Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 10:30

7.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tatran v deseti lidech otočil zápas v Karlových Varech, Brotánek má hattrick!


Branky


0

Po pěti minutách sice vedla Slavie už o dvě branky, gól do šatny ale nabudil hosty, kteří ve druhém poločase předvedli parádní výkon a i přes Lípovo vyloučení ovládli duel. Hattrickem se blýskl stoper Lukáš Brotánek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový úvod Slavie

Poslední utkání 7. kola Divize A nabídlo střetnutí Karlových Varů a Sedlčan. Domácí Slavia si chtěla upevnit první místo v tabulce, hosté pro změnu napravit zaváhání z posledního zápasu s Roudným. Tatranu se navíc do sestavy vrátili Vystyd s Haasem.

 

Buldoci začali nejlépe, jak mohli. Ve druhé minutě se nepovedlo Středočechům odvrátit míč a Geňo našel Martina Psohlavce, který poslal míč podél Capoucha do brány! Uběhla jen chvilka a domácí kapitán Marian Geňo se tentokrát proměnil do role střelce – 2:0 pro Vary!

 

Po hororovém úvodu se hosté trochu oklepali a zpevnili zadní řady. Málem také zkorigovali skóre, když brankář Chára dlouho otálel s rozehrávkou a díky rychlému napadání se míč dostal k Němcovi, ten ale dal technickou střelou domácímu gólmanovi čas se přesunout.

 

Po necelé půlhodině znovu zakombinovala nebezpečná útočná dvojice v modrých dresech, proti střele Psohlavce se ale vytáhl Capouch. Ještě blíže byl „Pejsek“ gólu po Kalinově vybídnutí, ale orazítkoval tyč Capouchovy klece.

 

Skórovat se nepovedlo ani Staňkovi z přímého kopu z hranice vápna, když mu nevyšel pokus o podstřelení zdi. V další velké šanci se zjevil opět Psohlavec, jenž si naskočil na Vokáčův centr a znovu zaměstnal sedlčanského brankáře.

 

Hosté hrozili z rychlých brejků, jak mají v oblibě, ale žádný z nich nedokázali dotáhnout do úspěšného konce, předfinální fáze Tatranu nevycházela podle představ. Pak však přišla poslední akce prvního poločasu, trestný kop Kdolského a tvrdá hlavička Lukáše Brotánka! Vzhledem k průběhu poločasu mohli být Středočeši s jednogólovým mankem rozhodně spokojeni.

Neuvěřitelné představení Tatranu

Krátce po změně stran se dvakrát do zakončení dostal Němec, ani v jednom případě se však jeho pokus nevešel mezi tři tyče. Nepřesně mířil i po pár minutách domácí Mestl z přímého kopu. Po hodině hry na pravé straně utekl Jaroslav Repetný, prošel až do vápna a střelou na bližší tyč překonal Cháru! Brzké karlovarské vedení bylo rázem tatam.

 

Tatran byl na hřišti mnohem aktivnější a Karlovarští úplně vypadli ze hry, v 73. minutě jim ale pomohl hostující Lípa. Za zbytečný faul na půli hřiště obdržel druhou žlutou kartu a musel se pakovat ze hřiště.

 

Ani oslabení však Středočechům nezabránilo, aby se dostali do vedení. Pět minut po vyloučení Lípy si Lukáš Brotánek naskočil na rohový kop a hlavou znovu zaúřadoval! Karlovarští odpověděli stejnou mincí. Taktéž z rohového kopu se hlavou trefil Martin Psohlavec a srovnal na 3:3!

 

Slavia ale zapomněla na zadní vrátka. Hosté po jedné z laciných ztrát Varů utekli do přečíslení, a i když první pokus Repetného skončil na obětavém bekovi domácích, míč se odrazil příhodně pro Dominika Němce, jenž ho uklidil do odkryté klece!

 

Korunu sedlčanské výhře přidal v poslední minutě Lukáš Brotánek, který proměnil pokutový kop po hraní rukou jednoho z karlovarských obránců a zkompletoval tak hattrick!



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Trenér Karel Tichota: „Zasloužená porážka. V prvním poločase jsme za stavu 2:0 neproměnili naše šance, místo toho jsme dostali gól do šatny. Ve druhém poločase tam byly špatné individuální výkony a hrubé chyby, které se nevidí ani u žáků. Po právu jsme prohráli. Dostat doma pět gólů, to je špatné.“

TJ Tatran Sedlčany
Obránce Lukáš Brotánek: „Do zápasu jsme vstoupili špatně a brzy jsme prohrávali o dva góly, pak domácí nastřelili tyč. To nás nejspíš probralo a naše hra se zlepšila. Do druhé půle jsme vlétli aktivně a podařilo se nám zápas otočit. I přes vyloučení a vyrovnání na 3:3 jsme dokázali zvrátit vedení na svou stranu a v nastavení upravit na 3:5. Předvedli jsme bojovný výkon, dařila se nám i mezihra. Po dlouhé době jsme také byli vysoce efektivní v koncovce.“



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - J. Hudec [-] (75. M. Királyi [-] ) , J. Staněk [-] , M. Geňo [-] , L. Mestl [-] , M. Psohlavec [-] , R. Vokáč [-] , Z. Vondráček [-] , J. Kalina [-] , M. Pěkný [-] , P. Kořistka [-] (81. Z. Skala [-] )

TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - D. Němec [-] , L. Soldát [-] (85. F. Hofman [-] ) , L. Brotánek [-] , M. Dvořák [-] , M. Sirotek [-] (75. P. Haas [-] ) , M. Hájek [-] (90. T. Glogar [-] ) , P. Lípa [-] , J. Repetný [-] , M. Kdolský [-] , J. Vystyd [-]

ŽK: 35. P. Lípa , 59. L. Brotánek . ČK: 73. P. Lípa .
Hráči zápasu: M. Psohlavec - L. Brotánek , J. Repetný .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Šulcová Lucie - HANOUSEK Karel, KRUPA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.