Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valašské Meziříčí ovládlo přestřelku v Rýmařově


Branky


0

Bitvu nováčků opanovali hosté z Valašského Meziříčí poměrem 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka padla až o 31. minutách hry a v tu dobu to na gólové hody určitě nevypadalo. Ale po půl hodině hry dostal míč do běhu na pravé straně Miroslav Gregáň a střelou na zadní tyč poslal hosty do vedení. Do poločasu už žádná branka nepadla.

Dlouho na ni diváci čekali i ve druhém poločase. Dočkali se až osmnáct minut před koncem, kdy hosté odskočili do dvoubrankového vedení. Oldřich Byrtus šel úplně sám na brankáře Kameníka  a střelou placírkou po zemi kolem něj mu nedal šanci. O dvě minuty později ale vrátil domácím naději Jakub Harazin. Ten se dostal na hranici pokutového území k odraženému míči a po zemi na přední tyč snížil. O dalších pět minut později ale vedlo Valašské Meziříčí opět o dvě branky. Martin Výmola dostal přihrávku mezi dvěma obránci a postupoval sám na brankáře, kterému udělal kličku a následně z úhlu trefil odkrytou bránu i přesto, že tam klouzali ve skluzu dva bránící hráči a mohl volit i přihrávku na volné spoluhráče před bránou. V 86. minutě deinitivně rozhodl o vítězství hostujícího celku svoji druhou brankou v utkání Miroslav Gregáň, když dostal přihrávku před bránu a vystřelil k tyči. Minutu před koncem ještě kosmeticky upravil skóre Daniel Dydowicz, když si vzal na starost rozehrávku přimého kopu těsně za šestnáctkou a krásnou střelou přes zeď stanovil konečné skóre na 2:4.



Ohlasy k zápasu


SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik - Trenér Rýmařova: Dělali jsme chyby a po nich se Valašské Meziříčí dostávalo do brejků, ve kterých byl hodně produktivní a hodně z nich těžil.




Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - J. Tomeček [-] , D. Hleba [-] (41. M. Kováč [-] ) , R. György [-] , T. Němec [-] , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] , D. Dydowicz [-] , J. Furik [-] , J. Harazin [-] , A. Vajdík [-] (64. P. Smékal [-] )

TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - J. Šulák [-] , A. Kebísek [-] , F. Drozd [-] (44. M. Výmola [-] ) , M. Malý [-] - O. Byrtus [-] , V. Gebert [-] , V. Žilinský [-] - M. Gregáň [-] , Š. Vrána [-] (82. T. Bělíček [-] ) , R. Jurča [-]

ŽK: 32. J. Furik , 75. P. Smékal , 80. D. Dydowicz - 29. R. Jurča , 31. V. Žilinský , 43. F. Drozd , 70. M. Gregáň .
Hráči zápasu: M. Gregáň .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Drozdy Luboš - MAYER Petr, GALÁŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.