Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 10:15

15.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

9.0

Jídlo

9.0

Hrací plocha

8.0

Zázemí

9.0

FOTO: Jediný gól stačil Přešticím, tři body vystřelil Strejček


Branky


0

Diváci v Přešticích se při posledním podzimním vystoupení svých svěřenců moc nebavili, vítězství si ale užili. To jim zařídil v prvním poločase Matěj Strejček, autor jediné branky duelu s Rakovníkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strejček poslal domácí do vedení

Pro Přeštice poslední, pro rakovnické SK předposlední mistrovské utkání. Do něj vstoupili lépe domácí, kteří se i jako první dostali k ohrožení brány, ale výsledkem bylo buď slabé, nebo nepřesné zakončení. V největší šanci se zjevil Strejček, který se prezentoval nejprve slabým zakončením ve vápně do náruče brankáře a poté povedeným průnikem zakončeným razantní, avšak nepřesnou střelou.

 

Na druhé straně zahrozili i Rakovničtí, když nejprve Červený střelou k tyči nepřekonal Šampalíka, který si poradil i s dorážkou z bezprostřední blízkosti. K dalšímu zakončení se dostal Krupička, ale svou dobře mířenou pumelicí trefil jen svého spoluhráče.

 

Ve hře hostí bylo množství nepřesností, bohužel pro ně jedno takové zaváhání vyústilo v gól. Krátce před půlhodinou hry chtěl u lajny řešit situaci fotbalově Krupička, ale podklouzl a míč mu sebral J. Bešta. Následným centrem našel ve vápně osamoceného Matěje Strejčka, který hlavou mířil přesně k tyči - 1:0!

 

Zbylé akce obou týmů skončily buď nepřesným zakončením nebo nepřesnou přihrávkou ve finální fázi, a tak první poločas další branku nenabídl. Do kabin tak šli domácí za jednogólového vedení.

Rakovničtí spalovali

Ve druhém poločase bylo šancí více než dost, hlavně na hostující straně. Bohužel pro rakovnické fotbalisty měl svůj den brankář Šampalík, který svůj tým několikrát podržel. Na domácím brankáři si vylámal zuby střídající Spal, jenž střelou na zadní tyči sice mířil do prostor šibenice, tam byl ale s výborným zákrokem přeštický gólman.

 

Ten si poradil i se šancí Gašpárka, který dostal míč za obranu a v souboji tváří v tvář ztroskotal na vyběhnuvším brankáři, jenž zákrok bolestivě odnesl. Na straně domácích se urodily tři šance. Tu stoprocentní zahodil Strejček, když po přihrávce od svého spoluhráče netrefil odkrytou bránu. Ve druhé se dostával ze strany do vápna J. Bešta, ale mířil těsně nad. Poslední vznikla po nepříjemném centru do zadní části brány, kterou ale Pešek robinsonádou vytěsnil mimo své zařízení.

 

Čas plynul a hosté se tlačili do soupeřova vápna. Obrovskou příležitost na vyrovnání měl Gašpárek, jenže milimetrově přesný centr Spala do brány nedostal. K dalšímu zakončení se v samém závěru zápasu dostal Severin, ale na zadní tyči hlavičkoval v příliš velkém záklonu, a tak šel míč mimo. Přeštice tak přežily velké šance Rakovníka, a i když samy další branku nepřidaly, po posledním podzimním zápase se mohly radovat z té nejtěsnější možné výhry.

 

Autor: Tomáš Pešek, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu



SK Rakovník
Brankář Tomáš Pešek: „Když nedáš gól, tak nevyhraješ. Měli jsme hodně šancí, ale bohužel jsme je neproměnili. Navíc jsme dostali gól po vlastní chybě. Domácí podržel brankář, který podle mě minimálně dva góly chytil. Jeli jsme na hřiště posledního celku a odjíždíme s prázdnou, škoda. Věřím, že dohrávkou příští víkend zakončíme podzimní tažení vítězstvím a na dokopné se pořádně zřídíme (smích).“



Počet diváků: 123. Rozhodčí: Vychodil Tomáš - TESAŘ Tomáš, BENEDIKT Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.