1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 10:30

2.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V naší situaci bod bereme, říká po utkání trenér Furik


Branky


0

Rýmařov po ztrátě vítězství v posledních minutách z prvního kola získal bod za remízu 1:1 v Otrokovicích. Ty tak mají po dvou kolech, které obě hrály doma, pouze jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Standardka poslala domácí do vedení

Otrokovice byly v prvním poločase lepším týmem. Rýmařov se podle slov svého trenéra Furika v první půli hledal. „První poločas nebyl pohledný. Na naší hře byla vidět absence čtyř klíčových hráčů, vázla nám souhra.“ Domácí tým přetavil převahu i ve vedoucí branku. Ve 35. minutě zahrávali domácí fotbalisté roh a míč propadl mezi stopery, kde míč hlavou na zadní tyč uklidil Juráň. Největší šanci Jiskry měl Šupák, ale nedal. „To byla naše jediná možnost v první půli,“ přiznal Milan Furik. Viktorka tak šla do kabin spokojenější s hubeným náskokem 1:0.

Hosté brzy srovnali

Ve druhém poločase se rymářovští fotbalisté zlepšili i díky střídajícím Adamu Vajdíkovi, který vystřídal Hlebu. Podle slov trenéra si hráči vzali k srdci jeho poločasové slova v kabině a začali více bojovat a kombinovat. Pramenila z toho vyrovnávací branka, kdy dostal Němec kolmici od Dydowicze a podél brankáře po osmi minutách hry ve druhém poločase vyrovnal. A na hostující straně mohlo být i veseleji. Jenomže Kocur trefil břevno a odražený míč Šupák do sítě neusměrnil. Tentýž hráč v samotném závěru ztroskotal na brankáři Jelínkovi. Utkání tak skončilo nerozhodným výsledkem 1:1. Rýmařov tak po smolném prvním zápase, kdy doma ztratil utkání s Prostějovem v závěru získal první body v MSFL.



Ohlasy k zápasu



SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik - trenér Rýmařova: V naší situaci, kdy máme zraněné čtyři hráče z osy týmu a při rozcvičce se nám ještě zranil stoper Fiala, na což jsme museli reagovat, bod bereme. I podle průběhu utkání. V prvním poločase byly Otrokovice lepším týmem. My jsme se hledali. Inkasovali jsme ze standardky, kdy to propadlo. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, začali jsme více bojovat a i kombinovat. Věřili jsme si více na míči a vyrovnali. Po gólu jsme měli i stoprocentní šanci jít do vedení.



Sestavy


FC Zlínsko
P. Jelínek [-] - A. Jasenský [-] , O. Ponížil [-] (56. M. Mensah [-] ) , A. Bahounek [-] (64. A. Starý [-] ) , T. Mlýnek [-] , A. Kopečný [-] , Š. Chwaszcz [-] , D. Pěnička [-] , J. Slaný [-] , J. Juráň [-] , T. Zábojník [-]

SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - J. Tomeček [-] (72. J. Furik [-] ) , D. Hleba [-] (46. A. Vajdík [-] ) , Z. Horák [-] , T. Němec [-] , R. György [-] , K. Kocúr [-] , D. Dydowicz [-] , R. Němec [-] , J. Harazin [-] , T. Šupák [-]

ŽK: 68. M. Mensah - 30. T. Němec , 59. R. Němec .
Hráči zápasu: D. Dydowicz .
Počet diváků: 154. Rozhodčí: Popelák Luboš - MAYER Jan, GLOSER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.