Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 15:00

3.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice berou první body, překvapily v Mariánských Lázních


Branky


0

Divizní nováček položil pevné základy pro své premiérové vítězství v soutěži během prvního poločasu, když se dvakrát prosadil v rozmezí dvou minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slepená radost hostů

Třetí kolo Divize A začalo v Mariánských Lázních, kam přijely Přeštice. První větší vzruch měl na svědomí po centru zprava domácí Sadílek, který však hlavičkovým pokusem Šampalíka v bráně příliš nevystrašil.

 

Další pozdvižení přinesl Šilhán, jeho jemná teč ale také nemířila mezi tři tyče. V úvodu utkání byla Viktorka aktivnějším týmem a svým pohybem dělala Přeštickým problémy. Gólovou třešničku však nepřinesla ani hlavička Lukáše po Kavalírově přesném centru.

 

Nedaleko kurióznímu gólu byly Mariánky ve 20. minutě, kdy se pokusily využít vysunutí Šampalíka. Lobovanému balónu moc nechybělo! V té době se už hrála vyrovnaná partie. Divizní nováček potřeboval pár minut na rozkoukání a Viktorii byl následně vyrovnaným soupeřem.

 

Hráči v bíločerném se také dostali do pěkné šance – po Denkově ztrátě mířil jen těsně vedle Pavlík. Mariánky odpověděly rychlým brejkem po pravé straně, který zakončil nepřesně Šilhán. Uběhla půlhodina a přišel první gól zápasu. Střela Ivana Blahoudka z hranice vápna byla pravděpodobně ještě trochu tečována a zapadla přesně k tyči Šmejkalovy brány!

 

Zanedlouho mohli hosté své vedení zdvojnásobit, na veterána v bráně Mariánek ale tentokrát přízemní střelou k levé tyči nevyzráli. To už se nedá říct o následném rohovém kopu – ze skrumáže totiž vypadl míč přímo do brány a Přeštičtí se znovu radovali! Jako poslední se míče dotkl Jan Pavlík.

 

Viktoriáni se snažili do konce poločasu alespoň o korekci skóre, z nebezpečných standardek ale gól nevytěžili. Nejblíže mu byli už v nastaveném čase, kdy míč skončil na břevně!

Sadílkova penalta vykřesala jen naději

Druhý poločas začal nepříjemným zraněním střelce druhé branky Pavlíka, který musel být vystřídán J. Beštou. Blízko kontaktnímu gólu byl poté Šilhán po Kafkově pasu, jenže rozvlnil jen boční síť.

 

V 67. minutě dostali domácí velkou příležitost, když rozhodčí odpískal pokutový kop. Přeštický gólman sice vystihl směr střely Jaroslava Sadílka, ale lázeňský záložník umístil míč nechytatelně k tyči!

 

Kýžený gól vlil Mariánkám čerstvou krev do žil a jejich dosavadní tlak se ještě vystupňoval. Málem se však radovala paradoxně druhá strana. Proti střele J. Bešty se ale skvěle ukázal brankář Šmejkal! Vyrovnání měl na kopačce Kravar po pěkném Kavalírově pasu z 84. minuty, ale Šampalík mu včasným vyběhnutím zmařil plány!

 

V přeštickém táboře bylo ještě veseleji o chvíli později. Na průnikovou přihrávku si totiž naběhl Tadeáš Přibáň, propašoval míč pod padajícím Šmejkalem a pojistil premiérové vítězství Přeštic!



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Trenér Stanislav Purkart: "Nepovedené utkání. Moc jsme si přáli získat tři body, ale první smolná branka ovlivnila utkání. Dvacet minut jsme měli značnou převahu, z první střely na bránu, která šla i vedle a byla tečovaná, se hosté prosadili. Pak jsme zaspali při rohovém kopu a za stavu 0:2 to pro nás bylo těžké. Tlačili jsme, měli jsme převahu, ale šance jsme si nevytvářeli. V závěru jsme riskovali a soupeř nás potrestal z ojedinělého brejku."




Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Drahorád [-] (90. K. Maule [-] ) - T. Šilhán [-] , A. Forman [-] , M. Lukáš [-] , J. Lattisch [-] (64. P. Holub [-] ) , J. Sadílek [-] , P. Kavalír [-] , M. Kravar [-] , T. Denk [-] , V. Kafka [-] (82. J. Dvořák [-] )

FK ROBSTAV
M. Šampalík [-] - J. Duchek [-] , V. Zelenka [-] , V. Lecjaks [-] - T. Přibáň [-] , Z. Sýkora [-] (90. V. Uzlík [-] ) , I. Blahoudek [-] , P. Bešta [-] (72. J. Přibáň [-] ) - J. Pavlík [-] (52. J. Bešta [-] ) , M. Strejček [-] (83. P. Lambor [-] ) - J. Hrdlička [-]

Hráči zápasu: I. Blahoudek .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Štefan Michal - MACHÝČEK Lukáš, NEHASIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.