Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 10:15

2.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov utrpěl debakl


Branky


0

Uničovští fotbalisté ani na druhý pokus nedokázali v MSFL zvítězit. Nestačili na soupeře, kterého v posledních čtyřech zápasech vždycky porazili a třikrát mu uštědřili debakl. Ten jim tentokrát celek z Velkého Meziříčí vrátil i s úroky, když nasázel loňskému vítězi hned šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

dva nešťastné góly

Vše to začalo již v jedenácté minutě, kdy se dostal k odraženému míči Demeter a zpoza vápna vystřelil a s přispěním teče skončil míč za hostujícím brankářem Uvízlem. Druhá branka padla ve 33. minutě, nejprve to vypadalo na nepovedený centr z rohového kopu v podání Demetera, ten ale nakonec našel na přední tyči Šimáčka, který krásnou patičkou protečoval míč do sítě. Uničov dostal ještě ránu do kabin. V poslední minutě se prosadil Dolejš přes Koutka, přihrál do vápna Simrovi a bylo to 3:0.

Dokončení debaklu

Druhý poločas přinesl další navýšení náskoku domácích. Nejprve v 61. minutě Smejkal hlavičkoval a Uvízl vyrazil míč, ale podle rozhodčích už za brankovou čárou. Malou naději vykřesal o osm minut později střelou z větší vzdálenosti Jeřábek, který snížil na 4:1. V 79. minutě už to bylo ale znovu o čtyři branky, když po ztrátě míče ve středu hřiště se balón dostal na levou stranu na Demetera, který krásným pasem napříč vápnem našel Dolejše, na kterého zívala prázdná brána. Vše zakončili domácí tři minuty před koncem, kdy rychlý protiútok skončil centrem Dolejše na zakončujícího Simra a tato akce exligových hráčů stanovila konečný výsledek na 6:1. Uničov tak bude muset v dalších kolech zabrat a zlepšit hlavně defenzivu, protože za první dvě kola inkasoval devět branek.



Ohlasy k zápasu



SK Uničov
Zbyněk Zbořil - trenér Uničova: Dělali jsme hrozně moc chyb v defenzivě proti takové ofenzivní síle jako je Demeter, Dolejš a Simr. Trestali nás za naši hloupost, neodehráli jsme to hlavou, hráli jsme dnes hodně naivně. Dolů nám to nefunguje a jsme teď na dně a musíme se od toho odrazit, protože horší to být nemůže. Máme těžkej los, další kolo Prostějov, ale nemůže být lepší motivace, než to proti takovému soupeři zlomit.



Sestavy


FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - P. Mucha [-] , D. Komínek [-] , R. Demeter [-] , J. Krejčí [-] , E. Smejkal [-] , P. Simr [-] , R. Šuta [-] (22. T. Duba [-] ) , P. Dolejš [-] , M. Kriegsmann [-] (65. M. Bouček [-] ) , J. Šimáček [-]

SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Vejvoda [-] , J. Můčka [-] , F. Markovič [-] - R. Juřátek [-] (72. P. Rajnoha [-] ) , L. Koutek [-] , P. Kasal [-] (46. T. Nuc [-] ) , T. Komenda [-] , P. Jeřábek [-] , J. Ambrozek [-] - A. Krč [-]

ŽK: 27. E. Smejkal - 32. J. Ambrozek , 59. R. Vejvoda .
Hráči zápasu: P. Dolejš .
Počet diváků: 525. Rozhodčí: ZAORAL Vít - SEDLÁČEK Tomáš, LENFELD Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.