Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

11.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zápy přišly za rozhodnutého stavu o čisté konto až v poslední minutě


Branky


0

Výborný výkon předvedl útočník Matějka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Jirny
Aleš Čvančara (trenér): "Dva góly jsme dostali po autu, třetí si dáme zadkem po rohu sami. Když se pak hra otevřela, tak Zápy chodily do brejků, které dobře řešil Piták. Měli i více šancí, než na tři branky. Opticky to ale nebylo na to, abychom zápas prohráli. Po dvou tréninkách naskočil do hry na půlhodinu Melechovský, to samé Mareš. Bohužel jsme je museli využít z toho důvodu, že se v pátek zranil Křeček, což je další zásah do sestavy, stále netrénuje Hruška. Zranění máme v průběhu podzimu hrozně moc. Příště hrajeme v Králově Dvoře, očekávám vyrovnaný zápas. Naše utkání jsou o prvním gólu, když ho vstřelí soupeř, je to pro nás složitější, ale věřím tomu, že máme na to tam bodovat."

SK Zápy
Michal Mašek (trenér): "Bylo to pro nás prestižní utkání, derby. Nacházeli jsme se v o trochu lepší situaci než domácí, kterým chyběli zranění hráči. Utkání jsme zvládli myslím suverénně, až na jeden okamžik ve druhé půli, kdy jsme byli pasivnější, ale Jirny mají svou kvalitu. Dva góly jsme dali ze standardek, domácí jsme nepustili za celý zápas do gólové šance, kromě standardních situací, kterých měli domácí hodně. Ty jsme ale dobře uskákali, naše defenziva si s tím výborně poradila. Ve druhé půli jsme mohli přidal snad pět dalších branek, chodili jsme sami na bránu. Zasloužené vítězství, kaňkou byla inkasovaná branka v závěru po chybě brankáře. Mančaft musím pochválit, předvedl velice dobrý, koncentrovaný výkon, tak by to mělo být. Hráčem zápasu byl útočník Matějka, který svedl spoustu vítězných soubojů, dal branku a byl na hřišti hodně platný."



Sestavy


SK Viktorie Jirny
F. Kafka [-] - J. Vondráček [-] , M. Parys [-] , M. Mareš [-] (60. A. Melechovský [-] ) , M. Čepelák [-] , O. Kejha [-] - D. Kocourek [-] (35. M. Stockner [-] ) , V. Pokorný [-] (74. R. Stöckner [-] ) , J. Procházka [-] - M. Klán [-] , P. Vandas [-]

SK Zápy
R. Straka [-] - T. Valenta [-] (78. M. Šerý [-] ) , K. Piták [-] (88. M. Štěpánek [-] ) , M. Kovařík [-] , P. Růžek [-] , T. Matějka [-] (89. M. Macek [-] ) , M. Pávek [-] , M. Novák [-] , P. Putz [-] (80. S. Munzar [-] ) , T. Bulíř [-] (63. V. Svoboda [-] ) , M. Jelínek [-]

ŽK: 18. M. Mareš - 43. M. Novák .
Hráči zápasu: T. Matějka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VAŇKÁT Zdeněk - KLUPÁK Petr, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.