3:1
(1:0)
71. T. Petr
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 16:00

9.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nymburk padl ve Štěchovicích až v závěru, vše se točilo okolo Batky


Branky


0

Zápas na těžkém terénu zvládly Štěchovice, které ve druhém poločase přišly o vedení, ale Nymburk srazily v záběru dvěma góly. Lukáš Batka si připsal dvě asistence a jeden gól.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sulík se trefil v první minutě

Vyrovnat se s řadou zraněných opor a zabrat po zpackaném zápase v Písku, tak zněl hlavní úkol v tomto zápase z pohledu domácích a do utkání nastoupili opravdu rázně. V úvodních vteřinách vybojovali balon, Batka odcentroval na Martina Sulíka, který vyhrál souboj se svým strážcem a dostal se před Jungra, kterého překonal – 1:0. Začínající silný déšť však ovlivnil další minuty, moc toho k vidění z obou stran nebylo. Více nebezpeční byli domácí hráči, kteří mohli zvýraznit vedení ve 23. minutě, centr Maruše se od jednoho z obránců odrazil ke Košatovi, jehož střelu zvládl Jungr vyrazit, následná dorážka stejného hráče už mířila mimo. Nymburk byl pro Soukupa prakticky neškodný, pouze Bodlák ho dokázal prověřit, ale vyslal na něj spíše pozdrav, než tvrdou ránu.

Obrat po dohledem Lukáše Batky

Po pauze naskočil Nymburk s triem čerstvých hráčů a pokusil se udeřit ihned po rozehrávce, jenže Cáskova nabídka Kučabovi skončila nepřesnou střelou. Zato domácí kontrovali nákopem Pavlíka, včas ale vyběhl Jungr a ve skluzu odkopl balon před Batkou. Terén začínal být velmi kluzký a v těchto podmínkách hosté poněkud ožili. V 60. minutě dokonce chvíli slavili vyrovnání, které anuloval odpískaný ofsajd. Pasivně hrající Štěchovice inkasovaly o jedenáct minut později, centr do vápna zakončoval Tomáš Petr hlavičkou do země, od které se odrazil tak vysoko, že ho Soukup při zdánlivě lehčím zákroku nezvládl vyrazit – 1:1. Následoval nebezpečný přímý kop Bodláka a střelecké pokusy, ve kterých neuspěli Kučaba a Vyskočil.

 

To bylo zřejmě klíčové, v 81. minutě totiž udeřily Štěchovice. Centr z pravé strany mířil na Batku, který vyhrál hlavičkový souboj a s dávkou štěstí našel střídajícího Matěje Štědronského, jehož hlavičkové zakončení propadlo do sítě – 2:1. Než stihl Nymburk odpovědět, vyslal o tři minuty později ze stejného místa Lukáš Novák centr na Košatu, před kterým neodkopl balon jeden z obránců, následně dostal přihrávku Lukáš Batka a ke dvěma asistencím přidal z blízkosti i důležitý pojistný gól – 3:1. V závěru ještě mohli domácí své vítězství navýšit, ale před Šumem včas zakročil Jungr a Štědronský mířil mimo.

 

Autor: Michal Kunc / www.fotbalstechovice.cz



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
web Štěchovic: Velmi těžký zápas mají za sebou svěřenci trenéra Zbyňka Busty, kteří na domácí půdě dokázali v dešti a na podmáčeném hřišti porazit nováčka z Nymburku. Přesně při začátku zápasu začalo pršet a podobný scénář se opakoval po změně stran, avšak pršet nepřestalo. Pro oba týmy to byl těžký terén, lépe se s ním popraly Štěchovice, které v závěru dokázaly dvěma góly odpovědět na vyrovnání a připsat si tři body.




Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - J. Cienciala [-] , Š. Maruš [-] (65. M. Štědronský [-] ) , Š. Těžký [-] , M. Švejda [-] , L. Novák [-] , M. Novák [-] , L. Batka [-] , T. Pavlík [-] , J. Košata [-] (84. J. Jonáš [-] ) , M. Sulík [-] (86. M. Šum [-] )

SK Polaban Nymburk
M. Jungr [-] - J. Kabyl [-] (46. R. Novotný [-] ) , M. Houžvička [-] (46. L. Nepovím [-] ) , F. Vyskočil [-] , T. Chlapec [-] , T. Petr [-] , T. Svoboda [-] , M. Bodlák [-] , J. Hájek [-] (46. J. Cáska [-] ) , V. Herčík [-] , M. Kučaba [-]

ŽK: 73. T. Pavlík , 76. J. Cienciala - 4. T. Chlapec , 53. L. Nepovím , 60. T. Svoboda .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šedivka Ondřej - DRÁBEK Drahoslav, RAPLÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.