6:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2017 18:00

4.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Meziříčí si znovu otevřelo střelnici


Branky


43. B. Šálek (vl.) , 47. P. Mezlík (p.) , 53. P. Mezlík , 75. J. Šimáček , 85. R. Demeter , 89. M. Kriegsmann - 33. M. Vrága
0

Neuvěřitelný začátek sezóny prožívají fotbalisté Velkého Meziříčí, kteří podruhé za čtyři zápasy nasázeli šest branek, vždy doma. Celkově mají skóre už 18:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes šance plichta

V deváté minutě si poradil Červinka s dalekonosnou ranou a vyrazil ji na roh. V 18. minutě proskákal míč z centru až k Mezlíkovi, ten ale z voleje přestřelil. O minutu později proletěl na druhé sttraně centr kolem domácího brankáře Kruby, ale i kolem tyče. Ve 28. minutě dostal Demeter krásný pas na pravou stranu, odkud si míč navedl, ale jeho přízemní rána byla tečovaná těsně vedle. Ve 33. minutě šli ale do vedení bránící se hosté, když si na ro na přední tyči naskočil Vrága a otevřel skóre. Dvě minuty před přestávkou rozehrál Demeter roh a ten si nešťastně srazil do vlastní brány Šálek.

Dominance domácích

Hned po minutě hry zahrál Mančík ve vápně rukou a následnou penaltu proměnil Mezlík, jenž poslal brankáře na druhou stranu.V 53. minutě Dolejš na pravé straně našel krásnou přihrávkou z kraje vápna pod sebe rozběhnutéo Mezlíka, který uklidil míč na vzdálenější tyč. V 63.minutě minul Simr hlavou ve stoprocentní šanci bránu. V 71. minutě zlikvidoval Červinka šanci po krásné přihrávce Dolejše, když míč reflexivně vykopl. Po skrumáži ve vápně se míč dostal na vápno k Šimáčkovi, který napálil míč z voleje, svezl se mu o vnější nártu a zapadl do horního rohu. V 85. minutě řidal další hřebíček do rakve Uherského Brodu Demeter. Dolejš na něj rozehrál rohový kop. on obešel dva hráče, narazil si se spoluhráčem a po zemi na zadní tyč dal pátou branku. Minutu před koncem šel Dolejš sám na Červinku přeloboval jej a Kriegsmann akrobaticky zakončil do odkryté brány. Velké Meziříčí tak pokračuje ve fantastické formě a ukazuje svoji drtivnou ofenzivní sílu.



Ohlasy k zápasu



ČSK Uherský Brod
Martin Onda - Trenér Uherského Brodu: Věděli jsme, že jsou silní dopředu vždyť i Uničov tady dostal šest gólů. Rozhodčí si vymyslel penaltu a to nám ublížilo.



Sestavy


FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - M. Kriegsmann [-] , P. Mucha [-] (67. L. Berka [-] ) , D. Komínek [-] , R. Demeter [-] , J. Šimáček [-] , E. Smejkal [-] (70. R. Šuta [-] ) , P. Simr [-] (72. T. Duba [-] ) , P. Mezlík [-] , P. Dolejš [-] , J. Krejčí [-]

ČSK Uherský Brod
M. Červinka [-] - R. Holík [-] , M. Vrága [-] , M. David [-] - D. Sklenář [-] (69. M. Pavelka [-] ) , M. Pochylý [-] , M. Mančík [-] , B. Šálek [-] (80. R. Josefík [-] ) , R. David [-] - V. Dolina [-] , F. Hruboš [-] (76. J. Michalec [-] )

ŽK: 35. J. Šimáček , 80. R. Demeter - 41. F. Hruboš , 46. M. Mančík , 49. B. Šálek .
Hráči zápasu: P. Mezlík .
Počet diváků: 550. Rozhodčí: Vejtasa Simon - ČERNÝ Josef, NEJEZCHLEB Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.