0:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:00

9.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Simr s Dolejšem řádili


Branky


3. P. Simr , 21. P. Simr , 35. P. Dolejš , 57. P. Dolejš , 83. P. Simr
0

Velké Meziříčí si poněkolikáté v sezoně zastřílelo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto

Velké Meziříčí v letošní sezóně zatím nemá v Moravskoslezské fotbalové lize konkurenci a potvrdilo to i v devátém kole, kdy zavítalo na hřiště nováčka z Hodonína. Svoji nadvládu ukozovalo hned ze začátku. Hned ve druhé minutě přilétl do vápna domácích centr z levé strany, který si zády k bráně zpracoval Pavel Simr, zkušeně si podržel obránce na zádech a střelou z otočky napálil míč z hranice penalty mimo dosah domácího brankáře Petráše. V jedenadvacáté minutě zvýšil ten stejný hráč náskok svého týmu na 2:0. A pět minut po půl hodině hry se ukázal další exligový hráč v dresu Velkého Meziíčí, Petr Dolejš. Domácí kouč Komňacký na to reagoval minutu po třetí obdržené brance dvojím střídáním, ale ani to domácím fotbalistům moc nepomohlo. Do poločasu se už ale skóre neměnilo.

Hattrick

V 57. minutě definitivně rozhodl svým druhým gólem v utkání Petr Dolejš. Aby toho nebylo málo tak bůra dokonal sedm minut před závěrečným hvizdem hostující hroťák Pavel Simr. Velké Meziříčí tak vede MSFL po devíti kolech již o pět bodů před dvojicí Prostějov, Vyškov s neuvěřitelným skóre 31:9. Jedinou ztrátou je domácí remíza se třetím týmem MSFL Vyškovem 1:1, jinak všechno vyhráli a  mají průměr více než tři góly na zápas. 



Ohlasy k zápasu



FC Velké Meziříčí
Smejkal - trenér Velkého Meziříčí: Hráli jsme dobře, musím tým pochválit a vítězství jsme si v dnešním utkání určitě zasloužili. Plnili jsme od začátku to, co jsme chtěli.



Sestavy


FK Hodonín
M. Petráš [-] - R. Holešinský [-] (36. P. Fojtík [-] ) , T. Dekleva [-] , J. Hesek [-] , T. Mareš [-] (65. L. Michna [-] ) - E. Vinkler [-] (36. T. Novotný [-] ) , O. Paděra [-] , R. Sasín [-] , Z. Šturma [-] , T. Komara [-] - P. Dovhanyuk [-]

FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - L. Berka [-] (46. D. Komínek [-] ) , R. Demeter [-] , J. Krejčí [-] , E. Smejkal [-] , P. Simr [-] , R. Šuta [-] (69. T. Duba [-] ) , P. Dolejš [-] (77. J. Dufek [-] ) , M. Bouček [-] , P. Mucha [-] , J. Šimáček [-]

ŽK: 77. T. Novotný , 81. P. Fojtík - 80. D. Komínek .
Hráči zápasu: P. Simr .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: ZAORAL Vít - KOLÁČEK Jan, DROZDY Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.