3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 10:15

15.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín se s podzimem rozloučil jednoznačnou výhrou


Branky


52. M. Vohrna , 71. A. Brudna , 81. A. Brudna
0

Domácí si s Jankovem jasně poradili, výhru okořenil dvěma góly mladík Brudna. Jihočeši naopak dle svých slov předvedli jeden z nejhorších výkonů za poslední roky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Málo šancí, nula gólů

Že nebude vše v pořádku a dle představ trenérů Jankova, naznačil hned samotný úvod utkání, když ve 3. minutě laxním působením uvnitř vlastní šestnáctky dopřáli hosté velkou šanci Bendlovi, kterou se štěstím přestáli bez inkasovaného rychlého gólu. Další varování přišlo v minutě třinácté, když po vlastní standardní situaci přišel rychlý kontr Škardy, který zlikvidoval až skvělým zákrokem Pavelec v hostující bráně.

 

Dvacátá minuta přinesla jedinou šanci Jankova v utkání. Z levé strany centroval Zajíc a tísněný Bürger zblízka trefil břevno domácí klece. Více toho první poločas nenabídl. Za stálého fandění tří desítek jankovských fanoušků se hrálo mezi vápny a gólmani na obou stranách nemuseli řešit nic závažného.

Střídající Brudna uklidnil Petřínské

Druhý poločas nabídl znovu podprůměrný fotbal, ale na kopačkách domácích fotbalistů byla vidět větší chuť po vítězství. A za snahu byli odměněni třemi góly. Ten první vstřelil v 52. minutě po pěkném centru Motla hlavou Marek Vohrna a poslal tím Petřín do vedení - 1:0!

 

V 59. minutě z ojedinělé návštěvy pokutového území domácích dostal míč do sítě Šebelka, ale jelikož to bylo rukou, místo radosti z gólu uviděl pouze žlutou kartu. Za chvíli se dostal do samostatného úniku Bednář, avšak ke smůle Plzeňanů trefil pouze tyč Pavelcovy brány.

 

Co se nepovedlo kapitánovi Petřína, to napravil v 71. minutě střídající Aleš Brudna, jenž dotlačil po dalším rychlém útoku krásnou přihrávku Šimáněho až do branky Jankova - 2:0! Blízko třetímu gólu byli domácí v 77. minutě po Beránkově chybě. Navrátil obešel Pavelce a už mířil do odkryté branky, jenže vrátivší se Kroneisl skluzem na brankové čáře míč do sítě nepustil.

 

Přesto Jankov inkasoval ještě jednou. V 81. minutě po dlouhém nákopu z poloviny hřiště hlavičkoval Aleš Brudna a s pomocí břevna skóroval v zápase podruhé - 3:0! V nepříliš pohledném utkání zcela zaslouženě zvítězil Petřín, kdežto Jankov se vracel zpět na jih notně rozladěn.

 

Zdroj: Oficiální web klubu SK Jankov, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu



SK Jankov
Oficiální facebookový profil klubu SK Jankov: „Hodně špatně se nám bude utkání hodnotit. Podali jsme hodně špatný výkon, možná nejhorší za poslední tři roky, který by nestačil na horší soupeře, než byl Petřín. Zaostávali jsme ve všech činnostech a zaslouženě prohráli. Za vítěze označujeme naše fanoušky za standardně nadprůměrný výkon.“



Sestavy


SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - J. Šulc [-] (88. J. Příhoda [-] ) , J. Hartl [-] (60. A. Brudna [-] ) , P. Bednář [-] (83. M. Trojovský [-] ) , P. Bendl [-] , J. Motl [-] , V. Lisý [-] (67. Z. Šimáně [-] ) , M. Vohrna [-] , P. Škarda [-] (76. T. Navrátil [-] ) , P. Papáček [-] , L. Zoubek [-]

SK Jankov
A. Pavelec [-] - V. Jirkovský [-] , F. Lošek [-] , M. Kroneisl [-] , J. Zajíc [-] , D. Maršán [-] (46. J. Šebelka [-] ) - M. Kollár [-] , P. Beránek [-] (71. M. Rytíř [-] ) , L. Fajtl [-] (89. D. Šindelář [-] ) , V. Bürger [-] (85. D. Jirkovský [-] ) - M. Maurer [-] (71. M. Prediger [-] )

ŽK: 23. P. Bednář - 51. P. Beránek , 54. V. Bürger , 60. J. Šebelka , 80. L. Fajtl .
Hráči zápasu: A. Brudna , P. Papáček , L. Zoubek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Jati David - NEHASIL Lukáš, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.