4:2
(1:0)
58. R. Slanička
89. M. Pávek (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 14:30

12.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zápy si poradily s Brozany, dvakrát se trefil Bulíř


Branky


2. T. Bulíř , 49. K. Piták , 63. M. Jelínek , 75. T. Bulíř - 58. R. Slanička , 89. M. Pávek (vl.)
0

Protože zápas Převýšova s Pískem byl odložen, bylo utkání v Zápech jediným odehraným z programu 12. kola ČFL. Domácí šli rychle do vedení, ale do druhé půle bylo vše otevřené... Utkání pro nás okomentoval trenér již druhého celku tabulky Michal Mašek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Zápy
Michal Mašek (trenér): "Zasloužené vítězství ze zápasu na těžkém podmáčeném terénu, který byl na hraně regulérnosti. Chtěli jsme ale zápas odehrát, už není utkání kam moc posouvat. Vítr se na sedmdesát minut docela uklidnil. V první půli jsme si vytvořili neuvěřitelné množství gólovek, bohužel jsme proměnili jen jednu. Soupeře jsme dá se říct k ničemu nepustili. V úvodu druhé půle jsme přidali druhou branku a vypadalo to na rozhodnuté utkání, jenomže jsme dostali laciný gól po propadlé standardce. Naštěstí i nám standardky jdou, po jedné jsme zvýšili na 3:1, náskok jsme navýšili a v závěru jsme si dali vlastní gól. Soupeř z ničeho dosáhl na dva vstřelené góly, což nás trochu mrzí, ale celkový výkon byl dobrý. Hráčem zápasu byl levý záložník Bulíř, který dal dvě branky a byl u zrodu spousty útočných situací. Mančaft nyní opravdu funguje a doufám, že to do konce podzimu vydrží. Po začátku sezóny, kdy jsme se trochu trápili, si naše hra sedla, tým našel svou tvář a už začíná ukazovat věci, o kterých jsem věděl, že můžou fungovat. Zkušení hráči to vzali na sebe, přidali se mladí, kteří už se začali sžívat se soutěží a vypadá to dobře."

SK Sokol Brozany
Ján Kudlička (manažer A týmu pro sokol-brozany.cz): „Domácí, které dobře dirigoval zkušený Piták, hráli mnohem jednodušeji než my. Na začátku druhé půle jsme dostali druhou branku, a i když se nám trochu šťastně podařilo snížit, Zápy pak dotlačily míč do sítě i potřetí. A čtvrthodiny před koncem potrestaly naši další špatnou rozehrávku. Po snížení jsme pak dali i další gól, ale ten nebyl pro údajné porušení pravidel uznán. Je to škoda, tady jsme bodovat mohli. V posledních zápasech ovšem dostáváme zbytečně moc gólů, musíme být mnohem koncentrovanější a důslednější.“



Sestavy


SK Zápy
R. Straka [-] - V. Svoboda [-] (79. S. Munzar [-] ) , T. Valenta [-] (72. M. Šerý [-] ) , K. Piták [-] (82. M. Macek [-] ) , M. Kovařík [-] (79. M. Štěpánek [-] ) , P. Růžek [-] , M. Pávek [-] , M. Novák [-] , P. Putz [-] , T. Bulíř [-] , M. Jelínek [-] (84. D. Pedro [-] )

SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - R. Cibulka [-] , T. Bubeníček [-] , J. Franc [-] (46. P. Tichý [-] ) , R. Dunderović [-] - R. Slanička [-] (84. T. Vlasák [-] ) , M. Studecký [-] , P. Hovorka [-] (46. M. Marič [-] ) - J. Benda [-] (88. T. Modr [-] ) - C. Chukwuma [-] (69. B. Spirkoski [-] ) , J. Stehlík [-]

ŽK: 28. J. Franc , 55. R. Cibulka , 64. P. Lipš .
Hráči zápasu: T. Bulíř .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír - MUDRA Zdeněk, LANGMAJER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.