Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 10:15

8.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov nádhernými góly porazil Hulín


Branky


0

Tepre podruhé z devíti posledních zápasů vyhrál Uničov nad Hulínem, vysoko 7:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý začátek

Hned ve třetí minutě se domácí tým ujal vedení, když Jeřábek naváděl míč z pravé strany doprostře a dal do tandemu Juřátkovi, který krásným centrem našel na přední tyči Komendu, který nekompromisně hlavou dal svoji první branku v této sezoně. Hned z protiútoku ale domácí faulovali a Přímý kop tečoval Juřátek a míč zapadl do brány. Ve 12. minutě rozjel akci Uničova opět Jeřábek, dal na Komendu, ten se obtočil kolem hráče, vrátil Jeřábkovi a ten pozemi k tyi tváří v tvář Chytilovi byl úspěšný. O sedm minut později nasadil Ambrozek jesle jednomu z bránících hráčů přihrávkou na Krče a ten z jedné vymetl z vápna šibenici. Ve 36. minutě  zahrávali hosté přímý kop, který byl zahrán dobře, střela mířila do šibenice, ale Uvízl brance zabránil.

Kanonáda

V 54. minutě dal po přihrávce Jeřábka gól Krč, ale byl v ofsajdu a branka neplatila. V 61. minutě ale Uničov inkasoval. Hulín rozehrával rohový kop a  na přední tyči se prosadil hlavou Motal. O šest minut později ale vrátil domácím dvoubrankové vedení druhým gólem Jeřábek, když se skvěle na brankové čáře ve vápně uvolnil Krč a předložil mu míč. V 70. minutě se po krásné akci dostal do zakončení Ambrozek, ale jeho střela byla tečována na roh. O čtyři minuty později Krč loboval brankáře a trefil břevno. V 80. minutě rozehrával Juřátek přímý kop z pravé strany a Komenda si opět naběhl na přední tyč a skóroval. Další branku přidal Ambrozek, který vystřelil pozemi na přední tyč. Komenda byl i blízko hattricku, ale hlavou trefil jen břevno. Vše Uničov dokonal v 88. minutě, kdy šli Ambrozek s Dostálem sami na brankáře. První jmenovaný přihrával a druhý uklízel do odkryté brány.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Zbyněk Zbořil - Trenér SK Uničov: Pět zápasů po sobě jsme neprohráli, ale po těch bodech to moc nenaskakuje. Byli jsme podle mě divákům doma něco dlužni. Myslím, že jsme měli záps asi kromě deseti minut pod kontrolou. Takový ty fráze trenérů, že co jsme si řekli, to fungovalo a fungovalo to hlavně na ně. Mohli jsme ještě nějaké branky i přidat. Dostali jsme dvě branky ze standardky, ale jinak jsme využili toho že mají horší defenzivu než ofenzivu. Slyším tady pořád, od začátku sezony, na koho to Uničov umí a neumí a na tohle jsem nebral ohled. Je to nová sezona, nový zápas.




Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Juřátek [-] , L. Koutek [-] , F. Markovič [-] , P. Rajnoha [-] - J. Ambrozek [-] , R. Vasiljev [-] (75. R. Vejvoda [-] ) , P. Jeřábek [-] (77. P. Kasal [-] ) , T. Nuc [-] (72. D. Dostál [-] ) - A. Krč [-] , T. Komenda [-]

SK Spartak Hulín
L. Chytil [-] - M. Tureček [-] , M. Vyskočil [-] , J. Zlámal [-] , B. Otruba [-] (46. M. Malenovský [-] ) , L. Motal [-] , M. Šrom [-] (80. M. Minář [-] ) , M. Dvořáček [-] (75. E. Hradil [-] ) , V. Ondřejka [-] , D. Kostka [-] , R. Michálek [-]

ŽK: 42. R. Vasiljev - 30. D. Kostka , 66. R. Michálek .
Hráči zápasu: T. Komenda .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - BUREŠ Jakub, SLAMINKA Jozef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.