0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 16:00

8.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chukwuma stále k nezastavení, přidal další dva góly a Brozany mají skalp Nymburka


Branky


0

Brozanskou jízdu za čtvrtou výhrou v řadě měl pod palbou tradičně kanonýr Chukwuma. Na půdě Nymburka přidal další dvě trefy a na svém kontě jich má již deset.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová šance se nedostavila

První čtvrthodina výraznější akce nepřinášela a souboj mezi nováčky ze stejné skupiny divize příliš gólů nenabídnul. Ve 14. minutě měl blízko ke vstřelení gólu domácí Petr, ale jeho střelu z otočky k pravé tyči měl Lipš pod kontrolou. Na výraznější šanci se nakonec čekalo marně až do poločasu a do kabin se šlo za stavu 0:0.

Chukwuma opět úřadoval

Ve druhém poločase už se přes dvě stovky diváků dočkalo vstřeleného gólu, pro většinu z nich do špatné brány. V 57. minutě se k balonu ve vápně dostal Chukwudi Chukwuma, který si poradil s obráncem, později i s gólmanem Jungrem a vyslal hosty do vedení – 0:1. Klíčová byla 76. minuta, několik střeleckých pokusů dokázal Lipš v rychlém sledu zlikvidovat a později padl rozhodující gól. Není překvapením, že ho vstřelil Chukwudi Chukwuma, který gólmana pohledně prostřelil a připsal si jubilejní desátý gól ze čtyř odehraných zápasů - 0:2. Osamocený král střelců byl hlavním hrdinou Brozan, které se nakonec vyhouply rovnou do lepší poloviny tabulky.



Ohlasy k zápasu



SK Sokol Brozany
Perlička zápasy: Třiadvacetiletý nigerijský útočník Chukwudi Chukwuma si hlasitě říká o angažmá ve vyšší soutěži, což je ostatně i jeho cílem. V letošním ročníku patří k nejlepším střelcům ČFL, v sezóně už nasázel i dva hattricky.



Sestavy


SK Polaban Nymburk, s.r.o.
M. Jungr [-] - J. Kabyl [-] (87. J. Dudek [-] ) , M. Houžvička [-] , M. Kučaba [-] , F. Vyskočil [-] , T. Petr [-] , T. Svoboda [-] (31. J. Cáska [-] ) , M. Bodlák [-] , J. Hájek [-] , V. Herčík [-] (66. L. Nepovím [-] ) , T. Chlapec [-]

SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - T. Bubeníček [-] , R. Cibulka [-] , R. Dunderović [-] , J. Franc [-] - M. Marič [-] (70. I. Šollar [-] ) , R. Slanička [-] (88. T. Modr [-] ) , M. Studecký [-] , P. Tichý [-] (80. P. Hovorka [-] ) - C. Chukwuma [-] (89. M. Walter [-] ) , J. Benda [-] -

ŽK: 84. M. Studecký .
Hráči zápasu: C. Chukwuma .
Počet diváků: 215. Rozhodčí: Grimm Tomáš - KOŠAN Martin, ŠTYCHOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.