0:2
(0:1)
37. M. Kraus (p.)
68. J. Balšánek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2017 13:30

15.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Martin Kraus skóroval ve čtvrtém zápase po sobě. Cábelíci si s Čížovou poradili


Branky


37. M. Kraus (p.) , 68. J. Balšánek
0

Královodvorský střelec si to nejlepší ze své formy schovával na konec podzimu a prosadil se čtyřikrát v řadě. Tentokrát proměnenou penaltou nasměroval svůj tým za výhrou nad předposledním týmem tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Králův Dvůr
Jiří Sabou (trenér): "Žádné utkání ve třetí lize není jednoduché, což se i tentokrát potvrdilo. Domácí se pod novým trenérem hodně zvedli, proti nám to byl pro ně navíc zápas podzimu, v případě vítězství by se jim před jarní částí dýchalo lépe. První poločas byl vyrovnaný, domácí měli dvě šance, které chytil gólman Vávra. My jsme však dnes měli rozdílového hráče v podobě uzdraveného Hájka. Po faulu na něj proměnil penaltu Kraus a ve druhém poločase po jeho individuální akci skóroval Balšánek. Druhým gólem se pak utkání zlomilo a mohli jsme vyhrát i výraznějším rozdílem. Předvedli jsme opět týmový výkon, dnes ale vyzdvihuji gólmana Zdenka Vávru, který ukázal, že chytat umí a pak Adama Hájka, který nám chyběl skoro celý podzim. Přál jsem si v posledním utkání podzimu zvítězit, což se povedlo, uhráli jsme tak skvělých 33 bodů, na skóre přezimujeme na čtvrtém místě, podzimní část sezóny tak můžeme hodnotit v našich podmínkách jako velmi úspěšnou."



Sestavy


TJ Sokol Čížová
J. Satrapa [-] - D. Tomášek [-] (74. M. Rozhoň [-] ) , D. Novák [-] , T. Janoch [-] (46. M. Grobár [-] ) - L. Dvořák [-] , M. Kočí [-] , P. Vávra [-] , R. Zahrádka [-] - M. Jirouš [-] , P. Janda [-] , M. Polodna [-] (51. R. Nečas [-] ) -

FK Králův Dvůr
Z. Vávra [-] - M. Růžička [-] , A. Hájek [-] (90. J. Bican [-] ) , J. Balšánek [-] (88. J. Bouček [-] ) , T. Bohánek [-] , P. Eliáš [-] , J. Matas [-] , M. Procházka [-] (76. J. Ježdík [-] ) , D. Zelenka [-] , K. Soldát [-] , M. Kraus [-]

ŽK: 39. D. Zelenka , 63. M. Kraus .
Hráči zápasu: Z. Vávra , A. Hájek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír - MUDRA Zdeněk, ŠTRINCL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.