2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 10:15

10.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Převýšov uspěl po penaltách, ve kterých byli jeho střelci stoprocentní


Branky


0

Příjemné slunečné nedělní dopoledne nabídlo souboj Převýšova se Štěchovicemi. V rámci 10. kola ČFL tak diváci sledovalo boj, domácí vedení trenérem Tomášem Hrabíkem chtěli navýšit své bodově chudé konto, naopak Štěchovice vedené trenérem Zbyňkem Bustou chtěly zopakovat výsledek z minulého roku a odvézt si opět tři body. K tomu moc nechybělo, po trefě Jakobovského hosté vedli až do 83. minuty, než se prosadil zkušený Sedláček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěchovice proměnily hned první velkou šanci

Aktivně do zápasu nastoupili hosté, ale Batka či Lukáš Novák neuspěli. Převýšov se dostal do tempa až po odstoupení zraněného Ciencialy. První velkou šanci si vypracoval ve 22. minutě, před Vašákem se ocitl Hynek, kterého ještě před zakončením odzbrojil Švejda, a následné zakončení Živého bylo sraženo do zámezí. Následný rohový kop zakončil Sedláček za záda Vašáka, ale byl mu odpískán ofsajd. Pět minut poté zakončoval Sedláček regulérně, ale hlavou mířil nad břevno.

 

Štěstí v zakončení neměl poté ani Kraják a tak udeřily Štěchovice deset minut před poločasem. Vůbec první větší akce Středočechů začala rohovým kopem Košaty, který centroval na přední tyč, kde Jakobovský dostal možnost bez problémů hlavičkovat – 0:1. Domácí sice zvýšili aktivitu, ale málem opět inkasovali. Tři minuty před koncem se nad stadionem prohánělo staré vojenské letadlo a v době, kdy přelétalo pár metrů nad hřištěm, vyrazil Petr gólové zakončení Batky, kterého našel Pavlík.

 

Sedláček srovnal

Také vstup po výměně stran patřil hostům, po pár vteřinách těsně minul Maruš a tentýž hráč našel později Sulíka, jehož přihrávku na Batku před prázdnou bránu stihl Černý ve skluzu odkopnout do zámezí. Následovala převaha Převýšova a šance na vyrovnání se dostavila v 62. minutě, střídající Bastin zakončoval tváří v tvář Vašákovi, jenže narazil na jeho výborný zákrok. Čisté konto udržel Vašák i po akci z 80. minuty, když po přihrávce Hynka mířil Bastin z malého vápna nad břevno odkryté brány. 

 

Kapituloval o tři minuty později, když Špidlenův centr z levé strany na zadní tyč uklidil Sedláček mezi tři tyče – 1:1. S nerozhodným stavem se domácí nespokojili a v 87. minutě Vašák zachránil remízu skvělým zákrokem proti střele Věcheta. Následný rohový kop nevyužil Korba a zápas zamířil do penaltového souboje o druhý bod.

 

Domácí v penaltách nezaváhali

V něm byli domácí úspěšní na sto procent a proměnili všech pět pokusů. Osudná tak byla druhá série, když gólman Petr odhadl směr pokusu Pavlíka a rozhodl o tom, že druhý bod zůstane v Převýšově.

Autor: Michal Kunc / fotbalstechovice.cz



Ohlasy k zápasu


SK Převýšov
Tomáš Hrabík (trenér): Utkání se hrálo na těžkém terénu, na kterém vázla kombinace. Podařilo se nám vyrovnat v závěru a po penaltách už jsme byli šťastnější. Hráčem zápasu byl Tomáš Sedláček.




Sestavy


SK Převýšov
R. Petr [-] - M. Kosař [-] (78. R. Korba [-] ) , J. Jarkovský [-] , J. Špidlen [-] , J. Černý [-] - D. Živný [-] (46. T. Bastin [-] ) , J. Věchet [-] , T. Hynek [-] , J. Urbanec [-] , L. Kraják [-] (70. M. Zezula [-] ) , T. Sedláček [-] -

Povltavská Fotbalová Akademie
L. Vašák [-] - J. Cienciala [-] (13. J. Košata [-] ) , Š. Těžký [-] , M. Sulík [-] (52. J. Jonáš [-] ) , M. Švejda [-] , L. Novák [-] , M. Novák [-] , L. Batka [-] , T. Pavlík [-] , Š. Maruš [-] , L. Jakobovský [-]

ŽK: 30. Š. Maruš , 86. Š. Těžký .
Hráči zápasu: T. Sedláček .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: Plzák Daniel - KLUPÁK Petr, ŠIMEČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.