5:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2017 17:00

6.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž zpátky na vítězné vlně


Branky


18. J. Silný (p.) , 22. T. Okleštěk , 37. J. Silný , 49. M. Blanař , 51. J. Silný - 70. M. Výmola
0

Kroměříž se po porážce ve Vyškově otřepala a znovu zvítězila vysoko 5:1 nad Valašským Meziříčím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto

V sedmnácté minutě zrychlila domácí Hanácká Slavia hru a Repáň fauloval jednoho z jejich hráčů, dostal žlutu kartu a byl z toho pokutový kop, který o minutu později v osmnácté minutě zahrával Jan Silný. Bránkář hostů Repáň, který i fauloval, si vybral stranu a exekutor poslal míč doprostřed brány.

 

Ve dvaadvacáté minutě dostal Tomáš Okleštěk mnoho prostoru a vystřelil levou nohou z hranice pokutového území a křižnou střelou překonal Repáně podruhé. Osm minut před poločasovou přestávkou definitivně rozhodl svoji druhou brankou v utkání Silný.  Do kabin se tak šlo za jasného vedení domácích 3:0.

Vstup do půle přinesl další domácí branku

Hned čtyři minuty po příchodu hráčů ze šaten si seběhl jeden z domácích hráčů na pravou stranu, Repáň mu zmenšil úhel, ale posila ze Zlína Martin Blanař zakončil do  odkryté brány hostů. O další dvě minuty později svítil na ukazateli skóre už výsledek 5:0. Jeden z hostujících hráčů se vysunul při rozehrávce dopředu, potom byla ale v obraně Valašského Meziříčí na jeho místě díra, kterou domácí Kroměříž využila, když na pravé straně dostal míč Silný a zkompletoval hattrick, když s lehkostí přeloboval Repáně.

 

Dvacet minut před závěrečným hvizdem dosáhli hosté z Valašska aspoň čestného úspěchu. V sedmdesáté minutě se Výmola uvolnil několika kličkami a pak přehodil Kofroně a nádherným gólem tak alespoň kosmeticky upravil skóre na konečných 5:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Valašské Meziříčí
Jaroslav Vodička - Trenér Valašského Meziříčí: Mrzí mě, že jsme pro konečný výsledek dnes udělali hrozně málo. Byla ale vidět kvalita domácího týmu.



Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - T. Jeleček [-] , D. Krhut [-] , T. Matoušek [-] , P. Hloch [-] (74. D. Stratil [-] ) , M. Blanař [-] - M. Cupák [-] , R. Elšík [-] (59. O. Zavadil [-] ) , T. Okleštěk [-] (65. R. Budín [-] ) - M. Kovář [-] , J. Silný [-]

TJ Valašské Meziříčí
L. Repáň [-] - F. Drozd [-] , M. Malý [-] , Z. Behan [-] (55. M. Výmola [-] ) , J. Šulák [-] - T. Bělíček [-] (40. M. Gregáň [-] ) , V. Gebert [-] , O. Byrtus [-] - Š. Vrána [-] (78. V. Žilinský [-] ) , R. Jurča [-] , A. Kebísek [-] -

ŽK: 78. M. Cupák - 17. L. Repáň , 25. T. Bělíček , 26. R. Jurča , 41. O. Byrtus .
Hráči zápasu: J. Silný .
Počet diváků: 351. Rozhodčí: Nováček Ivo - SEDLÁČEK Tomáš, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.