Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 10:30

6.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovice padly s nováčkem


Branky


0

Otrokovice dále pokračují v bídných výkonech a potvrdily to domácí porážkou s Uherským Brodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatný začátek rozhodl

Hned ve třetí minutě otevřeli hosté z Uherského Brodu skóre. Hráči se ještě nedokázali ani pořádně rozkoukat a bylo to 0:1. Na pravé straně se uvolnil Filip Hruboš a střelou pod horní tyč nedal domácímu brankáři Jelínkovi šanci. Hosté tak využili aktivního začátku a zaslouženě se dostali do vedení.

 

O sedm minut později, tedy v desáté minutě, už měli hosté dvougólový náskok a to, když domácí obrana na pravé straně zaspala a znovu toho dokonale využil Filip Hruboš, který dostal míč na malé vápno a s přehledem podruhé překonal brankáře. Aby toho nebylo málo, tak o dalších sedm minut později, v minutě sedmnácté to bylo už 0:3. Po obrovské chybě v domácí obraně dostal namazáno hostující Manička, který už se tváří v tvář Jelínkovi nemýlil.

 

Domácí na to reagovali brzkým střídáním a dostali se do velké šance čtyři minuty po něm ve 25. minutě. Střela z malého vápna ale minula branku o půl metru. Alespoň snížení přišlo v poslední minutě prvního poločasu. Centr proletěl až ke Chwaszczovi a ten míč prodloužil a gólem do šatny snížil.

Šance až na konci

Druhý poločas mnoho fotbalového nepřinesl. Za zmínku stojí až akce z 80. minuty, kdy si na míč askočil Kavumangu, ale těsně netrefil. Mohlo z toho být ještě drama. O dvě minuty později mohlo být naopak definitivně rozhodnuto, ale rychlý kontr hostů a střela z velké blízky skončila mimo.



Ohlasy k zápasu



ČSK Uherský Brod
Martin Onda - Trenér Uherského Brodu: „Věděli jsme co hrát, vycházelo nám to a rychle jsme dokázali rozhodnout,“ byl spokojený s utkáním a hlavně jeho začátkem hostující kouč.



Sestavy


FC Zlínsko
P. Jelínek [-] - P. Kirschner [-] (75. J. Foltýn [-] ) , T. Mlýnek [-] (77. P. Červenka [-] ) , D. Kavumbagu [-] , P. Škubník [-] , Š. Chwaszcz [-] , A. Jasenský [-] , D. Pěnička [-] , A. Kopečný [-] (20. J. Slaný [-] ) , T. Zábojník [-] , J. Juráň [-]

ČSK Uherský Brod
M. Červinka [-] - M. David [-] , R. Holík [-] , M. Pavelka [-] , M. Vrága [-] - D. Sklenář [-] (72. M. Pochylý [-] ) , M. Mančík [-] (68. V. Gettler [-] ) , B. Šálek [-] , R. David [-] - F. Hruboš [-] , V. Dolina [-] (89. R. Josefík [-] )

ŽK: 59. D. Pěnička - 55. B. Šálek .
Hráči zápasu: F. Hruboš .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: Silný Zdeněk - PÁRAL Roman, KONTORŠIKOV Maxim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.