1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

9.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chrudimská vítězná šňůra je u konce! Katem se stává Dobrovice v zastoupení střelce Miškovského


Branky


0

Až v jedenáctém kole našla Chrudim přemožitele v základní hrací době. Souběžnou sérii sedmi zápasů s plným počtem bodů přetrhla až Dobrovice, za kterou se trefil místní patriot a kapitán David Miškovský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrovice udeřila z první velké akce

Utkání začalo na obě strany velmi opatrně. Po deseti minutách našel přihrávkou po průniku po pravé straně v šestnáctce domácích chrudimský Kučera spoluhráče Dostálka a ten vyslal střenu domácí bránu, jenže mířil příliš vysoko. Dalších deset minut se čekalo a diváci viděli první gól zápasu. První vážnější akce v podání Davida Miškovského, který si udělal střeleckou pozici mezi dvěma hráči soupeře, skončila dotlačením balonu za záda Mrázka – 1:0.

 

Hosté se snažili o vyrovnání, ale příliš se jim na těžším terénu nedařila kombinace. Domácí bojovali a tak než fotbal bylo vidět spousta soubojů, což spíše vyhovovalo domácímu týmu. Ve 34. minutě znovu domácí střelec Miškovský vyslal projektil na Mrázkovu branku, ale jeho střela minula chrudimskou svatyni. Hosté kombinovali, ale do šance se přes bojovnou defenzivu domácích nemohli dostat. 

Bartoš zlikvidoval nebezpečné pokusy

Druhý poločas začali aktivně hosté a vynutili si tlak. Domácí se nemohli z chrudimské ofenzivy vymanit, ale čisté konto stále drželi. V 66. minutě se blýskl skvělým zákrokem domácí brankář Bartoš, který z blízkosti likvidoval na brankové čáře hlavičku Kučery. V 71. minutě byl znovu domácí brankář na svém místě a kryl tak střelu Drahoše. V 78. minutě měli hosté možnost zahrávat přímý kop. Kesner však minul branku domácích o pár centimetrů. Závěrečný tlak chrudimských však kýžený gól nepřinesl a tak domácí udrželi jednobrankové vedení až do konce utkání.

 

Zdroj článku: oficiální web Chrudimi (www.mfkchrudim.cz)

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu


FK Dobrovice
web Dobrovice: " Závěrečný tlak chrudimských kýžený gól nepřinesl a domácí udrželi jednobrankové vedení až do konce utkání. Připsali si tak skalp silného soupeře a potěšili domácí fanoušky."




Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Routek [-] , D. Miškovský [-] (62. J. Eliáš [-] ) , M. Volf [-] (87. D. Pelyak [-] ) , J. Novák [-] , J. Krystan [-] (82. D. Skuhravý [-] ) , R. Žaloudek [-] , D. Kostka [-] (93. P. Bernát [-] ) , P. Tvaroha [-] , M. Sedláček [-] , T. Osvald [-] (81. A. Fotr [-] )

MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - L. Kopecký [-] (62. D. Vašulín [-] ) , J. Krčál [-] , D. Vodrážka [-] (68. M. Ptáček [-] ) , L. Mastík [-] , O. Kesner [-] , V. Řezníček [-] , P. Drahoš [-] , S. Langr [-] , J. Kučera [-] , T. Dostálek [-] (76. D. Vavrouš [-] )

Počet diváků: 240. Rozhodčí: Klupák Petr - TEUBER Ivan, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.