Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 10:15

11.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

5.0

Hrací plocha

--

Zázemí

8.0

Po dvou slepených gólech se radují Přeštice


Branky


0

Bodová série Petřína skončila. Plzeňáci doma nedokázali ani jednou překonat Šampalíka, a navíc dvakrát inkasovali v průběhu druhého poločasu. Přeštice tak získaly tři body a odrazily se ode dna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Taktická bitva s minimem šancí

Po Doubravce čekal Přeštice další krajský kolega, tentokrát zavítaly na hřiště Petřína Plzeň. I přes počáteční optickou převahu hostů se do prvního náznaku šance dostali právě Plzeňáci, když se Motl protančil do vápna, ale žádného ze spoluhráčů přihrávkou nenašel.

 

Šampalík musel poprvé zakročit o chvilku později, po Bendlově rohu se dostal k hlavičce úplně volný Vohrna, jenže zamířil přímo doprostřed brány. O dvě minuty později neuspěl ani Lisý, který hostující bránu vysoko přestřelil.

 

Petřín i nadále hrozil především ze standardek, přeštická obrana ale odolávala i proto, že domácí střelci většinou nemířili přesně. V celém prvním poločase by člověk šance napočítal na prstech jedné ruky, do kabin se tak šlo celkem nepřekvapivě za stavu 0:0.

Strejček Blahoudek

Čtyři minuty po změně stran byl blízko vedoucí brance Petřín, zastavila ho však tyč Šampalíkovy klece! Poté pro změnu mohl být rád, že Strejček nevyužil zaváhání domácí defenzivy. Po hodině hry se už konečně měnilo skóre. Vedení se ujali hosté, když se prosadil Matěj Strejček!

 

Uběhlo pár okamžiků a Přeštice odskočily na rozdíl dvou gólů. Sice nejprve Pfleger neuvěřitelně vychytal Strejčka, jenže na dorážku Ivana Blahoudka už stačit nemohl! Otřesený Petřín ztratil pevnou půdu pod nohama a nemohl se vrátit do hry.

 

Domácím nepomohla ani četná prostřídání v sestavě, přeštičtí fotbalisté si pohodově dokráčeli za vítězstvím a utnuli tak sérii dvou porážek.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Trenér Radek Vodrážka: „Prohráli jsme, takže skákat do vzduchu nemůžeme. Zápas rozhodl první gól. V poli byla hra vyrovnaná, měli jsme tři čtyři tutovky, po kterých jsme mohli jít do vedení, ale neproměnili jsme je. Prohráli jsme tedy víceméně zaslouženě. Přestože výkon nebyl ideální, stopeři Papáček se Zoubkem podali výborný výkon. Lidem, na kterých naši hru stavíme, se nedařilo.“

FK ROBSTAV
Trenér Václav Uzlík: „Z naší strany samozřejmě spokojenost. Bojovné utkání, které nenabralo moc krásy. To se ale asi nedalo ani předpokládat vzhledem k postavení soupeřů v tabulce. Byli jsme bojovnější a zaslouženě jsme nakonec vyhráli. Uhráli jsme první nulu vzadu, chválím Šampalíka v bráně, ze začátku nás podržel výbornými zákroky. Ivan Blahoudek dokazuje, že věk je jen číslo.“



Počet diváků: 200. Rozhodčí: Vnuk Josef - HOCEK Petr, MATOUŠEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.