1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 18:00

8.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž doma překvapivě ztratila


Branky


0

Oba soupeři měli za sebou porážky 0:4 z Mol cupu proti ligovým týmům, ale Hodonín až po prodloužení. V Kroměříži nováček MSFL překvapivě zvítězil 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

0:2

Ve čtrnácté minutě poprvé zahrozili domácí, ale jeden z jejich hráčů i díky teči z hranice penalty přestřelil bránu. Ve 28. minutě se trefil exligový veterán Tomáš Polách. I když byli domácí lepším týmem, tak hosté táhli akci po pravé straně, následně přihrávali do vápna, míč byl tečován na hranici šestnáctvky, kde si na něj naběhl v plném běhu právě bývalý hráč Brna a krásnou ranou do šibenice z jedné poslal Hodonín do vedení. Ve 34. minutě z hranice vápna pálil Okleštěk, ale Petráš míč vytěsnil. Šest minut před pauzou využili hosté zmatků v obraně Hanácké Slavie. Pavel Dovhanyuk získl míč, ale napoprvé proti Kofroňovi neuspěl, ale z dorážky ležícího brankáře již dokázal překonat. O dvě minuty později znovu Okleštěk nevyzrál na Petráše.

Po góle na každé straně

V 59. minutě hostující tým přežil závar po rohovém kopu. Dvacet minut před koncem domácí vykřesali naději. Po hezké přihrávce se z pravé strany ranou na zadní tyč prosadil Jan Silný a zužitkoval tak neutuchající tlak svého týmu. Definitivně zhasly naděje Kroměříže v devadesáté minutě, kdy se podruhé v utkání trefil Tomáš Polách. Z brejku tři na tři se stala situace dva na jednoho a jeden z hráčů připravil přihrávkou ve vápně míč pro Polácha tak, že ten měl před sebou odkrytou bránu a zkušený fotbalista s výornou technikou se nemýlil a stanovil konečné skóre na 3:1 pro hostující Hodonín.



Ohlasy k zápasu



FK Hodonín
František Komňacký - trenér Hodonína: Někdy to tak je, že tým, který má více míč na kopačkách tak nevyhraje. My jsme hráli z bloku a na rychlé brejky a to nám vycházelo.



Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - T. Jeleček [-] , D. Krhut [-] , T. Matoušek [-] , P. Hloch [-] - O. Zavadil [-] (46. R. Elšík [-] ) , T. Okleštěk [-] , M. Cupák [-] (68. R. Budín [-] ) - M. Kovář [-] , J. Silný [-] , M. Neubert [-] (46. M. Blanař [-] )

FK Hodonín
M. Petráš [-] - R. Holešinský [-] , T. Dekleva [-] , L. Čurgali [-] , T. Mareš [-] (70. J. Hesek [-] ) - T. Komara [-] , R. Sasín [-] (77. P. Fojtík [-] ) , T. Polách [-] , Z. Šturma [-] , E. Vinkler [-] - P. Dovhanyuk [-] (85. F. Žák [-] )

Hráči zápasu: T. Polách .
Počet diváků: 159. Rozhodčí: Hájek Robert - KOLÁŘ Jaroslav, GALÁŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.