L. Nepovím 15. (p.)
2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

13.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čekání Převýšova na tříbodovou výhru pokračuje. Nymburk ukořistil dva body


Branky


15. L. Nepovím (p.) - 11. P. Novák
0

Převýšov naposledy za tři body vyhrál 1. října a proti poslednímu celku tabulky se chtěl vytáhnout. Jenomže Nymburk nedal svou kůži lacino a bojovné utkání dotáhl do penalt, kde byl úspěšnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Polaban Nymburk, s.r.o.
Jiří Kabyl (trenér): "Bylo to těžké, bojovné utkání a jsme spokojení, že jsme z něho urvali dva body V tomto počasí už jsou terény bahnité, takže se na těžkém hřišti odehrával boj, obě mužstva zodpovědně bránila a snažila se soupeře nepouštět do šancí. Za stavu 1:1 už to bylo o tom, jestli někdo udělá chybu, ke konci zápasu jsme měli náznaky šancí, když jsme se dostávali ze strany do vápna, ale bohužel jsme to nedohráli. Následovaly penalty, v páté sérii jsme při mečbolu trefili tyč, rozhodli jsme až v sedmé sérii. Hráčem zápasu určím brankáře Přibyla a stopera Vyskočila."

SK Převýšov
Tomáš Hrabík (trenér):



Sestavy


SK Polaban Nymburk, s.r.o.
R. Přibyl [-] - J. Kabyl [-] (85. V. Schulz [-] ) , M. Kučaba [-] , F. Vyskočil [-] , T. Chlapec [-] , T. Petr [-] (79. F. Franc [-] ) , T. Svoboda [-] , M. Bodlák [-] , J. Hájek [-] (73. R. Novotný [-] ) , V. Herčík [-] , L. Nepovím [-] (73. J. Cáska [-] )

SK Převýšov
R. Petr [-] - P. Veselka [-] , J. Jarkovský [-] , J. Špidlen [-] , J. Černý [-] - T. Sedláček [-] , P. Novák [-] (60. T. Bastin [-] ) , T. Hynek [-] (46. L. Kraják [-] ) , J. Urbanec [-] , T. Labík [-] - D. Živný [-] (77. J. Věchet [-] )

ŽK: 25. M. Bodlák , 50. V. Herčík , 61. J. Kabyl - 14. J. Urbanec , 19. P. Novák , 54. T. Sedláček , 87. J. Jarkovský .
Hráči zápasu: R. Přibyl , F. Vyskočil .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: VAŇKÁT Zdeněk - KLUPÁK Petr, ŠIMEČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.