1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 15:00

7.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Za devadesát minut v Dobrovici branka nepadla, rozhodovaly penalty


Branky


0

Více šancí nabídl první poločas zápasu. O dvoubodové výhře domácí Dobrovice rozhodovaly penalty, ve které neuspěla hned trojice hostujících hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrovice čelila převýšovským šancím

Převýšov má s Čížovou zatím nejhorší obranu v soutěži, ale proti Dobrovici ukázal, že na defenzivě svěřenci trenéra Hrabíka zapracovali. K první šanci se prosadili hosté v 7. minutě, Věchet hlavičkoval po rohovém kopu, ale možnost lepšího zakončení mu znemožnil v závaru vlastní spoluhráč. Ještě vážnější situaci musel brankář Dědek řešit v 15. minutě – to proti němu běžel osamocený Urbanec, ale tváří v tvář gólmanovi neuspěl a poslal míč jen do boční sítě.

 

Na druhé straně chyběla Volfovi ke gólovému zakončení pár centimetrů, ve 21. minutě přišla tutovka Převýšova. Hynek poslal přihrávku na Krajáka, který ovšem akci zakončil jen střelou nad bránu. Hosté byli v první půli o něco nebezpečnější, do zakončení se nutil střelecky disponovaný Urbanec, který v posledním kole nasázel hattrick.

 

Výsledek se neměnil ani ve 32. minutě. Bránící Sedláček podklouzl ve velkém vápně, čehož využil Živný a chopil se míče, jeho postup ale zlikvidoval skokem pod nohy útočníka brankář Dědek, který posléze Živného zakončení lapil. Dobrovice směrem dopředu tak nebezpečná nebyla.

Čekání na bodový zisk

Jenomže hned po přestávce domácí zahrozili. Petr vyboxoval přímý kop jen ke kopačkám Volfa, který loboval do branky, kde hosty uchránil od inkasování Věchet, který zasáhl na brankové čáře. Další minuty nepřinesly žádné vzrušení, fotbal se změnil v boj o střed pole. Postupem času už celky rezignovaly na snahu urvat všechny body a vše směřovalo k penaltám.

Hosté při penaltách vyhořeli

A ty byly zajímavé – z devíti pokusů totiž byla proměněna pouze pětice! Za domácí se neprosadil Sedláček, ale protože proti Dědkovi postupně neuspěli Věchet, Bastin a Urbanec, získali druhý bod domácí.



Ohlasy k zápasu


FK Dobrovice
Vladimír Sedláček (trenér): "Zasloužená remíza, oba týmy bojovaly, každý celek měl jednu dvě šance a remíza 0:0 průběhu odpovídá. Byl to boj, fotbal s hodně souboji. V penaltách nás podržel gólman, který dvě chytil. Když už jsou penalty v pravidlech, tak je tedy kopeme, ale pro mě je to dost o náhodě (úsměv). Hráčem zápasu vyberu gólmana Dědka, chytil jednu tutovku a pak uspěl v penaltách."

SK Převýšov
Tomáš Hrabík (trenér): "Utkání jsme odehráli celkem dobře, vytvořili jsme si několik šancí, bohužel se nám nepodařilo vstřelit gól a proto zápas skončil nerozhodným výsledkem. V penaltovém rozstřelu měli více štěstí domácí. Hráčem utkání z naší strany vyberu útočníka Živného."



Sestavy


FK Dobrovice
L. Dědek [-] - J. Krystan [-] (83. D. Pelyak [-] ) , J. Eliáš [-] (63. D. Kostka [-] ) , P. Tvaroha [-] , M. Sedláček [-] , M. Routek [-] , J. Novák [-] , M. Volf [-] , P. Bernát [-] (77. A. Fotr [-] ) , T. Osvald [-] , R. Žaloudek [-]

SK Převýšov
R. Petr [-] - J. Špidlen [-] , J. Černý [-] , P. Veselka [-] - D. Živný [-] (68. T. Bastin [-] ) , T. Labík [-] , J. Urbanec [-] , T. Hynek [-] (81. M. Zezula [-] ) , L. Kraják [-] , J. Věchet [-] , T. Sedláček [-] -

ŽK: 65. T. Osvald , 75. M. Sedláček , 83. J. Krystan - 60. D. Živný , 66. J. Černý .
Hráči zápasu: L. Dědek - D. Živný .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Štrincl Pavel - ŠLAPÁK František, KOŠAN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.