1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 10:15

7.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Další bezbrankový zápas 7. kola obstaralo setkání Domažlic s Ústím


Branky


0

Hosté se za devadesát minut nedopustili zaváhání v obraně a na hřišti jindy střelecky produktivních Domažlic uhráli cenný bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zvonily tyče

Ani v osmém utkání třetí nejvyšší soutěže ústečtí fotbalisté nezklamali. Na hřišti mimořádně kvalitního soupeře, který v týdnu v MOL CUPU přestřílel ligovou Duklu Praha, dokázali vyválčit cenný bod.

 

Po středeční pohárové euforii vlétli domácí do zápasu jako uragán a zejména v prvním poločase měli výraznou územní převahu, ale jediná jejich vyložená šance se zrodila po střele z dálky do břevna. Ústecká obrana, kde zraněného Jeníčka úspěšně nahradil Chleboun, však pracovala po celý zápas velmi spolehlivě. Do sestavy se po dovolené vrátil i P.Falta, základem hostujícího úspěchu byl také výtečný, spolehlivý výkon gólmana J.Krátkého. I hosté byli v úvodní části blízko úspěchu, když za zády Brycha zazvonila tyč. 

Rozhodnout musely penalty

Po přestávce už nápor domácích tak silný nebyl, mnohem častěji se hrálo na polovině překvapivého účastníka třetího kola Českého poháru. Snaha Domažlic o nakopávané míče narážela na dobře hlavičkující borce ve středu obrany Ústí. Postupem času obě lavičky sestavy prostřídaly a tento moment více pomohl hostujícímu týmu, kterému se takto dařilo nápor domácích otupit.

 

V závěru zápasu se do pěkného úniku dostal střídající nejmladší účastník zápasu Pinkava, jenž pronikl do vápna, ale jeho zpětnou přihrávku nedokázali ústečtí zúročit, střelu z vápna kryl gólman. Zajímavý, bezgólový zápas tak dospěl do penaltové prodloužené.

 

Tam byli svěřenci trenéra Chudého dvakrát úspěšní, ale tentokrát byl lepší soupeř. O bodu navíc pro Domažlice rozhodla třetí série, v níž Opina minul branku a protože všichni aktéři Domažlic byli stoprocentní, byl pátý pokus Ústí zbytečný. I přes tuto ztrátu je získaný bod velkým úspěchem. ČFL je velmi vyrovnaná, Ústí na třináctém místě ztrácí na páté Domažlice jen pouhé čtyři body. 

 

Autor: Jan Skácel



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice
Pavel Vaigl (trenér): „Myslím si, že jsme na zápas připravení byli, nějakých devadesát procent z něj jsme měli pod kontrolou, ale branku jsme prostě nevstřelili. Ústí bránilo, na můj vkus se až moc zdržovalo, pro diváka asi o moc hezký fotbal nešlo. Klukům nemůžu upřít snahu a bojovnost, nešlo o žádné podcenění, ale gólu jsme ani po hodně standardních situací nedosáhli. Brankář Brych už po posledních penaltách říkal, že tuto disciplínu moc nemusí, takže šel do brány Šiman a získali jsme druhý bod. Mužem zápasu byl stoper Hájovský.“




Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] (90. J. Šiman [-] ) - M. Bauer [-] , J. Blažek [-] , M. Hrubý [-] , T. Hájovský [-] - P. Mužík [-] , L. Pfeifer [-] , O. Chocholoušek [-] - R. Kropáček [-] (58. D. Boček [-] ) , M. Hejda [-] (79. L. Roubal [-] ) , D. Bezdička [-] (46. P. Došlý [-] )

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - P. Chleboun [-] , P. Falta [-] , J. Nikodem [-] (63. M. Opina [-] ) , M. Kukla [-] (58. L. Smejkal [-] ) , A. Nágl [-] , Z. Vaňous [-] (79. M. Krátký [-] ) , J. Souček [-] , P. Langer [-] , J. Strnad [-] , M. Coufal [-]

ŽK: 76. M. Bauer - 12. J. Souček , 20. J. Strnad , 73. P. Langer , 74. M. Opina .
Hráči zápasu: T. Hájovský - J. Krátký .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Musil Jiří - HURYCH Jan, STARÝ Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.