2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 10:30

11.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Persán znovu jediným střelcem Krumlova, Rakovník vybouchl při penaltách


Branky


0

Z Františka Persána se stává střelec. Domácí fotbalista poslal Slavoj proti silnému Rakovníku do vedení, po změně stran však hosté zareagovali Pucholtem. V penaltovém rozstřelu se ale Středočechům vůbec nedařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Další Persánova trefa

Do jednoho z nejnavštěvovanějších měst naší země zavítal rakovnický SK, který přicestoval do turisty oblíbeného Krumlova už v pátek den před zápasem. Dalekého cestování nemusel litovat, neboť neodjížděl s prázdnou. Domácí byli šťastnější po pokutových kopech.

 

Po pár minutách vyslal Hamouz k samostatnému úniku Červeného, toho ale zastavil zdvižený praporek pomezního rozhodčího. Ve 13. minutě zahrávali hosté přímý kop ze strany. Sklenkův centr propadl až na zadní tyč, kde ve slibné pozici mířil nad Pucholt. Převážně se hrálo mezi oběma vápny, moc příležitostí k vidění nebylo.

 

To se ale změnilo krátce před odehranou půl hodinou. Po centru ze strany se dostal do zakončení jeden z domácích, ale střela mířila pouze do středu brány. Hned poté byl na druhé straně menší závar ve vápně, kde byl nakonec u míče před Tvrzem brankář Kříž.

 

30. minuta už přinesla první branku zápasu. Besta přišel u lajny o balón, jeden z domácích míč posunul na svého spoluhráče, jehož fauloval ve vápně Krupička. Rozhodčí ale nechal hru pokračovat a míč se dostal k Františku Persánovi, který nepříliš razantní střelou k tyči otevřel skóre!

 

Za chvíli zahrával přímý kop kousek za vápnem Sklenka, jehož střelu přes zeď musel Kříž vyrážet na rohový kop. Více první půle nenabídla, a tak odcházeli domácí do kabin za jednogólového vedení.

Domácí nápor nezužitkovali

Hned v úvodu druhého dějství okupoval Krumlov hostující šestnáctku, ale přímé ohrožení branky aktivní nástup domácích nepřinesl. Naopak přišlo vyrovnání. Tomáš Pucholt nejprve sám útok založil, aby se mu po zblokovaném centru míč po přiklepnutí Červeného vrátil a mohl jej trefit krásně zpoza vápna do šibenice!

 

V 60. minutě zahrávali domácí rohový kop a přichystali si signál, který se málem proměnil v gól - rozehrávku po zemi na Kabeleho za vápnem, který vypálil, ale jeho povedenou střelu zblokovala defenziva hostí na roh.

 

Za pár okamžiků zahrával Kabele standardní situaci, jeho střelu přes zeď boxoval brankář SK Kabele mimo branku. Další šance zápas nenabídl, dohrávalo se mezi vápny a rozhodovat tak musely pokutové kopy.

Kabele versus Kabele

Za domácí se exekuce jako první ujal Wagner, který poslal Kabeleho na druhou stranu - 1:0. Za hosty šel kopat Schwendt, který ale mířil do nejlepšího místa pro brankáře, a Kříž jeho úmysl vystihl - 1:0. Druhá série nabídla souboj Kabeleho proti Kabelemu. Ten Krumlovský byl úspěšnější - 2:0. Za Rakovnické šel zahrávat Nwogu a s přehledem proměnil - 2:1.

 

Ve třetí sérii si Kabele sice na balon sáhl, ale dobře umístěnou střelu k tyči vyškrábnout nedokázal - 3:1. Snížit mohl Sklenka, ale po Schwendtovi byl druhým neúspěšným, když jeho penaltu kousek od středu branky po zemi Kříž zneškodnil - 3:1. Závěrečnou penaltu jeden z domácích s klidem proměnil a Krumlov tak bral o bod více než jeho soupeř z dalekého Rakovníka.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov
Trenér Václav Domin: „Spokojen jsem s dvěma body a proměňováním penalt. Naopak jsem nespokojen s naší hrou ve druhém poločase, kdy jsme se přizpůsobili soupeři. Za první půli, ve které jsme byli aktivní, jsme si asi zasloužili bod navíc. Pochválil bych gólmana Kříže za chycení penalt.“

SK Rakovník
Brankář Petr Kabele: „První poločas byli domácí lepší, ale jen proto, že jsme je nechali hrát. Druhou půli jsme začali vysoko napadat a soupeř si s tím nevěděl rady, ale i tak jsme si šance nevytvořili. Gól Krumlova padl po chybě naší obrany, když chtěla situaci řešit fotbalově, to se nepovedlo a Krumlov šel do vedení. Náš gól dal po krásné střele ze střední vzdálenosti Tomáš Pucholt. Po penaltách jsme brali jen bod. Tři by byly lepší, ale na druhou stranu neodjíždíme s prázdnou.“



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
M. Kříž [-] - M. Kroupa [-] , M. Dudák [-] , M. Švec [-] , F. Persán [-] , J. Zatloukal [-] , J. Wagner [-] , V. Novák [-] , J. Kabele [-] , M. Klivanda [-] , J. Sláma [-] (72. M. Babka [-] )

SK Rakovník
P. Kabele [-] - M. Schwendt [-] , J. Krupička [-] , P. Tvrz [-] , J. Severin [-] , J. Červený [-] (62. C. Nwogu [-] ) , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] , L. Dratva [-] , R. Hamouz [-] (84. P. Faigl [-] ) , P. Besta [-]

ŽK: 50. M. Klivanda - 55. M. Schwendt , 58. J. Severin , 90. J. Sklenka .
Hráči zápasu: M. Kříž .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Cihlář Jan - SIMBARTL Václav, CUPL Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.