R. Korba 33.
1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2017 13:30

15.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litoměřicko si odvezlo z Převýšova dva body, celkem jich teď mají oba celky jednadvacet


Branky


0

Převýšovu podzim nevyšel podle představ a náladu si nespravil ani v posledním domácím zápase. Korba sice poslal domácí celek do vedení, Litoměřicko ale našlo ve druhém dějství odpověď a nakonec se radovalo po penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plachý na hranici sebezničení gólu nezabránil

První poločas se odehrával v režii Převýšova, již ve druhé minutě podržela Plachého tyčka. I v následujícím průběhu byli domácí aktivnější a nebezpečnější, naštěstí pro hosty neproduktivní. Tak přežili v 18. minutě Vyšehradovu šanci, kdy k němu míč propadl po rohovém kopu na malé vápno, možná pro něj až nečekaně a nestihl přesněji zasáhnout. Během necelých dvou minut byla v ohrožení litoměřická branka ze vzduchu po předcházejících rohových kopech. Nejprve na přelomu 23. a 24. minuty nás výtečným zákrokem uchránil hosty Plachý před zásahem Korby, ve druhé příležitosti, hlavička domácího kapitána minula brankovou konstrukci.

 

V těchto chvílích visel gól ve vzduchu a opětovným zachráncem byl Plachý ve 28. minutě, kdy se podruhé zastřeloval Korba. Do třetice to však již Radkovi Korbovi vyšlo, ve třicáté třetí minutě hlavičkoval centr zleva zhruba z dvanácti metrů na vzdálenější tyč a Plachý se natahoval, jak mohl, ale marně. Nejen litoměřickým, ale i domácím fanouškům zatrnulo, když se brankář po obdrženém gólu nezvedal. Při pokusu zabránit míči v cestě do sítě, orazítkoval hlavou tyčku a pokračovat, i když otřesen, mohl až po ošetření.

 

Potvrdit vedení východočeského klubu mohl ve 36. minutě Živný, ale před odkrytou brankou svá mířidla neseřídil nejlépe, je tedy nutno přiznat, že po prudké přihrávce přes obránce neměl úplně jednoduchou situaci. Ve 37. minutě si řekli o slovo i Litoměřičtí, po přihrávce Hanuše za obranu zůstal po kontaktu s domácím brankářem pro změnu ležet na trávníku David Surmaj. Rozhodčí Grimm se nedomníval, že se jednalo o penaltový zákrok. Prostřelit brankáře Petra po odražené míči se následně nepodařilo Marku Hanušovi. Pozdější rohový kop ohrožení domácí branky nepřinesl. 

Převýšov s Litoměřickem tentokrát nulu neudržel

Do druhé půle nastoupil litoměřický celek mnohem aktivněji a s pořádnou porcí bojovnosti, kdy nedával domácím sebemenší prostor a čas. Poctivá a obětavá práce na těžkém terénu byla korunována dvacet minut před koncem. Po vystřídání Zdržálka Kolmistrem právě on odcentroval balón do trestného území, kde si našel míč i prostor Jakub Šimkovský a stal se prvním střelcem Litoměřicka, který kdy vsítil branku Převýšovu. I přes několik nadějných situací na obou stranách doputoval duel do penaltového rozstřelu.

 

 

Domácí nezvládli závěr penalt

V posledních zápasech nabyli domácí slušnou praxi, když v jejich předešlých pěti střetnutích rozhodovaly čtyřikrát penalty. Došlo na ně i tentokrát, a po dvou litoměřických úvodních neúspěšných pokusech klesly akcie hostujícího úspěchu na minimum. Při naději jej podržel jeden neproměněný pokutový kop i na straně Převýšova.  Další tři litoměřičtí střelci Hanuš, Šimkovský ani Dvořák se již nezmýlili, zato domácí exekutory vychytal Plachý a i ve třetím utkání po sobě se hosté mohli radovat z výhry, byť jen za dva body.

 

ZDROJ: www.fklitomericko.cz



Sestavy


SK Převýšov
R. Petr [-] - L. Vyšehrad [-] , J. Jarkovský [-] , P. Veselka [-] , J. Špidlen [-] - L. Kraják [-] , J. Urbanec [-] , T. Labík [-] (73. T. Hynek [-] ) , T. Sedláček [-] - R. Korba [-] , D. Živný [-] (64. M. Zezula [-] )

FK Litoměřicko
J. Plachý [-] - P. Václavek [-] , R. Dvořák [-] , M. Štancl [-] , D. Zdržálek [-] (68. V. Kolmistr [-] ) , L. Šlehofer [-] , D. Šustr [-] , D. Surmaj [-] (85. J. Heřman [-] ) , M. Hanuš [-] , J. Šimkovský [-] , P. Valenta [-] (90. T. Jelínek [-] )

Hráči zápasu: R. Korba - J. Plachý .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Grimm Tomáš - CIHLÁŘ František, ŠTYCHOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.