3:2p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 16:30

6.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovničtí smazali dvougólové manko


Branky


0

Po prohře v Karlových Varech čekal na hráče SK Rakovník jasný úkol, vybojovat další body v domácím prostředí proti Mariánským Lázním. Před výkopem měli rakovničtí fotbalisté na svém kontě jen o pouhý bod více. Z Varů ale byli oslabeni o vyloučeného Schwendta, nejlepšího střelce dosavadního průběhu soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sadílkovy zásahy

S úvodním výkopem se nad Městským areálem SK Rakovník zatáhla mračna a spustil se vydatný déšť, který se v průběhu první půle měnil i v bouřku. Úvod utkání přitom nenaznačoval, že měl přijít kolaps domácích.

 

V úvodní šanci byl Sklenka po průniku Severina a jeho tečovaná střela skončila na tyči. Terén byl ale s přibývajícím deštěm těžký a nepřesností na hřišti přibývalo. Po nedůsledném odkopu Besty se dostal před Kabeleho Jaroslav Sadílek a bombou na vzdálenější tyč otevřel ve 28. minutě skóre – 0:1.

 

Domácím se nedařilo na těžkém terénu kombinovat, chyběl také větší pohyb, kterým by dokázali zaskočit zformovanou obranu Mariánských Lázní. Ve 41. minutě Spal nedohrál souboj u levé lajny a po centru hostující hráče se ve vápně ocitl osamocený Jaroslav Sadílek, který svojí druhou trefou zvýšil vedení hostů – 0:2.

Rakovničtí se nevzdali

Na začátku druhé půle přestávalo pršet a domácí se dostávali více do zápasu. Tlak sílil. Po centru Hamouze mířil v dobré pozici Sklenka nad. V 60. minutě po centru Sklenky zazvonila tyč. O pět minut později po rohovém kopu Gašpárek prodloužil míč na Severina, který těsně minul odkrytou svatyni.

 

Za chvíli se už domácí radovali, když se domácí forvard Jaroslav Červený otočil ve vápně okolo stoperů a bombou na přední tyč snížil – 1:2. Tlak domácích ještě zesílil, neboť hostům docházely síly. V 81. minutě se do odraženého míče levačkou opřel Tomáš Pucholt a i s pomocí tyče srovnal – 2:2. Čtyři minuty před koncem mohli domácí dokonat obrat, když Červený vysunul Nwogua, který v ideální pozici netrefil míč dle svých představ a zamířil těsně vedle zadní tyče.

Druhý bod pro SKR

O bonusovém bodu se rozhodovalo v pokutových kopech. V domácím dresu bylo úspěšných všech pět střelců – Sklenka, Červený, Besta, Nwogu a Kabele, zatímco v hostujícím dresu zklamal Šilhán, který přestřelil a rozhodl o vítězství Rakovníka.

 

Autor: Marek Tvrz, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Vedoucí mužstva Marek Tvrz: „Výhra na pokutové kopy je pro nás ztráta. Hosté v první půli dvakrát potrestali naší nedůslednost. My jsme ale měli utkání otočit v druhé půli, protože náš tlak byl velký. Doma jsme získali jedenáct z dvanácti možných bodů. Nyní chceme už konečně bodovat na půdě soupeře. Myslím, že je v našich silách přivést z Hořovic body.“




Sestavy


SK Rakovník
P. Kabele [-] - J. Krupička [-] , M. Polák [-] (18. Š. Spal [-] ) , P. Tvrz [-] (63. C. Nwogu [-] ) , R. Gašpárek [-] , J. Severin [-] , J. Červený [-] , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] , R. Hamouz [-] , P. Besta [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Drahorád [-] - A. Forman [-] , M. Lukáš [-] , T. Kabelák [-] (83. K. Maule [-] ) , P. Holub [-] , J. Sadílek [-] , P. Kavalír [-] , M. Kravar [-] , T. Denk [-] , V. Kafka [-] (71. T. Šilhán [-] )

ŽK: 66. R. Hamouz - 20. M. Drahorád , 52. M. Lukáš , 85. M. Kravar .
Hráči zápasu: J. Červený - J. Sadílek .
Počet diváků: 163. Rozhodčí: Mrkáček Michal - MILNER Michal, KOVÁŘOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.