Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 16:30

7.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benátky dvakrát dotahovaly litoměřický náskok, výhru jim zařídil Kocourek


Branky


0

V zápase vedli pouze šest minut, přesto se benátečtí fotbalisté mohli radovat ze zisku plného počtu bodů...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli

Hned v úvodu utkání přenesl Mařík hru na Waltra, ten centrem hledal naskakujícího Knoblocha, který ale hlavou na míč nedosáhl. Hosté odpověděli Šlehoferovou střelou, která ale byla nepřesná. Podobně střílel o chvilku později také Hanuš. V 10. minutě se domácím nepodařilo odkopnout míč z pokutového území, ten si našel Jakub Šimkovský, na jehož střelu si sice Michňa sáhl, avšak v cestě do brány ji nezabránil – 0:1.

 

Odpověď domácích ale byla velmi rychlá. Po rozehrání rohového kopu se dostal míč ke Stanislavu Maříkovi, který ho napálil do tyče, od kterého se balon odrazil do sítě – 1:1. Otočit výsledek mohl Boček po přihrávce Hakla, střele benáteckého záložníka ale chyběla razance, a tak se pro mladého brankáře Plachého stala lacinou kořistí. Ze severočeských barev byl při střelecké chuti zejména Šlehofer, který svým dalším pokusem Michňu nepřekvapil, k zákroku jej ale donutil.

 

Zajímavá šance se ve 28. minutě narodila před Plachým, kde po přihrávce Hakla zakončoval Knobloch, hosté mu ale na poslední chvíli vložili do střely nohu, míč se tak snesl do Plachého rukavic. O chvilku později zakončoval opět Šlehofer, Michňa musel vytěsnit míč na rohový kop. Ve 32. minutě zahrávali hosté standardní situaci téměř z poloviny hřiště, míč se snesl na hlavu nevelkého Jakuba Grunerta, který byl v malém vápně nedůrazně bráněn a hosté znovu vedli – 1:2.

 

Otřesení domácí těžce hledali odpověď na tuto branku z kategorie lacinějších. Otřesen byl také stoper Borovička po srážce v pokutovém území s vlastním brankářem Michňou, brzy však pokračoval ve hře. Litoměřičtí čekali na brejky. Po jednom z nich našel Hanuš Trýznu, ten si udělal prostor ke střele, ta ale skončila v ochranné síti. Po první půli tak byli spokojenější hosté.

 

Benátkám patřil závěr

První čtvrthodinka druhé půle patřila hostům, kteří si zpětně musí hodně drbat hlavu, že ze své aktivity nevytěžili branku, domácím by se poté těžko otáčelo skóre. V 51. minutě zůstal před Michňou neobsazený Zdržálek, jehož střelu vyrazil domácí brankář na rohový kop. Na druhé straně Synkův skákavý pokus zkrotil Plachý. Snad ještě větší šanci, než měl Zdržálek, promrhal v 57. minutě Trýzna, k tomu se dostal míč v ideální střelecké parketě, svůj pokus ale namířil do obránce Borovičky, který stál kousek před brankovou čárou.

 

Domácí se postupem času dostávali více k míči, pomohlo k tomu i střídání a rychlonohý Kocourek, který na pravé straně hodně zlobil. Zajímavá příležitost se v 62. minutě rodila před Synkem, tomu se ale vrhl pod nohy autor druhé branky Grunert a míč mu vypíchl na rohový kop. Šestnáct minut před koncem zahrával benátecký tým další roh, Walter hledal Synka, který koníčkem litoměřickou branku o kousek minul. O dvě minuty později však už, k radosti domácích, udeřilo. Na pravé straně obalamutil Kocourek Václavka, jeho střelu ještě dokázali hosté zblokovat, na dorážku Jana Bočka už ale neměli nárok – 2:2.

 

Neuplynula ani minuta, když Hakl posunul míč na Tvrzníka, jehož střelu do horní poloviny branky vytáhl velmi dobrým zákrokem Plachý na rohový kop. I nadále se hrál zajímavý fotbal, z nějž si hosté vytvořili šanci Trýznou, který ale mířil vedle pravé tyče. Šest minut před koncem se přes Borovičku a Knoblocha dostal míč až k Jakubu Kocourkovi, ten opět profrčel po pravé straně, zakončil, avšak hosté míč až k Plachému nepustili, ten se však odrazil zpět k autorovi střely a domácí se radovali potřetí – 3:2.

 

V závěru se hosté nadechovali k náporu, centry ze stran ale s jistotou boxoval Michňa. V poslední minutě se před Kocourkem otevřelo hodně volného prostoru, ten sám proti Plachému nedal výsledku definitvní razítko, hostující brankář tak udržel naděje Litoměřicka na bodový zisk. V krátkém nastavení už se ale hostující tým do výraznější šance nedostal a z Benátek tak odjížděl zklamán a bez bodu.

 

Zdroj: kopanabenatky.cz

 



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou
Pavel Jícha (trenér, pro kopanabenatky.cz): Dnes jsme zejména výsledkově zvládli důležité utkání. I když jsme v zápase dvakrát prohrávali, všichni naši hráči bojovali jako lvi a nepříznivý vývoj nakonec obrátili na naši stranu. Na všechny hráče jsem pyšný! Dokázali mi to, co si o nich myslím a také to, že jsou týmem s ryzím charakterem, táhnoucím za jeden provaz.

FK Litoměřicko
Martin Müller (trenér, pro kopanabenatky.cz): Hrál se poměrně zajímavý fotbal. Myslím si, že diváci viděli dobré utkání. Vstřelili jsme dvě branky, nedá se ani říci, že po nějakých vypracovaných akcích. Jeden gól byl ze standardní situace, další po centru do pokutového území. Vedení jsme chtěli udržet až do konce, bohužel soupeř v závěru utkání nás zatlačil, podařilo se mu vstřelit dvě branky a asi zaslouženě vyhrát.



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - V. Šimeček [-] , B. Tvrzník [-] , M. Borovička [-] , M. Horák [-] , F. Hakl [-] , J. Synek [-] (90. E. Šahini [-] ) , J. Boček [-] (88. J. Sudek [-] ) , O. Walter [-] (87. J. Jäger [-] ) , J. Knobloch [-] , S. Mařík [-] (55. J. Kocourek [-] )

FK Litoměřicko
J. Plachý [-] - L. Šlehofer [-] , D. Šustr [-] , D. Surmaj [-] (87. J. Heřman [-] ) , J. Trýzna [-] , M. Hanuš [-] , T. Jelínek [-] (72. V. Kolmistr [-] ) , J. Šimkovský [-] , J. Grunert [-] (87. F. Frank [-] ) , P. Václavek [-] , D. Zdržálek [-] (83. M. Batryn [-] )

ŽK: 78. J. Boček , 90. L. Michňa - 63. P. Václavek , 72. T. Jelínek , 90. L. Šlehofer .
Hráči zápasu: J. Kocourek - D. Zdržálek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Zadinová Olga - LAFEK David, LEŠKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.