Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 16:30

7.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání velkých obratů nakonec udělalo radost Štěchovicím!


Branky


24. Š. Maruš , 34. L. Batka , 81. M. Sulík , 83. L. Novák - 50. M. Kočí , 51. M. Rozhoň , 73. M. Jirouš
0

Fotbalisté Štěchovic se fanouškům nepředstavili dlouhé tři týdny a dlouhé čekání vynahradili pořádnou kanonádou. Soupeřem byla Čížová...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2:0 po půli

Počáteční minuty toho moc nenabídly, do prvního a nepřesného zakončení se dostal až po sedmi minutách Polodna. Domácí prověřili Satrapu o chvíli později, když Košatovu standardku tečoval jeden z jeho spoluhráčů. Vybojovaný balon nabídl v další šanci Košata Batkovi, toho ale zradilo zpracování. Proti Satrapovi posléze neuspěli ani Sulík s Martinem Novákem a vše korunoval v 16. minutě Maruš, když z ideální pozice netrefil odkrytou bránu.

 

Čížová si o gól koledovala a ve 24. minutě inkasovala, Jakobovský obešel svého obránce a naservíroval balon Marušovi, který na druhý pokus uspěl přízemním pokusem včetně jesliček za záda Satrapy – 1:0. Obraz hry se příliš nezměnil a o deset minut později byl rozdíl dvougólový. Jakobovský rozehrál balon na levou stranu, odkud zamířil centr Košaty přímo na hlavu Batky – 2:0. Kontaktní gól se pokoušeli vstřelit Grobár s Jiroušem ze standardek, ale Soukup nemusel vyřešit žádné výraznější ohrožení.

Čížová šla do vedení, pak ale přišel obrat číslo dvě

O tom, že je vedení o dva góly zrádné, se domácí příznivci přesvědčili v úvodu druhého poločasu, když Čížová během dvou minut vyrovnala. V 50. minutě sice Soukup vyrazil přímý kop, ale pouze k osamocenému Kočímu, jehož volej zamířil za jeho záda – 2:1. O minutu později rozehrávala Čížová další standardku a Rozhoň hlavičkou změnil směr balonu mimo dosah gólmana – 2:2. 

 

Hra dostala řádné tempo, domácím se pokusil vrátit vedení Sulík, ale neuspěl stejně jako Janda, proti kterému zakročil Soukup nohama. Chvíli poté neuspěl se střelou ze střední vzdálenosti Martin Novák a zle bylo na opačné straně, Janda našel uličkou Dvořáka, kterého zklamala technika, a z velké šance nakonec nechal vyniknout pohotového Soukupa.

 

V 73. minutě se Čížová z dalšího brejku radovala, ideální přihrávku dostal Jirouš a bez větších problémů Soukupa obstřelil – 2:3. Postupem času by si nikdo na domácí nevsadil, ale udělal by chybu. Rohový kop totiž z vápna tečoval Kučera k Sulíkovi a střela z hranice velkého vápna srovnala stav zápasu – 3:3. 

 

Bleskové vyrovnání Čížové v úvodu odvrátily Štěchovice v závěru. V 83. minutě Švejda rozehrával standardku, v hloučku těl došlo k teči a Satrapa balon vyrazil k Lukáši Novákovi, na kterého čekala lehká práce – 4:3. Pečetit výhru mohl vzápětí střídající Štědronský, domácí eso tradičně obešlo gólmana, ale balon mířící do brány odvrátil David Novák.

Autor: Michal Kunc / fotbalstechovice.cz



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Michal Kunc, redaktor: Rozhodně jsem očekával, že bude zápas bohatý na góly, ale nečekal jsem, že to bude takový boj. První poločas byl dle očekávání, Čížová doplácela na své chyby, a i když naše hra měla k ideálu daleko, stačilo to na dva góly a mohlo jich být i více. Nejhorší možné vedení se potvrdilo, do druhého poločasu jsme vstoupili opravdu děsivě a soupeř mohl dát i více než tři góly. V závěru to vypadlo bledě, ale po vyrovnání se kluci hodně snažili a odměnou byl vítězný gól Lukáše Nováka, kterého zároveň volím za hráče zápasu. U prvního gólu rozjel celou akci, u druhého gólu předvedl svou chytrost a nechal projít balon za sebe k Marušovi. A u rozhodující trefy byl včas na správném místě u odraženého balonu na dorážku. Ukazuje se, že to byla opravdu velmi důležitá posila, obzvláště při absenci Ládi Volešáka.




Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - J. Košata [-] , M. Novák [-] , Š. Maruš [-] (59. M. Štědronský [-] ) , M. Švejda [-] , M. Sulík [-] (89. J. Jonáš [-] ) , L. Jakobovský [-] , L. Novák [-] , L. Batka [-] , Š. Kučera [-] , Š. Těžký [-]

TJ Sokol Čížová
J. Satrapa [-] - M. Grobár [-] , M. Rozhoň [-] , D. Novák [-] (89. M. Held [-] ) , R. Zahrádka [-] - P. Janda [-] , L. Bálek [-] , L. Dvořák [-] , M. Kočí [-] , M. Polodna [-] (86. D. Chytrý [-] ) - M. Jirouš [-]

ŽK: 43. M. Sulík , 53. M. Novák , 72. L. Batka , 78. Š. Kučera , 86. M. Soukup .
Hráči zápasu: L. Novák .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - MELNIČUK Vladimír, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.