1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

11.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Mariánky zaskočily Dobříš


Branky


0

Středočeši se sice dostali do vedení produktivním bekem Talůžkem, už v prvním poločase se však Viktorii podařilo duel otočit. Vítězství po změně stran podpořil Denk a do Mariánských Lázní se tak odjíždělo v dobré náladě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivý začátek Dobříše

Již v první minutě byl ve slibné šanci stažen Matějka. Trestný kop zahrával Rychlík a Robert Talůžek se prosadil hlavou! Vzápětí centroval V. Šrain před branku, ale Maryška ze vzduchu promáchl. O chvíli později Matějka poslal do úniku Maryšku, který však těsně minul bránu. Hrál se otevřený útočný fotbal. Hosté mohli vyrovnat, kdyby se Drahorád a Labai dohodli, kdo z nich bude zakončovat.

 

Následovala další rána pro Dobříš. Maryška se skvěle uvolnil před bránou, kde byl faulován. K penaltě se postavil Talůžek, jeho střelu ale gólman Šmejkal vyrazil a dobíhající Matějka přestřelil branku! Poslední větší šanci v první čtvrthodině měl Procházka, jeho dorážku však stačili hráči srazit na rohový kop. Pak už se hra zklidnila a ubylo příležitostí. Zvrat nastal po půlhodině hry. Ve 31. minutě střela Francisca Labaie k tyči z hranice šestnáctky překvapila domácího brankáře a za tři minuty střelu Jakuba Lattische nešťastně tečoval domácí hráč a míč zaplul přes Šedivého do brány podruhé!

Denkovo potvrzení

Ve druhé půli sice dobříšští hráči získali územní převahu, ale do šancí se téměř nedostávali. Za zmínku stojí jen možnost Maryšky, který se však dostal při kličce brankáři mimo střelecký úhel a po rohovém kopu došlo ke zmatku před Šmejkalem, ale Procházkovu hlavičku stačili obránci vytěsnit z brankové čáry.

 

V 70. minutě po rohovém kopu se prosadil zblízka Tomáš Denk a bylo rozhodnuto. Domácím nepomohlo ani vysunutí Talůžka, hrajícího po srážce s protihráčem obětavě s obvázanou hlavou, na hrot útoku. Dobříšské tak čeká v boji o záchranu těžký závěr podzimu a nevyzpytatelná jarní část.

 

VIDEOSESTŘIH naleznete na tomto odkazu.

 

Autor: R. Weber pro oficiální web klubu MFK Dobříš, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


MFK Dobříš
Trenér Jiří Rychlík: „Již po několikáté jsme se po dobrém úvodu nechali ukolébat. Sebeuspokojení s hrou se pak projevilo na zápase. Nedokázali jsme proměnit své příležitosti a poté, co soupeř výsledek otočil, se nedokážeme již vrátit do zápasu. Musíme se připravit na další čtyři zápasy, abychom se dostali z míst nejvíce ohrožených sestupem.“

FC Viktoria Mariánské Lázně
Trenér Stanislav Purkart: „Do zápasu jsme vstoupili katastrofálně. Dostali jsme gól, soupeř měl pak šanci, a navíc poté kopal penaltu. Šmejkal soupeře ale vychytal, a to nás nakoplo. Vytvořili jsme si územní převahu, kterou jsme zúročili dvěma góly do poločasu. Po změně stran jsme hráli ze zabezpečené obrany a chodili jsme do brejků, po jednom rohu jsme navíc přidali pojistku. Chtěl bych pochválit všechny, ale David Šmejkal zaslouží vyzdvihnutí. Chycená penalta otočila zápas. Matěj Kravar musel mnohem víc bránit, než je zvyklý, od 60. minuty hrál s rozbitou hlavou. Střídající Tomáš Šilhán v závěru udržel spoustu míčů, pomohl nám kouskovat tlak domácích.“



Sestavy


MFK Dobříš
J. Šedivý [-] - R. Procházka [-] , D. Pokorný [-] , R. Talůžek [-] , J. Rychlík [-] - O. Puchmajer [-] , J. Šrain [-] , V. Šrain [-] , P. Junek [-] (46. P. Masopust [-] ) - O. Matějka [-] , Š. Maryška [-] (78. J. Liška [-] ) -

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Drahorád [-] - A. Forman [-] , M. Lukáš [-] , F. Labai [-] (75. T. Šilhán [-] ) , P. Holub [-] (42. T. Kabelák [-] ) , J. Lattisch [-] (90. J. Dubský [-] ) , J. Sadílek [-] (89. K. Maule [-] ) , M. Kravar [-] , T. Denk [-] , V. Kafka [-]

ŽK: 30. Š. Maryška , 58. V. Šrain , 83. O. Matějka - 77. J. Sadílek .
Hráči zápasu: T. Šilhán , M. Kravar , D. Šmejkal .
Počet diváků: 270. Rozhodčí: Košan Martin - HODEK Jakub, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.