázalo vstřelit gól, poločas tak skončil bezbrankovou remízou.

Hosté se dočkali zasloužených branek

Druhý poločas začali domácí rohovým kopem. To bylo ale z jejich strany na dlouho vše. Chrudimští si vytvořili tlak a soupeře začali přehrávat. V 52. minutě přišel dlouhý aut Mastíka, který stačili zadáci domácích odkopnout na půlku, kde se nacházel chrudimský Vodrážka. Ten hlavou poslal míč za obranu domácích na Dostálka, který krásným lobem otevřel skóre utkání - 0:1.

 

V 56. minutě mohli Chrudimští přidat druhý gól po standardní situaci, ale Drahoš z blízkosti přestřelil domácí branku. V 58. minutě po rohovém kopu Kesnera zapomněla domácí obrana obsadit Kučeru, který hlavičkou protáhl domácího brankáře Havránka. Ten jeho pokus jen tak tak vytěsnil na další rohový kop. Domácí nestíhali a v 61. minutě byl za drsný faul na Kučeru odměněn domácí Seidl žlutou kartou. Stupňující se tlak hostí přinesl ovoce v 62. minutě. Kučera postupoval sám na tři zadáky domácích vyčkal si ještě před šestnáctkou domácích na správný moment a na nabíhajícího spoluhráče Vodrážku, kterému míč mezi obránci zpětnou nahrávkou naservíroval a chrudimský kapitán nechytatelnou ranou z dobrých 28 metrů trefil přesně k tyči - 0:2.

 

Hosté zcela kontrolovali hru. Domácí se do hry dostávali pouze jen ze standardních situací a dlouhými nákopy. S tím si ale Chrudimští dokázali poradit. V 71. minutě přišel centr Mastíka z levé strany na Kučeru, ten v hlavičkovém souboji neuspěl, ale domácí obránce zřejmě překvapen si na míč šlápl a vykulil ho přímo na nohu Kopeckému. Ten nezaváhal a nechytatelnou střelou překonal brankáře Havránka. Gól však uznán nebyl pro předchozí ofsajd Kučery. V 79. minutě přišla také střela domácích, která však chrudimského brankáře ohrozit nemohla. Poslední desetiminutovku si již zkušení hosté pohlídali a nepřipustili komplikace. Zaslouženě tak na umělé trávě Slavoje Vyšehrad zvítězili 0:2.

 

Zdroj: mfkchrudim.cz



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Vyšehrad
Milan Kopřiva (asistent trenéra, pro slavojvysehrad.cz): „Do utkání s prvním týmem tabulky jsme šli s velkým očekáváním, protože jsme chtěli Chrudim porazit. Soupeř však byl v úvodních dvaceti minutách lepší, až potom jsme se zvedli, minimálně vyrovnali hru a vytvořili si tři šance. Nemluvě o tom, že po faulu na Doležala jsme měli kopat penaltu. Další příležitost jsme měli hned v nástupu do druhé půle, bohužel ani jednu z nich jsme neproměnili. Pak už nás pohyblivější a s míčem drzejší Chrudim začala přehrávat a dvakrát jsme inkasovali. Ve druhé půli jsme už hráli špatně. V utkání s těžkým soupeřem se hodně projevilo, jak nám teď chybí osobnost typu Klesy. Pokusíme se ale tuto domácí prohru napravit hned ve středu vítězstvím v Brozanech.“

MFK Chrudim
Pavel Jirousek (trenér, pro slavojvysehrad.cz): „Vítězství na Vyšehradě si moc vážíme. Zvolili jsme stejnou taktiku jako v předchozích dvou našich zápasech na tomto stadionu a opět nám přinesla úspěch: zabezpečená obrana a rychlý přechod do útoku. Asi se projevilo, že máme zkušenější nebo sehranější tým, a tak s výjimkou úseku na konci první půle jsme měli navrch. Ve druhé půli to vypadalo, že se domácí pokusí několikanásobným střídáním zjednodušit a změnit obraz hry, ale právě v té době jsme dvěma góly v rozmezí deseti minut rozhodli o našem zaslouženém vítězství. Hodně k nám k němu pomohl i fakt, že Ptáček dokázal pokrýt rozdílového hráče Vyšehradu, kterým je Drobílek. Naposledy jsme v ČFL prohráli v květnu v Jirnech, a od té doby už máme sérii patnácti zápasů bez porážky. Abychom ale zůstali nahoře, nesmí být naše výkony kolísavé, což platí samozřejmě i pro ostatní týmy. Konkurenta v souboji o čelo tabulky bych viděl letos hlavně v Písku a určitě se budou snažit hrát co nejvýš i Loko Vltavín, Jirny, Zápy a Domažlice. To je však zatím jen odhad.“



Sestavy


FC Slavoj Vyšehrad
J. Havránek [-] - J. Seidl [-] , J. Čtvrtníček [-] , M. Hendrych [-] , V. Máče [-] (83. R. Matysík [-] ) , D. Hašek [-] (90. K. Kulhavý [-] ) , T. Madej [-] (83. J. Macej [-] ) , J. Doležal [-] (46. P. Šlegl [-] ) , D. Matějka [-] (46. J. Jakab [-] ) , F. Drobílek [-] , D. Hradecký [-]

MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - J. Kučera [-] (80. D. Vašulín [-] ) , L. Kopecký [-] (86. D. Vavrouš [-] ) , J. Krčál [-] , T. Dostálek [-] (83. J. Stránský [-] ) , L. Mastík [-] , O. Kesner [-] (90. F. Holeček [-] ) , V. Řezníček [-] , P. Drahoš [-] , M. Ptáček [-] , D. Vodrážka [-] (90. A. Zavřel [-] )

ŽK: 62. J. Seidl - 47. V. Řezníček , 61. O. Kesner .
Hráči zápasu: M. Ptáček , D. Vodrážka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Řeháček Lubomír ml. - MILNER Michal, KOVÁŘOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.