J. Synek 74.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

13.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Benátky obraly Benešov díky Synkově brance a přeskočily ho v tabulce


Branky


74. J. Synek
0

Velice důležitý duel, který benátečtí fotbalisté zvládli. V souboji takříkajíc o šest bodů zvítězily Benátky nad tabulkovým sousedem z Benešova 1:0 díky brance nejlepšího střelce Jakuba Synka ze 74. minuty. Nutno dodat, že ve druhé půli byli Benátečtí lepším týmem a vstřelený gól si určitě zasloužili. Přesto v samém závěru domácí trnuli při dvou střelách benešovských hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Od počátku utkání měli benátečtí hráči více míč na svých kopačkách. Zlobil zejména rychlonohý Kocourek, leč na střelu, která by mířila mezi tyče, se čekalo poměrně dlouho. Hosté vyprodukovali několik centrů, se kterými si ale poradila jistá benátecká obrana či brankář Levíček. Za zmínku tak stojí snad jen propagační pokus Synka, který brankáři Mezhievovi nenadělal větší starosti.

 

O mnoho lepší šanci si Benátky připravily ve 24. minutě, kdy se míč z Bočkovy kopačky snesl na břevno. O minutu později po akci téhož hráče zakončoval Mařík vysoko nad branku. Nepřesný byl také hlavičkující Synek. Jedinou střelu hostů měl na svědomí Luboš Balata, který ale z otočky z vápna minul levou tyčku.

 

Synek ukázal střelecký instinkt

V podobném duchu se nesl také začátek druhého poločasu. Postupem času ale začali být benátečtí fotbalisté odvážnější. Prvním varováním pro hosty byla 54. minuta. Hakl se zbavil dvou protihráčů, našel Knoblocha, jenž posadil míč na hlavu Synkovi, ten ale ve velmi dobré příležitosti přestřelil. O chvíli později střílel nepřesně Hakl. V 59. minutě servíroval Boček míč Kocourkovi, ten ho ale v pokutovém území netrefil tak, jak by sám potřeboval. Další Haklovo zakončení již bylo přesnější, Mezhiev vyrazil míč pouze před sebe, tam ale vládli hosté.

 

V 70. minutě se hosté dožadovali útočného faulu, avšak vyslyšeno jim nebylo. Benátečtí podnikli útok do rozhárané obrany, avšak Kocourek z pravé strany minul o píď vzdálenější tyčku. V 74. minutě už ale udeřilo. Sudek odcentroval z levé strany do pokutového území, kde se nejlépe orientoval Jakub Synek a domácí mohli slavit – 1:0.

 

O sedm minut později mohl týž hráč přidat další branku, míč ale poslal těsně vedle pravé tyčky. V závěrečné pětiminutovce se Benešovští logicky tlačili před Levíčka. Hlavičkující Zákostelský přesný nebyl.

 

V 89. minutě zakončoval z velmi nadějné pozice Telnar, avšak domácí mu na poslední chvíli srazili míč na rohový kop. Po něm zakončoval střídající Hrebeniuk, za jehož střelou se Levíček pouze ohlédl. Míč zavadil o pravou tyčku a zamířil mimo branku. Po krátkém nastavení, ve kterém si ještě hosté připsali dva nebezpečné centry, hlavní rozhodčí Hányš tento zápas ukončil.

 

Zdroj: kopanabenatky.cz



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou
Pavel Jícha (trenér, pro kopanabenatky.cz): V prvním poločase to byla oboustranně spíše taková taktická bitva, která moc fotbalové podívané divákům nepřinesla. Obě mužstva si však uvědomovala, o jak důležitý bodový zisk jde a tomu také přizpůsobila svoji hru. Ve druhé půli jsme hru zpřesnili a i jsme byli více odvážnější než hosté. Ze zvýšené aktivity jsme si vytvořili několik šancí, z nichž se nám jednu podařilo proměnit a vyhrát. Se ziskem tří bodů jsem spokojen, stejně jako s poctivým a bojovným přístupem všech našich hráčů.

SK Benešov
Roman Veselý (trenér, pro kopanabenatky.cz): Na těžkém terénu dnes vyhrála bojovnost. Domácí šli za vítězstvím jednoznačně více než my. V určitých situacích byli agresivnější, vyhrávali souboje. V pokutovém území byli hladovější. Vytvořili si více brankových příležitostí a podle mého názoru i zaslouženě zvítězili.



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
V. Levíček [-] - M. Horák [-] , J. Kocourek [-] (90. J. Kraus [-] ) , S. Mařík [-] (85. O. Walter [-] ) , J. Sudek [-] , F. Hakl [-] , J. Synek [-] (88. E. Šahini [-] ) , J. Boček [-] , J. Knobloch [-] , V. Šimeček [-] , J. Jäger [-]

SK Benešov
A. Mezhiev [-] - M. Ngimbi [-] , J. Neuberg [-] , Z. Vrňák [-] (81. D. Filip [-] ) , J. Zákostelský [-] , P. Ježdík [-] - M. Bohata [-] (75. D. Farkaš [-] ) , P. Čapek [-] , L. Balata [-] , V. Ježdík [-] (87. I. Hrebeniuk [-] ) - M. Telnar [-]

Hráči zápasu: J. Sudek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hányš Martin - NEHASIL Lukáš, AUBRECHT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.