Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 10:30

4.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov konečně vyhrál, a jakým způsobem!


Branky


0

Po třech zápasech jeden bod, to nebyl ideální scénář, teď se Uničov ale drtivým vítězstvím snad vrací do správných kolejí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly

Po třech kolech jeden bod nebyl ideální vstup do sezony, ale teď si Uničov spravil chuť. V Otrokovicích si připsal první vítězství. A hned bylo drtivé, když se třikrát prosadil Jeřábek, dvakrát Krč a tečku za výsledkem udělal dorostenec Šléška. Uničov veze domů výsledek 6:1. V patnácté minutě všechno odstartovala přihávka Krče doprava na Jeřábka, který zrychlil a dovedl míč až do vápna a pozemi napálil míč na zadní tyč a nedal Jelínkovi šanci. Ve 29. minutě našel Ambozek krásně Komendu, který jen sklepl na Krče, který už měl jednoduchou úlohu, uklidit míč do prázdné. Ve 33. minutě dostal Krč přihrávku do vápna zleva, obtočil se kolem obránce a zvýšil na 3:0. O minutu později se míč dostal k Pěničkovi, který ze třiadvaceti metrů poslal míč mimo dosah Uvízla. V poslední minutě poločasu ještě trefil Juřátek levačkou ze třiceti metrů tyč a z následného rohu vykopávali domácí hlavičku až z brankové čáry.

Hattrick

Po třech minutách hry přesprintoval Komenda Kopečného a předložil míč před prázdnou Jeřábkovi, který uklidil míč. V 54. minutě se Koutek zbavil krásně dvou obráncu a namířil si to do vápna, následně jen těsně minul vzdálenější tyč. V 70. minutě dostal mbrozek průnikovou přihrávku, přihrl na penaltu Jeřábkovi, který si míč zasekl na pravačku a pozemi završil hattrick. V 77. minutě vytěsnil Jelínek Kasalovu ranu na roh.V první nastavené minutě se po rychlé souhře na pravé straně prosadil Šléška. Uničov se tak od tohoto výsledku může odpíchnout a vrátit se tam, kam patří.



Ohlasy k zápasu



SK Uničov
Zbyněk Zbořil - trenér Uničova: Měli jsme zápas celou dobu pod kontrolou. Mohli jsme dát i víc gólů, ale jsem rád, že jsme to konečně zvládli. Nedělal jsem tragédii z toho špatného začátku, a tak nepřeceňuji ani tohle vítězství. Nadruhou stranu jsem rád, že na nás nepadla deka.



Sestavy


FC Zlínsko
P. Jelínek [-] - T. Mlýnek [-] , A. Starý [-] (73. P. Červenka [-] ) , A. Bahounek [-] (46. J. Foltýn [-] ) , Š. Chwaszcz [-] , A. Jasenský [-] , D. Pěnička [-] , J. Slaný [-] (37. P. Kirschner [-] ) , A. Kopečný [-] , J. Juráň [-] , T. Zábojník [-]

SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Vejvoda [-] , L. Koutek [-] , F. Markovič [-] , P. Rajnoha [-] - P. Jeřábek [-] (84. J. Šléška [-] ) , R. Juřátek [-] , J. Ambrozek [-] , T. Nuc [-] (81. D. Dostál [-] ) - A. Krč [-] (62. P. Kasal [-] ) , T. Komenda [-]

ŽK: 84. J. Juráň .
Hráči zápasu: P. Jeřábek .
Počet diváků: 119. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - HÁJEK Robert, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.