Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2017 16:30

17.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jirny se oklepaly a Benátky vyřídily už v první půli


Branky


0

Dvěma góly pomohl domácím Lukáš Křeček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celý první poločas se nesl naprosto pod kontrolou jirenských fotbalistů. Ti se ujali vedení již v 10. minutě, kdy se střelou ze střední vzdálenosti prosadil Lukáš Křeček – 1:0. Domácí byli nebezpeční z četných standardních situací, jak z přímých kopů, tak i z těch rohových. Několik závarů hosté přežili, avšak ve 40. minutě po další střele ze střední vzdálenosti, kterou měl na svědomí Jiří Vondráček, podruhé inkasovali – 2:0. Těsně před poločasovou přestávkou navíc domácí potřetí udeřili. Po přímém kopu se v pokutovém území nejvýše vyšrouboval urostlý Luboš Hruška a prakticky rozhodl utkání.

 

Do druhého poločasu hostující trenéři dvakrát vystřídali. Domácí se již nedostávali do tolika brankových příležitostí, jako v první půli. Avšak brankové manko bylo tak markantní, že hostům nezbyl na jeho stažení čas ani síly. Přesto došlo alespoň ke snížení. V 67. minutě našel v rychlém brejku Hakl Ondřeje Waltra, který střelou k tyči upravil skóre – 3:1. Domácí ale žádné zdramatizování výsledku nepřipustili. Vrátit tříbrankový rozdíl mohl Vandas s Klánem, kterému chyběl do zakončení pověstný krůček. Při další šanci Vandas o kousek přestřelil. Přesto se jirenský tým čtvrté branky dočkal. Svůj druhý gólový zápis v tomto utkání vystavil Lukáš Křeček, který byl úspěšný parádní střelou z trestného kopu, kterou odrazem o tyč nasměroval za Michňova záda – 4:1. Chvíli poté Klánovu střelu zneškodnil Michňa. Poslední slovo mohlo patřit hostům, avšak střídající Kocourek v sólu na brankáře Kafku nevyzrál.

Zdroj: kopanabenatky.cz



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Jirny
Aleš Čvančara (trenér, pro kopanabenatky.cz): Dnes se nám podařilo to, co se v předchozích zápasech nepovedlo, to znamená, že jsme brzy vstřelili branku. V tu chvíli kluci získali sebejistotu a kontrolu nad míčem. Důrazem a dalšími pěknými akcemi jsme zápas zvládli. Mohlo to skončit i vyšším rozdílem. Vyhráli jsme zaslouženě.

SK Benátky nad Jizerou
Pavel Jícha (trenér, pro kopanabenatky.cz): Dnešní duel jsme absolutně nezvládli. Soupeř byl lepším týmem ve všech směrech a naprosto po zásluze zvítězil. Musíme se z neúspěchu oklepat a soustředit se na další utkání.



Sestavy


SK Viktorie Jirny
F. Kafka [-] - M. Parys [-] , L. Hruška [-] , O. Kejha [-] - M. Čepelák [-] (84. J. Procházka [-] ) , M. Stockner [-] , L. Křeček [-] , J. Vondráček [-] , V. Pokorný [-] (56. J. Černý [-] ) - P. Vandas [-] , M. Klán [-] -

SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - V. Šimeček [-] , B. Tvrzník [-] (52. J. Sudek [-] ) , M. Borovička [-] , M. Horák [-] , F. Hakl [-] , J. Synek [-] (46. E. Šahini [-] ) , J. Boček [-] (60. J. Kocourek [-] ) , O. Walter [-] , J. Knobloch [-] , S. Mařík [-] (46. J. Jäger [-] )

ŽK: 73. M. Parys - 58. V. Šimeček .
Hráči zápasu: L. Křeček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - DUJSÍK Jiří, BRYCHTA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.