1:2p.
(0:0)
84. P. Holub
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2017 13:00

15.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Roudném se vylučovalo


Branky


0

O. Otepka se Sadílkem předvedli trochu toho nesportovního chování a oba museli do sprch předčasně. Mariánky v závěru zápasu srovnaly a následně ovládly i penaltový rozstřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nástupu viktoriánů chyběla efektivita

Do Roudného přijeli hráči Viktorie odhodlaní zakončit podzim ziskem bodů a podle toho úvodní pasáž utkání na E.ON stadionu také vypadala. Mariánky se hnaly hned do třech zajímavých příležitostí, ale zradila je finální přihrávka.

 

Roudeňáci vzali tyto náznaky šancí svého soupeře vážně a po dvaceti minutách se už také probudili. Sami zahrozili Markytánovým volejem po rohovém kopu O. Otepky, ale míč prosvištěl těsně nad klecí Jacko-Lysáka. Viktoriáni pro změnu neuspěli Kravarem, jehož ránu vyrazil domácí gólman Hřebejk do zámezí. 

Červené karty pomohli hostům

Čtyři minuty po změně stran se roudenští fandové poprvé a naposled zaradovali. Bartoš zaběhl s míčem až do vápna, kde centrem našel Davida Růžičku, jenž hlavou poslal malšany do vedení! Poté dění na hřišti hodně zhoustlo a především hostující fotbalisté působili velmi nervózním dojmem.

 

Po několika žlutých kartách vyhrocené chvilky vygradovaly v 75. minutě, když Sadílek píchl prstem do obličeje O. Otepku, který na to zareagoval fackou. Oběma kohoutům rozhodčí Cichra ukázal zaslouženou červenou kartu.

 

Bez svého špílmachra ztratili Jihočeši pevnou půdu pod nohama a pár minut před koncem inkasovali gól na 1:1. Po faulu na Drahoráda rozehráli viktoriáni trestný kop a Kabelákova střela se dostala k Petru Holubovi na malé vápno. O ofsajd se nejednalo vzhledem k tomu, že se vzadu zapomněl Lerch, a tak mohl hostující forvard pohodlně zakončit! 

Jacko-Lysák katem domácích

Penaltový rozstřel vyzněl jasně pro lázeňské fotbalisty. Jacko-Lysák se zaskvěl a chytil pokusy Píši a M. Otepky! Hostující exekutoři byli stoprocentní, a tak nakonec vybojovali ze zdánlivě prohraného zápasu dva body.



Ohlasy k zápasu



FC Viktoria Mariánské Lázně
Trenér Stanislav Purkart: „Na začátku druhého poločasu domácí šťastně vstřelili gól, pak bylo utkání hodně nervózní. Ke konci jsme zaslouženě srovnali. Za penalty musím pochválit hlavně Ondru, který dvě ze tří chytil. Všichni makali a bojovali. Preferuji týmového ducha a ten nám nechyběl.“



Sestavy


TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - M. Markytán [-] , R. Maršík [-] , D. Růžička [-] , M. Bartoš [-] (72. D. Svoboda [-] ) , J. Píša [-] , O. Otepka [-] , M. Otepka [-] , P. Kössl [-] (79. D. Lerch [-] ) , L. Vávra [-] (90. D. Samek [-] ) , L. Holub [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
O. Jacko-Lysák [-] - M. Drahorád [-] - T. Denk [-] , A. Forman [-] , M. Lukáš [-] , T. Kabelák [-] , V. Kafka [-] (82. T. Šilhán [-] ) , J. Lattisch [-] (90. K. Maule [-] ) , J. Sadílek [-] , M. Kravar [-] , P. Holub [-]

ŽK: 22. R. Maršík , 50. P. Kössl - 50. M. Drahorád , 50. M. Kravar . ČK: 75. O. Otepka - 75. J. Sadílek .
Hráči zápasu: O. Jacko-Lysák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: CICHRA Matěj - STARÝ Dominik, ŠTUK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.