1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 10:15

6.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Diváci viděli oku lahodící podívanou, Písek urval výhru v závěru


Branky


0

Již na čtyři zápasy v řadě prodloužili písečtí třetiligoví fotbalisté svou vítěznou sérii, když na domácím hřišti porazili gólem Martina Voráčka ze závěru utkání Viktorii Jirny 1:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slepička hostům zatápěl

Průběh celého utkání byl prošpikován šancemi domácího týmu, do kterých se dostával především Miroslav Slepička. Zkušený útočník na sebe poprvé upozornil v 11. minutě, kdy si naskočil na centr od rohového praporku, ale hlavou bránu hostujícího Františka Kafky minul. Přesnější byl ve 27. minutě Slepičkův parťák z útočné dvojice Filip Řezáč, jenže povedenou ranou z dálky trefil pouze tyč.

 

Pětadvacet minut se i přes vyšší procento držení míče ze strany Písku hrálo vyrovnaně, pak však byla domácí převaha stále znatelnější. Výkonu fotbalistů od Otavy chyběl už jenom gól. Ten však nepadl po dalších příležitostech dua Slepička - Řezáč, ani po střele Tomáše Froňka ze 34. minuty.

 

Majitel mistrovského titulu se Slovanem Liberec Miroslav Slepička během sobotního dopoledne míče doslova přitahoval. Jirenská obrana je nedokázala odvracet a forvard s pětkou na zádech zaměstnával Kafku nebezpečnými pokusy. Ve 43. minutě mířil jen mimo. O chvilku později zpracoval balón v pokutovém území pro Michale Rendlu a gólman Jiren se musel velmi snažit, aby pokus domácího kapitána vytěsnil mimo tři tyče.

I Jirny trefily tyč

Pohledné fotbalové představení pokračovalo i po přestávce. S ubíhajícím časem bylo stále jasnější, že o vítězi střetnutí rozhodne jedna vstřelená branka, nebo se budou kopat penalty. Uspět chtěly oba celky a na hřišti to podle toho vypadalo.

 

Jirenští sice museli dbát na defenzivu, ale dokázali zahrozit i na útočné polovině. Také oni trefili z úhlu tyč a měli možnost zahrávat standardní situaci z nebezpečného místa těsně za vápnem. Gólová radost se však atraktivnímu duelu vyhýbala. Neužil si ji ani Jakub Held, který v 60. minutě z ideální pozice zakončoval příliš slabě.

 

Když už to po sérii střídání vypadalo ne remízu, vzal osud zápasu na své kopačky uzdravený Martin Voráček. U levé postranní čáry si zpracoval dlouhý pas Václava Milce. Vydal se směrem do středu hřiště a po narážečce s Miroslavem Slepičkou vyslal přízemní střelu k bližší tyči. Gólman Kafka se pohnul na druhou stranu a na střelu již nedokázal včas zareagovat - 1:0.

 

V závěrečných okamžicích duelu podržel své spoluhráče brankář Kamil Hajdušek, který se roztáhl před v obrovské šanci se ocitajícím Pavlem Vandasem a podtrhl tak výborný výkon celého píseckého týmu, jež vybojoval další tři body do tabulky ČFL.

 

AUTOR: Petr Brůha/fcpisek.cz



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Ondřej Prášil (trenér): „Bylo to pěkné utkání. Z naší strany také hodně bojovné. Šance byly na obou stranách a diváci se měli na co koukat. Pokud budou takové zápasy ve třetí lize, bude to jedině dobře. Když už se schylovalo k remíze, tak jsme vlastně z té nejmíň pravděpodobné šance dali gól. Na konci nás podržel Kamil Hajdušek. Jsme moc rádi za vítězství. Hráči zápasu byli Slepička a Avdić."

SK Viktorie Jirny
Aleš Čvančara (trenér): „Úvod zápasu byl z naší strany správně. Soupeř měl pouze optickou převahu, ale nezlobil. Poté jsme ale přestali vysouvat obranu, což hodně pomohlo Miroslavu Slepičkovi, který se k balónům dostával blíž naší bráně. Ve druhé půli se nám nedařilo podržet míč a soupeř si vypracovával šance. Přesto jsme paradoxně mohli dát gól dříve my a asi bychom vyhráli. Bylo to dnes o jednom gólu, ale Písek měl více šancí."



Sestavy


FC Písek
K. Hajdušek [-] - V. Milec [-] , T. Froněk [-] , F. Řezáč [-] (78. M. Held [-] ) - V. Hrachovec [-] (46. M. Voráček [-] ) , M. Slepička [-] (89. A. Kočí [-] ) , M. Rendla [-] , T. Benetka [-] - J. Held [-] (81. O. Běloušek [-] ) , M. Avdić [-] , A. Hanzlík [-] -

SK Viktorie Jirny
F. Kafka [-] - O. Kejha [-] , M. Čepelák [-] , D. Kocourek [-] (82. M. Stockner [-] ) , L. Křeček [-] (57. P. Vandas [-] ) , J. Vondráček [-] (85. R. Stöckner [-] ) , M. Klán [-] , M. Mareš [-] , L. Hruška [-] , J. Procházka [-] (57. V. Pokorný [-] ) , M. Parys [-]

ŽK: 27. J. Held , 55. F. Řezáč .
Hráči zápasu: M. Slepička , M. Avdić .
Počet diváků: 325. Rozhodčí: VAŇKÁT Zdeněk - KLUPÁK Petr, ŠIMEČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.