Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 10:15

13.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.5

Nápoje

9.0

Jídlo

9.0

Hrací plocha

7.5

Zázemí

9.0

FOTO: V Přešticích se diváci gólu nedočkali


Branky


0

Aby toho nebylo málo, i po penaltovém rozstřelu odcházela více než stovka domácích příznivců zklamaná. Pražané totiž podruhé v řadě zvládli pokutové kopy a odváží si tak dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevlídné počasí, nevlídný fotbal

Ze začátku zápasu se více dařilo hostům z Prahy. Drželi míč na svých kopačkách častěji a dostávali se až k vápnu soupeře, jenže to bylo vše. Centry Aritmy létaly nepřesně, přeštická obrana fungovala bezchybně.

 

Po úvodní čtvrthodině se začali více ozývat i Přeštičtí a vypracovali si také jednu zajímavou šanci. K dorážce se na hranici velkého vápna dostal kapitán Blahoudek, ale jeden z protihráčů střelu zblokoval mimo.

 

Podobně dopadli i na druhé straně Junek a Glasnovič. Jinak ale první poločas žádnou pěknou podívanou nenabídl. Korespondoval i s počasím, v Přešticích byla mlha a klasické sychravé počasí, fotbal tomu odpovídal.

Závěrečný tlak Aritmy ke gólu nevedl

V začátku druhého dějství měli domácí několik příležitostí, v té nejvážnější z nich se vyznamenal brankář Rondzik, když vytáhl tečovanou střelu mimo tři tyče. Další pokusy Přeštic postrádaly přesnost, a tak Aritma přežila bez úhony.

 

Od 75. minuty začali mít Vokovičtí znovu více ze hry, domácímu mužstvu došly síly. Především čerstvý Baran s aktivním Turbákem po pravé straně hrozili a vytvářeli šance pro spoluhráče. Po jedné z nich přiklepl Glasnovič Plechatému, který zakončil do prázdné brány, ale gól pro ofsajd hostujícího forvarda platit nemohl.

 

Největší šanci zápasu měl pár minut před koncem Plechatý po centru Macka, ale střední záložník Aritmy netrefil míč vůbec správně.

Druhý bod pro hosty

A tak se muselo rozhodnout v penaltách, které tak trochu kopírovaly průběh zápasu. Nemohoucnost obou mančaftů pokračovala i v rozstřelu, Přeštice zaváhaly hned třikrát a musely skousnout porážku po pokutových kopech.



Ohlasy k zápasu



SK Aritma Praha
Trenér Tomáš Kubr: „Neodehráli jsme vůbec dobrý zápas, naopak šlo o jeden z nejslabších výkonů. Jediné, co se dá vyzdvihnout, je naše čisté konto. Gólman nás pak podržel v penaltách. I přesto bych vyzdvihl obránce Turbáka. Podporoval útok, utkání se mu povedlo.“



Počet diváků: 111. Rozhodčí: Teuber Ivan - PLZÁK Daniel, KYNCL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.