1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:00

5.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby skončilo remízou


Branky


0

Po vítězství v Prostějově čekal na Spartak doma celek z nedalekých Otrokovic. Ty v letní přestávce prodělaly menší přestavbu kádru a úvod soutěže je, obdobně jako Spartak, nezastihl v dobré pohodě. Naposledy hosté doma podlehli Uničovu dokonce 1:6. V lepší náladě tak do zápasu měl vstupovat právě domácí tým, kterému pořád kvůli zranění chyběl Bronislav Otruba.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Spartak také začal aktivněji. V 5. minutě natáhl k pěkné střele Lukáš Motal, avšak jeho střela zamířila jen nad branku. Hosté se nicméně soustředili na trpělivou obranu a často vyráželi k protiútokům. V jejich čele si více než výrazně počínal hroťák Didier Kavumbagu. V 9. minutě takto jeden z brejků vedl hostující Kirschner, posunul míč na Kavumbagu. Jeho střelu pozorný Jakub Dostál vyrazil. Míč však zůstal ve hře a znovu Kavumbagu nakonec akci zakončil hlavičkou nad naši branku.

Na druhé straně se efektivitou mohl pochlubit Spartak. V 10. minutě vyslal do pokutového území centr Václav Ondřejka a Martin Vyskočil hlavičkou usměrnil míč k tyči hostující branky – Spartak šel do vedení 1:0.

V těchto fázích hry měli domácí více ze hry. Hosté se probrali v 24. minutě, kdy Mlýnek vedl další z hostujících brejků, prosadil se proti bránícímu Davidu Kostkovi a výsledná střela zapadla těsně vedle domácí branky. 

Vzápětí odpověděl svou šancí Spartak. V 26. minutě naběhl do hostujícího pokutového území důrazný Michal Šrom, jeho pokus přehodit vybíhajícího brankáře Jelínka však skončil nad brankou. 

Další šance si oba soupeři přichystali na 31. minutu. Otrokovice nejprve horko těžko na brankové čáře odvracely ostrou přízemní polostřelu Michala Šroma, aby z protiútoku Kavumbagu nastřelil tyč naší branky!

S tím také ale šance prvního poločasu skončily a další fotbalové dění si oba soupeři přichystali na druhý poločas. 

Vyrovnáno!

V něm nejprve v 51. minutě přetavil Michal Šrom centr v hlavičku, kterou brankář Jelínek zlikvidoval. V 62. minutě naopak přišla chvíle znovu hostujícího Kavumbagua, jehož důrazný průnik do pokutového území skončil na zákroku Jakub Dostála, který jeho střelu vyrazil. 

Spartak se svou snahou snažil pojistit své hubené vedení. V 63. minutě zamotali hostující obraně hlavu Michalové Dvořáček se Šromem, ale i po jejich akci výsledná střela směrovala jen mimo branku Viktorie. Horko v pokutovém území Viktorie bylo o další dvě minuty později poté, co další ze svých důrazných průniků předvedl Michal Šrom, jeho střelu Jelínek vyrazil, střelu dorážejícího Lukáše Motala zase zblokovala hostující obrana a nakonec zakončující Václav Ondřejka poslal míč jen nad branku. 

O mnoho lépe si Spartak nevedl v 73. minutě po akci Martina Vyskočila, jehož střelu sice hostující obrana také zblokovala, ale dorážka Lukáše Motala směřovala jen vedle branky.  Domácí mohli litovat, protože v 76. minutě na dlouhý centr do pokutového území vyskočil hostující Dominik Pěnička a hlavou poslal míč přes Jakuba Dostála a pod břevno domácí branky 1:1!

O tom, kdo nakonec urve tři body pro sebe, mohly rozhodnout obě strany zejména v závěru zápasu. V 86. minutě nejprve sklepl vysoký míč v pokutovém území Lukáš Motal a nabíhající Martin Vyskočil napálil míč jen tam, kde stál připravený brankář Jelínek.

V 87. minutě zahrozila důrazně Viktorka. Kavumbagu potáhl akci hostí, uličkou vyslal k nájezdu na naši branku Bahounka. Včas vyběhnutý Jakub Dostál dokázal ještě zasáhnout a míč nasměroval mimo branku, a tak hosté zahrávali už jen rohový kop. Z něj ale ani z jiné další akce už žádná branka nepadla, a tak si oba soupeři v jinak ne moc pohledném zápase rozdělili po bodu.

 

zdroj:www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - trenér: Dnes nemůžu být s výkonem absolutně spokojený, protože jsme nezopakovali výkon z Prostějova. Mohli jsme z těch šancí, které jsme si vytvořili, potvrdit vedení a potom bychom to už dohráli. Na druhou stranu musím uznat, že po těchto neproměněných šancí musíme být rádi i za bod, protože hosté se dvě minuty před koncem dostali do vyložené šance a nás podržel Dostál. Už během 1. poločasu si také vytvořili dvě tři šance, které mohli dotáhnout v branku, takže si myslím, že tu branku si zkrátka zasloužili. Dnešní zápas je bohužel pro nás fackou, musíme se zase vrátit na zem a budeme muset jít zápas od zápasu. Hlavně potřebujeme, aby se probrali naši klíčoví hráči, od kterých to čekáme.

FC Zlínsko
Marek Sedlák - trenér: Jeli jsme sem pro bod a ten máme, takže u nás jsme spokojeni. Je třeba mít úctu k soupeři, Hulín je mimořádně kvalitní tým, zkušený, sehraný s osobnostmi. My máme mladý tým, když se podíváte do zápisu, máme tam ročníky 96, 97, 98, takže pro nás to bylo těžké utkání a dobrý bod.



Sestavy


SK Spartak Hulín
J. Dostál [-] - M. Vyskočil [-] , M. Vyskočil [-] , J. Zlámal [-] , M. Malenovský [-] (72. M. Tureček [-] ) , L. Motal [-] , M. Šrom [-] , M. Dvořáček [-] , V. Ondřejka [-] (80. E. Hradil [-] ) , D. Kostka [-] , R. Michálek [-]

FC Zlínsko
P. Jelínek [-] - T. Mlýnek [-] , D. Kavumbagu [-] , P. Kirschner [-] (82. A. Bahounek [-] ) , P. Škubník [-] , Š. Chwaszcz [-] , A. Jasenský [-] , D. Pěnička [-] , A. Kopečný [-] , J. Juráň [-] , T. Zábojník [-] (69. J. Slaný [-] )

ŽK: 64. R. Michálek - 79. Š. Chwaszcz , 86. D. Kavumbagu , 88. J. Slaný .
Hráči zápasu: P. Jelínek .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Petr Zdeněk - NOVÁČEK Ivo, SEDLÁČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.