J. Furik 29. (p.)
J. Harazin 72.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 16:30

3.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rýmařov má první domácí body


Branky


29. J. Furik (p.) , 72. J. Harazin
0

Penalta a červená karta pomohla domácí Jiskře k prvnímu domácímu vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta a vedení

Oproti minulému zápasu v Otrokovicích se pomalu vyprázdnila marodka a do utkání tak od začátku mohli zasáhnout kapitán Jiří Furik, Michal Furik i Pavel Ondruška. Favorit utkání byla 1.HFK Olomouc, která má několikaroční zkušenosti z druhé nejvyšší soutěže a nedávno dokázala v poháru vyřadit prvoligovou Zbrojovku Brno. Na utkání přišlo 330 diváků, což byla společně s Uherským Brodem největší návštěva kola, a určitě se jim utkání a atmosféra musela líbit. Úvod utkání patřil domácímu mužstvu. Ve 4.minutě centruje Dydowicz do pokutového území a hlavičku Ondrušky efektně chytá hostující Mucha. V 15.minutě Jiří Furik chytře prostrkuje na Dydowicze, ale ten Muchu nepřekvapil. Vyražený míč nachází Ondrušku, ale i jeho dorážku Mucha vyráží. Následný závar po rohu obrana pak s obtížemi odkopává. V 18. minutě opět Dydowicz našel Ondrušku, ale hlavička šla těsně vedle. Hosté se do vyložených šancí nedostávají a největší šanci měli ve 20.minutě, když hostující Seibert střílí po zemi a Kameník konečky prstů vyráží na tyčku a následný roh. Ve 28.minutě odkopává Kameník na Radka Němce, který prodlužuje hlavou na Šupáka a toho v brejku fauluje v pokutovém území Řehák. Z následného pokutového kopu Jirka Furik střílí úvodní branku zápasu. 1:0. V 39.minutě se Šupák uvolňuje po křídle, ale jeho přihrávku před bránu obránci odkopávají k Radkovi Němcovi, který však přestřeluje. Poločas tak skončil těsným, ale zaslouženým vítězstvím domácích.

Červená a navýšení skóre.

Do druhé půle udělali hosté dvě změny v sestavě. Obraz hry se však příliš nezměnil. Všechny šance hostů končili v rukách pozorného Kameníka, nebo vedle naší branky. Za zmínku patří snad akorát efektní nůžky jednoho z hostujících hráčů v pokutovém území, které šly však příliš vysoko nad naší branku. Šanci na vyrovnání však hosté nakonec měli. V 63.minutě Kameník ve skrumáži neudržel míč a hostující Řehák lobem posílá míč do odkryté branky. V té však Kameníka zastoupil Kamil Kocúr, který odkopl z brankové čáry do bezpečí. Z následujícího protiútoku fauluje u rohového praporku opět Řehák Šupáka a vidí druhou ŽK a následně ČK. Z následného centru mohl zvýšit náskok Jiskry Zdeněk Horák, ale hlavička šla trestuhodně mimo branku. V 67.minutě se z otočky pokoušel překonat vyborně chytajícího Muchu Šupák, ale neuspěl. V 72.minutě zahráváme rohový kop a nejvýše vyskakuje Jakub Harazin a uklidňuje mužstvo. 2:0. Závěr utkání se pak už spíše dohrával a Jiskra kontroloval stav utkání. Utkání tak skončilo vítězstvím Jiskry 2:0. V následujícím kole přivítá opět na domácím hřišti FC Hlučín.

zdroj:www.jiskrarymarov.cz



Ohlasy k zápasu



1. HFK Olomouc
Roman Sedláček - trenér HFK Olomouc: Katastrofa. Předvedeme hrozný výkon a necháme se vyloučit, nemám k tomu co víc říct, říkal po utkání dost naštvaný trenér hostujícího týmu.



Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - P. Ondruška [-] (82. D. Hleba [-] ) , Z. Horák [-] (78. T. Němec [-] ) , T. Šupák [-] , R. György [-] , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] (29. A. Vajdík [-] ) , D. Dydowicz [-] , J. Furik [-] , R. Němec [-] , J. Harazin [-]

1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - A. Řehák [-] , J. Žůrek [-] (46. M. Weinlich [-] ) , M. Schmidt [-] , A. Karčmář [-] , F. Přikryl [-] (62. R. Plesník [-] ) , M. Banasik [-] , O. Seibert [-] , M. Krejčí [-] (46. D. Hornich [-] ) , L. Horka [-] , O. Buček [-]

ŽK: 36. J. Furik , 40. D. Dydowicz , 61. Z. Horák - 28. A. Řehák , 47. F. Přikryl . ČK: 65. A. Řehák .
Hráči zápasu: J. Furik .
Počet diváků: 330. Rozhodčí: ZAORAL Vít - KOZUBÍK Jiří, HANÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.