1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

13.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltavín otočil zápas v Dobrovici


Branky


0

Dobrovický střelec Marek Volf šokoval Vltavín brankou už ve třetí minutě, ale druhé dějství patřilo pražskému celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Volf otevřel skóre

V rámci utkání 13. kola ČFL na sebe narazila mužstva z horní poloviny tabulky, Dobrovice se mohla v případě výhry přiblížit přibližit na rozdíl jedinému bodu. A k tomuto cíli vykročili domácí fotbalisté poměrně rázně. Uktání totiž začalo v chladném sobotním odpoledni pěkně zostra, když domácí fanoušky již ve 3. minutě rozjála dobrovický kanonýr Marek Volf. Tomu přiklepl míč ve vápně pěkně Kostka.

 

Poté se logicky taktovky hry ujali hosté z Vltavína, ale do další velké šance se paradoxně dostali domácí. Ve 32. minutě si ve středu pole navedl míč na pravačku Eliáš a jeho parádní střela minula bránu jen o malý kousek. Hosté za celý první poločas nedokázali vystřelit na bránu, a tak do kabin odcházeli s většimi nadějemi na bodový zisk domácí fotbalisté.

 

Do druhého poločasu vstoupili Pražané soustavným tlakem, který se jim podařilo v 55. minutě přetavit ve vyrovnávací gól, když po rohu a nepřehledném závaru před domácí bránou dopravil míč do sítě z metru Pejša. Pomezní měl praporek nad hlavou a signalizoval ofsajd, ale hlavní po delší debatě jeho verdikt opravil a gól k velkému rozčilení domácích fotbalistů i fanoušků uznal. Pejša stál dle domácích za posledním hráčem domácích, což signalizoval i pomezní Macháček, vypadalo to ale, že míč šel po několika odrazech na dobrovickou bránu od někoho z domácích a tak sudí Lafek ofsajd neodpískal. A hned v 59. minutě mohl Vltavín utkání otočit, ale Kamerunec Abena tváří v tvář brankáři Bartošovi selhal. Druhého gólu v domácí síti se ale Pražané přece jen dočkali.

 

V 80. minutě letěl dlouhý aut do pokutového území dobrovických, kde způsobil pořádný závar, po kterém doklepl míč za brankovou čáru zblízka Podzimek. Dobrovici už se do konce utkání, rozkouskovaného celou řadou faulů, vyrovnat nepodařilo. Vyhecovaný fotbal tak udělal nakonec radost hrstce příznivců Lokády, která si tři body za zlepšený výkon ve druhé půli asi zasloužila. 

 

Zdroj: fkdobrovice.cz



Ohlasy k zápasu


FK Dobrovice
Vladimír Sedláček (trenér): "Utkání jsme dobře rozehráli a brzy vedli. V první půli jsme mohli být v klidu, Vltavín žádnou velkou šanci neměl. Ve druhém poločase jsme trochu přestali hrát. Při vyrovnávací brance pomezní signalizoval ofsajd, hlavní sudí si to rozhodl sám a nechal hosty skórovat. Bylo to sporné, ale ještě jsem situaci neviděl na videu, tak se na to nechci vymlouvat. Prohráli jsme si to zhoršenou hrou ve druhé půli. Jinak to bylo remízové utkání s nešťastným koncem pro nás. Druhý gól jsme dostali po dlouhém autu. Ke konci jsme ještě měli dvě pološance, ale štěstí se od nás odklonilo. Hráčem zápasu vyberu Marka Volfa."

FK Loko Vltavín
Martin Frýdek (trenér): "Domácí nás zaskočili brzkým gólem, do půle to byl vyrovnaný zápas, měli jsme náznaky šancí. Ve druhém poločase jsme začali hrát aktivněji, vypracované příležitosti jsme neproměnili, uspěli jsme až po situaci po odvráceném rohovém kopu. Je pravda, že asistent signalizoval ofsajd, ale hlavní rozhodčí viděl domácího hráče, kterého si pomezní při svém postavení nevšiml, jako posledního. Po další standardní situaci jsme dali na 2:1. Závěr byl hektický a vyhecovaný, domácí hodně zlobili ze standardních situací, ale naštěstí jsme to vzadu poctivě odskákali a zaslouženě jsme dle mého obrátili a vyhráli. Hráčem zápasu zvolím Uvíru, který jistě odvracel nakopávané míče."



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Routek [-] , M. Volf [-] , J. Novák [-] , D. Kostka [-] , J. Eliáš [-] (89. J. Kalíšek [-] ) , R. Žaloudek [-] , A. Fotr [-] (76. P. Bernát [-] ) , D. Pelyak [-] , M. Sedláček [-] , T. Osvald [-] (58. D. Miškovský [-] )

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Tichý [-] , J. Vokoun [-] (58. R. Macháč [-] ) , D. Pozníček [-] , O. Šípek [-] (90. O. Janda [-] ) , M. Uvíra [-] , P. Pejša [-] (77. J. Hodas [-] ) , J. Růžička [-] , B. Abena [-] , D. Podzimek [-] , V. Valíček [-] (73. C. Maione [-] )

ŽK: 40. D. Kostka , 55. O. Bartoš , 60. M. Sedláček , 65. D. Miškovský , 68. D. Pelyak - 67. D. Tichý , 90. O. Koblenc . ČK: 88. J. Hodas .
Hráči zápasu: M. Volf - M. Uvíra .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Lafek David - ŠTEFAN Michal, MACHÝČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.