3:1
(2:0)
64. T. Hynek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 16:00

9.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chukwumu zastoupili parťáci a Brozany mají skalp Převýšova


Branky


0

Střelec deseti gólů se odmlčel, ale i tak Brozany opět vyhrály. Na výhru zadělaly dvěma góly v prvním poločase a i přes snížení soupeře dokázali dovést zápas do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petr si nepřipsal zákrok a dvakrát inkasoval

Během úvodních minut držel Převýšov balon dlouhou dobu na svých kopačkách, ale recept na Lipše nenašel. V sedmé minutě se předvedl Chukwuma, jeho herní pohodu symbolizoval postup okolo několika hráčů soupeře, ale o balon stihl přijít ještě před zakončením. První střela na bránu tak byla k vidění až v 15. minutě, ale domácí Petra neohrozili. Více nebezpečný byl sice v dalších minutách Převýšov, ale také jako první inkasoval. Ve 26. minutě se dostal balon na levou stranu k Chukwumovi, který dokázal odcentrovat na Jaroslava Bendu, před kterým nezasáhl přesně obránce a domácí útočník z blízkosti trefil bránu – 1:0.

 

Pro výsledek zápasu byla klíčová 36. minuta, nicméně ve hře se jednalo o navýšení skóre. Rozehrávku standardky z pravé strany sledoval na zadní tyči Radivoje Dunderović, ke kterému se balon po prodloužení dostal a jeho hlavičkový pokus v pádu skončil za zády Petra – 2:0. Zbylých deset minut prvního poločasu měli ve svém podání lepší Brozany, ale přidat třetí gól nedokázaly.

Učebnicová akce pojistila výhru

Několik standardek měl po přestávce Převýšov, jenže Lipše prakticky neohrozil. Brozany třetí gól stále nepřidaly a tak udeřil Převýšov a zadělal na drama. V 64. minutě ponechala rozhodčí výhodu po ataku jednoho z domácích hráčů, hra pokračovala přihrávkou do vápna a zakončením Tomáše Hynka, jehož lob doletěl mezi tři tyče – 2:1.

 

Hra se hodně rozkouskovala a to bylo lepší spíše pro Brozany. Ty nakonec kýžený gól vstřelily v 77. minutě. Hosté propadli po špatně rozehrané standardce, Brozany sice rychlý brejk zpomalily, ale vstřelily gól jako z učebnice. Z pravé strany přihrávka na levou, z levé centr za obranu, zpracování Petra Tichého, klička Petrovi a dvougólové vedení bylo opět na světě – 3:1. Vedení domácí udrželi a nenechali soupeře snížit.



Ohlasy k zápasu


SK Sokol Brozany
Petr Tichý (hráč): Pokud jde o branku, tak jsem si to udělal trošku složitější, ale nakonec míč v síti skončil a jsem rád, že to tam padlo.Převýšov má hodně kvalitní kádr, ale náš tým bojuje do poslední minuty. Technicky nás přehrávali, jsou tam opravdu šikovní kluci, ale my to všechno urveme bojovností a doufám, že to tak bude pokračovat i dál. Jsme samozřejmě rádi za řadu výher."




Sestavy


SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - T. Bubeníček [-] , R. Cibulka [-] , J. Franc [-] , R. Dunderović [-] - M. Studecký [-] , I. Šollar [-] (81. P. Hovorka [-] ) , R. Slanička [-] (91. T. Modr [-] ) , M. Marič [-] (71. P. Tichý [-] ) - J. Benda [-] (87. J. Stehlík [-] ) , C. Chukwuma [-] (89. B. Spirkoski [-] ) -

SK Převýšov
R. Petr [-] - J. Špidlen [-] , J. Černý [-] , J. Jarkovský [-] , L. Vyšehrad [-] (33. M. Kosař [-] ) - T. Hynek [-] , J. Urbanec [-] , T. Labík [-] (31. J. Věchet [-] ) , L. Kraják [-] , T. Sedláček [-] (83. D. Živný [-] ) - T. Bastin [-] (60. R. Korba [-] )

ŽK: 52. J. Franc , 71. M. Studecký - 34. J. Špidlen , 70. R. Korba , 90. J. Černý .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Šálková Helena - CIHLÁŘ František, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.