1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

15.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benátky doma podruhé za sebou neinkasovaly, radovaly se po penaltách


Branky


0

V penaltovém rozstřelu nezářil ani jeden z týmů...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náznaky šancí měly oba celky

K závěrečnému podzimnímu zápasu nastoupil tým Jiskry oslaben o nemocného Faltu, omluveného Kuklu a dlouhodobě zraněného Strnada.  Za nevlídného počasí, ale na velmi dobře připraveném kluzkém terénu začali lépe hosté. Už ve 3. min. tečoval Nágl ostrý přízemní roh Vaňouse do tyče. Domácí postupem času vyrovnali hru, která se pak odbývala převážně ve středu hřiště. V 7. min. nebezpečně ohrozil branku Krátkého domácí Knobloch, jehož střela z 10 m skončila těsně vedle. V 18. min. prověřil pozornost brankáře Benátek přízemní střelou z 20 m Vaňous, domácí gólman nadvakrát míč zkrotil.

 

Ve 24. min. získali domácí přímý kop před pokutovým územím Jiskry, ale vytěžili z něj jen rohový kop. Ve 29. min. unikl po levém křídle Nikodem, jeho gólovou přihrávku pod sebe ale skvěle vystihl gólman Michňa. Ve 34. min. se na druhé straně vyznamenal Krátký, když perfektně zneškodnil pohotovou ránu Tvrzníka z hranice vápna.

Branky se diváci nedočkali

 Druhý poločas začal podobně jako první šancí hostujícího týmu. Po chybě obrany zaviněné kluzkým terénem běžel v 47. min. sám na branku Smejkal, skvěle ho však vychytal Michňa. V 54. min. chybovali hosté v rozehrávce, míč získal Synek, jenž svoji nadějnou příležitost promarnil nepřesným zakončením.

 

V 56. min. pálil aktivní Smejkal z přímého kopu těsně mimo, stejný ústecký hráč v 62. min. zkoušel štěstí další ránou z dálky, ta skončila také těsně mimo. Domácí toužili po třech bodech a v závěru zápasu si vytvořili poměrně silný tlak. Do vápna létal jeden centr za druhým, vysocí obránci a jistý Krátký v brance však dokázali tomuto náporu odolat. Domácím zatrnulo v 79. min., kdy po jednom z řídkých protiútoků Ústí nabídl gólman Michňa špatným zásahem před vápnem skvělou šanci Vaňousovi, ten ale z 20 m opuštěnou branku netrefil.  

Michňa chytil tři penalty

Důležitý zápas tak dospěl do penaltové prodloužené. Tam se ani jedno mužstvo moc nevyznamenalo, domácí gólman chytil tři pokusy, Benátky jednou nad a jednou skvěle Krátký. Trefy Coufala a Jeníčka nestačily, v páté sérii ukončil trápení domácí Mařík. Benátky berou bod navíc.

 

AUTOR: Jan Skácel



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou
Pavel Jícha (trenér, pro kopanabenatky.cz): Moc dobře jsme si byli vědomi, že nás čeká velice těžké utkání s nepříjemným týmem, což se také potvrdilo. Soupeře jsme většinu zápasu na těžkém terénu dobývali. I když jsme si vytvořili několik slibných příležitostí, tak se nám branku vstřelit nepodařilo. To samé provázelo našeho soupeře, i když ten tolik příležitostí jako my určitě neměl. I z tohoto důvodu vnímám naše vítězství v penaltovém rozstřelu nakonec za spravedlivé.

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Vladimír Chudý (trenér, pro kopanabenatky.cz): Přijeli jsme si pro bod, který jsme tu získali, takže na naší straně panuje spokojenost. Zdálo se mi, že v prvním poločase jsme hráli trošku lépe, dopředu jsme byli nebezpeční. V tom druhém jsme byli hodně zatažení, tolik se nám nedařilo ohrožovat soupeřovu branku. Kluci to odmakali, vybojovali body, tudíž jsme utkání zvládli. V penaltách byl soupeř lepší, my jsme rozstřel nezvládli.



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - M. Horák [-] , B. Tvrzník [-] , S. Mařík [-] , J. Sudek [-] , F. Hakl [-] , J. Synek [-] , J. Boček [-] , J. Knobloch [-] (88. M. Borovička [-] ) , V. Šimeček [-] , J. Jäger [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - V. Habrman [-] , L. Smejkal [-] (90. J. Pavlásek [-] ) , J. Nikodem [-] (86. J. Procházka [-] ) , P. Jeníček [-] , P. Chleboun [-] , A. Nágl [-] , Z. Vaňous [-] (89. T. Pinkava [-] ) , J. Souček [-] , P. Langer [-] , M. Coufal [-]

ŽK: 77. V. Habrman .
Hráči zápasu: S. Mařík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Makovička Milan - NOVOTNÝ Miroslav, PRŮCHA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.