1:4
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2017 17:30

4.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bitva nováčků skončila jednoznačně


Branky


0

V bitvě nováčků zvítězilo hostující Valašské Meziříčí nad Hodonínem 4:1 a Hodonín tak po sedmi brankách ve Vyškově utrpěl další debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

V desáté minutě zahrozili domácí z přímého kopu, který zahráli nakrátko. V 16. minutě dlouho kombinovali domácí až dostal míč od Vinklera do špeku Dekleva a tak tak, že toho hosté nevyužili. Ve 39. minutě byl v dobré pozici Beháň, ale místo střely centroval na nikoho.

Začaly padat góly

V 52. minutě padla první branka. Hostující Beháň dostal kolmici, byl v pokutovém území faulován, ale míč se ještě před zapískáním dostal k Jurčovi, který otevřel skóre utkání. V 59. minutě po rohu hlavičkoval Šulák na zadní tyči křížem a zvýšil na 2:0. V 71. minutě dostal Jurča dlouhý balon za obranu a i pod tlakem střelou z voleje na zadní tyč nedal Petrášovi šanci. O dvě minuty později se domácím podařilo snížit. Sasín našel Mareše  a ten dal na 1:3. O minutu později spálil i nadvakrát velkou šanci Šulák a Hašek odklidil míč do bezpečí. Sedm minut před koncem šel Výmola 1 na 1 a střelou z vápna vymetl šibenici a stanovil tak nečekaný výsledek 1:4, který nečekal ani hostující kouč Jaroslav Vodička.Valašské Meziříčí tak po úvodní těsné prohře ve Vyškově následující dva záasy vyhrálo a má šest bodů ze tří zápasů, protože minulé kolo doma nehrálo kvůli špatnému stavu hřiště a první domácí utkání je tak čeká až za týden, kdy přivítají ve formě hrající Líšeď, která má o zápas i o bod víc.



Ohlasy k zápasu


FK Hodonín
František Komňacký - Trenér Hodonína: Ukazuje se, že soutěž je jiná než divize. A ti, co ji s přehledem hráli, ve třetí lize nestíhají. Musíme zapracovat na doplnění kádru. Někteří hráči opakovaně ukazují, že třetí liga je pro ně příliš vysoká soutěže. Budeme přemýšlet o tom, zda do mužstva přivedeme zdravé, rychlé a důrazné typy fotbalistů, které soupeři na rozdíl od nás mají. Soupeře, který má sestavě na tuto soutěž několik nadstandardních hráčů, musím pochválit. Celý zápas hrál ve výborném tempu. Jako nováček odstartoval lépe než my. To nás musím inspirovat k tomu, abychom se do dalších zápasů zlepšili. A abychom ve třetí lize hráli důstojnější roli. Prohrát doma 1:4 je trošku ostuda. V prvním poločase jsme ještě soupeři stíhali. Nebyli jsme o mnoho horším týmem. Možná měl Valmez o jednu šancí víc, ale jinak to byl bojovný a vyrovnaný zápas. Nic nenasvědčovalo tomu, že by se utkání mělo takto zvrtnout. Ve druhém poločase nám chyběla větší disciplína a lepší přístup při bránění. Byli jsme všude pozdě, pomalí. Nestíhali jsme je včas dostupovat. Ve středu hřiště jsme prohrávali osobní souboje, což byl klíč ke všemu. Díky tomu hostující útočníci dostávali průnikové přihrávky za naši obranu a skórovali.

TJ Valašské Meziříčí
Jaroslav Vodička - Trenér Valašského Meziříčí: Podobný výsledek jsem nečekal, ale za druhý poločas jsme si ho zasloužili. „V prvním poločase jsme nebyli vůbec odvážní. Spoustu balonů jsme hráli dozadu, pomohla až důrazná domluva v kabině. Určitě máme na to, abychom hráli ještě lépe. Nebyl to náš top výkon, ale chvílemi už jsme se k němu blížili



Sestavy


FK Hodonín
M. Petráš [-] - J. Hesek [-] , T. Mareš [-] , T. Dekleva [-] , R. Holešinský [-] , P. Fojtík [-] - R. Sasín [-] (81. O. Paděra [-] ) , T. Polách [-] , J. Tulaydan [-] (59. Z. Šturma [-] ) , E. Vinkler [-] - F. Žák [-] (66. P. Dovhanyuk [-] ) -

TJ Valašské Meziříčí
L. Repáň [-] - M. Václavek [-] , J. Šulák [-] , Z. Behan [-] (80. M. Výmola [-] ) , M. Malý [-] , F. Drozd [-] - M. Skwarczek [-] , D. Trajkovski [-] (33. Š. Vrána [-] ) , O. Byrtus [-] - M. Gregáň [-] , R. Jurča [-] (88. V. Žilinský [-] )

ŽK: 89. T. Dekleva - 44. O. Byrtus , 77. M. Václavek .
Hráči zápasu: R. Jurča .
Počet diváků: 435. Rozhodčí: Kneisl Zdeněk - KOZUBÍK Jiří, GLOSER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.