3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 10:15

7.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov konečně doma vyhrál


Branky


0

Až na čtvrtý pokus vyhráli uničovští fotbalisté na domácím hřišti. Odnesla to Holice, která tak prodloužil šňůru porážek na šest zápasů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo hodně opatrně a bez vážnějších šancí. První náznak šance přišel až po půlhodině hry, když Jeřábek roztáhl hru doleva na Krče a ten centroval na Komendu, který to měl ale ve skluzu na dlouho nohu a mí skončil vedle. Dvě minuty před poločasem ale padla zničeho nic branka, Roman Vasiljev nádhernou přihrávkou z půlky hřiště na Ambrozka, který míč zalepil naznačil střelu, Mucha šel na zem a mladý hráče jej přehodil. Uničov tak šel do kabin s jednogólovým náskokem.

Hned pět minut po změně stran Uničov navýšil skóre. HFK Olomouc tak ztratila kontakt se soupeřem během sedmi minut na hřišti a nezvládnuté koncovce prvního ani vstupu do druhého poločasu. Jeřábek dostal míč do lajny od Juřátka, vypadalo to, že míč bude dlouhý, ale rychlonohý hráč jej zachránil na hrací ploše, dal pod sebe na Ambrozka, který ještě posunul na Nuce a ten krásně na vápně z první takovým technickým lobem zakroutil míč na zadní tyč a Mucha byl bez šance. Míč se poodrážel od konstrukcí brány a špatně upevněnou sítí vylétl nad bránu a zůstal na síti a hlavní sudí nejprve reklamoval odkop od brány, ale po poradě s asistentem a reklamacích domácích hráčů branku uznal. V 62. minutě ztartil trestuhodně Vasiljev míč Tilkeridis udělal Uvízlovi dlouhou kličku, ale nestihl zakončit a vrátil míč pod sebe, kde jednoho z jeho spoluhráčů výborně vychytal tváří v tvář Uvízl. V sedmdesáté minutě zahrávali hosté standardku z boku a míč se tam chvíli odrážel, až jej Krejčí uklidil do sítě. V 85. minutě Juřátek zahrával standardní situaci z boku a jeden z hostujících hráčů si málem srazil jeho centr do vlastní sítě. Hosté ak byli více na míči, ale dvě minuty před koncem našel Krč kolmicí za obranu Ambrozka, který vystřelil na přední tyč a druhým gólem v zápase definitivně rozhodl.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Tomáš Nuc - hráč Uničova: Zbytečně jsme si to zkomplikovali, když jsme neubránili standardku a dostali gól na 2:1, ale pak nám pomohl gól Ambrozka na 3:1.




Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - P. Rajnoha [-] , R. Juřátek [-] , L. Koutek [-] , F. Markovič [-] - D. Bača [-] (33. T. Nuc [-] ) , J. Ambrozek [-] , R. Vasiljev [-] (82. D. Dostál [-] ) , P. Jeřábek [-] (64. P. Kasal [-] ) - T. Komenda [-] , A. Krč [-]

1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - O. Bořil [-] (70. T. Spurný [-] ) , J. Žůrek [-] (46. N. Tilkeridis [-] ) , A. Karčmář [-] , R. Plesník [-] , O. Seibert [-] , M. Krejčí [-] , L. Horka [-] , O. Buček [-] , T. Drmola [-] , T. Blažkovský [-] (46. P. Chlopek [-] )

ŽK: 76. R. Vasiljev - 83. L. Horka , 90. A. Karčmář .
Hráči zápasu: J. Ambrozek .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: Denev Alex - NOVÁČEK Ivo, ŠAMAJ Vratislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.