Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

7.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nymburk šokoval obhájce titulu a získal první výhru!


Branky


0

Nymburk v závěru minulého kola konečně protrhl čekání na první vstřelený gól a možná i to mu dodalo sebevědomí pro zápas s papírovým favoritem. Vybojoval tak první výhru v sezóně!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nymburk poprvé vedl

Jirny se v letošním ročníku v porovnání s minulou sezónou spíše hledají, když je mimo jiné oslabilo zranění a operace kanonýrka Melechovského, ale proti Nymburku věřili svěřencům trenéra Čvančary snad všichni tipéři – alespoň v případě Tip Ligy fotbalunas.cz tomu tak bylo. Jenomže Nymburk nastoupil nebojácně. Už ve 4. minutě se nymburský Herčík prosadil na zadní tyči po kombinaci několika hostujících hráčů – 0:1. Nymburk tak po minulém prvním skórování poznal další premiérový pocit – poprvé totiž v ČFL vedl. A na jeho hru to mělo blahodárný vliv.

 

 

Druhý gól přidal hostující Hájek, který se dostal do situace jeden na jednoho do vápna, zasekl si míč, předal míč Bodlákovi a ten už při vyběhnutí brankáře Kafky neměl problém trefit prázdnou bránu – 0:2. Domácí měli v kabině o čem přemýšlet.

Rychlá odpověď

Jenomže jak se dostat zpět do zápasu se jim vymyslet nepodařilo. Polaban hrál nadále svojí hru a když 59. minutě přece jen domácí snížili Pokorným, hosté hned po rozehrávce odpověděli. Kučaba si po individuální akci zasekl míč do protipohybu obránce a trefil se přesně k tyči, krásný gól, Kafka se natahoval marně. Nymburští po zápase mohli slavit – získali první výhru v soutěži a taková výhra na půdě obhájce titulu jistě dodá týmu sebevědomí i do dalších kol…



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Jirny
Aleš Čvančara (trenér): "Zápas se nám nevydařil. Soupeř nás trestal z brejků. V prvním poločase jsme dostali po brejkové situaci rychle inkasovali, když jsme ve druhém snížili, tak jsme o pár sekundách dostali třetí gól. Přestože se kluci snažili, tak už zápas nezvrátili. Je to pro nás obrovské zklamání. Nymburk nás ničím nepřekvapil, hrál hru, kterou jsme předpokládali, jen své šance tentokrát dokázal využít."

SK Polaban Nymburk, s.r.o.
Jiří Kabyl (trenér): „Do utkání jsme dobře vstoupili a po zbytek zápasu jsme byli víceméně lepším mužstvem. Převážně jsme to byli my, kdo měl šance. Když domácí snížili, ihned jsme zase odskočili na rozdíl dvou branek. Jirny to následně otevřely a my měli příležitosti k navýšení náskoku z přečíslení. Před koncem jsme měli štěstí, kdy to po jedné akci dvakrát zazvonilo o tyč, ale výsledek je dle mě spravedlivý. Mohli jsme vyhrát i vyšším rozdílem, ale jsme pokorní a spokojení s body. Hráli jsme dobře, na klucích bylo znát, že jim pomohlo proměnění hned první šance, to co nám v minulých zápasech chybělo. Vedli jsme, kluci se zklidnili, hráli a utkání bylo hezké na pohled. Hráče zápasu necháme tentokrát střelce branek – pravý obránce Herčík, střední záložník Kučaba a levý záložník Bodlák.“



Sestavy


SK Viktorie Jirny
F. Kafka [-] - M. Parys [-] (46. V. Pokorný [-] ) , L. Hruška [-] , O. Kejha [-] - M. Čepelák [-] , D. Kocourek [-] (46. M. Stockner [-] ) , L. Křeček [-] , J. Vondráček [-] (63. R. Stöckner [-] ) , M. Mareš [-] (23. J. Procházka [-] ) - P. Vandas [-] , M. Klán [-]

SK Polaban Nymburk, s.r.o.
R. Přibyl [-] - J. Kabyl [-] (90. V. Schulz [-] ) , M. Houžvička [-] , F. Vyskočil [-] , T. Petr [-] (76. J. Dudek [-] ) , T. Svoboda [-] , J. Cáska [-] , M. Bodlák [-] (88. F. Franc [-] ) , J. Hájek [-] , V. Herčík [-] (72. T. Chlapec [-] ) , M. Kučaba [-] (90. R. Novotný [-] )

ŽK: 86. P. Vandas - 52. M. Houžvička , 80. M. Kučaba .
Hráči zápasu: M. Kučaba , M. Bodlák , V. Herčík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šedivka Ondřej - DRÁBEK Drahoslav, ČECHLOVSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.