1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 10:15

15.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jakobovský svou brankou skolil Domažlice


Branky


0

Štěchovice vynulovaly silný domažlický útok, získaly cenné tři body a posunuly se do horní poloviny tabulky. Domažlice přezimují na pátém místě se ztrátou třinácti bodů na první Chrudim.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Zápas začal nepřesnými pokusy na obou stranách v podání Došlého a Pavlíka. Úspěšní nebyli posléze ani Hejda s Batkou, který bránu Šimana jen těsně minul. Delší čekání na výraznější akci ukončil až ve 24. minutě Teršl, jeho zakončení po dlouhém autu Hrubého musela domácí obrana odvracet do zámezí. Tři minuty poté mířil tečovaný pokus Hájovského přímo k tyči, domácí gólman Soukup ale pohotově zasáhl. Následovaly další dva pokusy, nejprve Bezdička nemířil přesně a poté na druhé straně Hájovský odvrátil nebezpečný přímý kop Švejdy. Nejlepší šanci skórovat měl ve 41. minutě nejlepší střelec ČFL Došlý, který v ideální pozici nechal vyniknout Soukupa.

 

Jakobovský rozhodl

Domácí gólman se po tomto důležitém zákroku zranil a přenechal své místo do druhého poločasu Vašákovi. Během úvodních patnácti minut se snažili Mužík i Sulík překonat vyběhnuté gólmany, ale ani jeden z nich neměl problém přesné pokusy zneškodnit. S bezbrankovým stavem poté nehnuli Mlynařík s Batkou a ani další z pokusů Mužíka nebyl přesný. Vše změnila 76. minuta, po nakrátko rozehraném rohovém kopu se centrovaný balon odrazil na kopačky Jakobovského, jehož pohotové zakončení zamířilo za záda Šimana – 1:0. 

 

Vzápětí prováhal velkou šanci na vyrovnání Teršl, když hlavičkou mířil těsně vedle tyče. Pět minut před koncem unikl střídající Štědronský, ale včas ho skluzem odzbrojil Hrubý. Domácí to mrzet nemuselo, jelikož další možnost Teršla zlikvidoval obětavě Švejda a ve zbylých vteřinách už obrana Štěchovic nedovolila Domažlicím zakončit.

 

AUTOR: Michal Kunc pro fotbalstechovice.cz

 



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Michal Kunc (redaktor klubu): Po prohře v Chrudimi jsem si myslel, že následující tři zápasy budou velmi těžké a že moc bodů nevybojujeme. Nicméně jsme jich vybojovali devět a zima bude velmi příjemná. Co se týče konkrétně zápasu s Domažlicemi, byl to velmi pěkný zápas. Z obou stran bylo vidět plné nasazení a celkem pohledný fotbal, kterému však chyběly góly. Ve druhém poločase jsme sice trochu zalezli na vlastní polovinu, ale dokázali vstřelit rozdílovou trefu, kterou obstaral pohotový Lukáš Jakobovský. V závěru zápasu jsme pak těsné vedení uhlídali. Za hráče zápasu volím zmiňovaného Lukáše Jakobovského, který hrál na postu středního obránce a zařídil výhru.




Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] (46. L. Vašák [-] ) - J. Košata [-] (89. J. Jonáš [-] ) , Š. Těžký [-] , M. Sulík [-] (90. Š. Maruš [-] ) , M. Švejda [-] , L. Novák [-] (79. M. Štědronský [-] ) , L. Batka [-] , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] , T. Pavlík [-] , L. Jakobovský [-]

TJ Jiskra Domažlice
J. Šiman [-] - J. Teršl [-] , M. Mlynařík [-] , T. Hájovský [-] - M. Hejda [-] (82. L. Roubal [-] ) , P. Došlý [-] , M. Braun [-] , P. Mužík [-] , M. Hrubý [-] , D. Bezdička [-] - R. Kropáček [-]

ŽK: 88. Š. Těžký - 30. P. Mužík , 90. R. Kropáček .
Hráči zápasu: L. Jakobovský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Janoch Marek - DUDA Miroslav, LANGMAJER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.