2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hulín si poradil s nováčkem


Branky


43. M. Šrom , 87. B. Otruba
0

 Ve druhém domácím zápase za sebou Hulín tentokrát přivítal nováčka soutěže z Uherského Brodu. Ten si v soutěži do dnešního zápasu vedl nebojácně a také o tři body lépe než Spartak. V zápase tak šlo takzvaně o šest bodů.

Spartak si v zápase vedl o poznání lehčeji nežli v minulém týdnu proti HFK Olomouc. Celý zápas v podstatě ovládl, představil velké množství velkých nebo dokonce tutových šancí, ty ovšem nedokázal dotáhnout do dobrého konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první v zápase však zahrozili hosté. V 5. minutě Dolina rozehrál nakrátko roha a Pavelka na zadní tyči hlavičkoval vedle naší branky.

Spartak odpověděl rychle. V 6. minutě Lukáš Motal vysunul Václava Ondřejku, ten se zbavil obránce, ale nakonec vystřelil mimo branku. Blízko vedení byl Spartak v 11. minutě, kdy míč vyvezl Miroslav Tureček a přes Motala putoval míč na nabíhajícího Michala Šroma. Pozorný brankář Kohoutek však včas vyběhl a výslednou střelu vyrazil.

Brankář Brodu podržel svůj tým i v 24. minutě. Erik Hradil posunul míč na Šroma, jeho centr Tureček zakončil hlavou, ovšem brankář Kohoutek střelu vyrazil.

Branka visela ve vzduchu v 31. minutě. To si však Spartakovci při zakončení v pokutovém území navzájem dávali přednost, až míč dokázali hosté odklidit do bezpečí. 

Pořádně za hlavu se pak domácí chytali v 33. minutě. Michal Šrom koníčkem srazil míč před branku mimo dosah brankáře i obrany hostí, nicméně z před prázdné branky poslal míč Lukáš Motal jen nad branku! Vzápětí jsme Ondřejkou zahrávali standardní situaci a naskakující Erik Hradil míč jen prodloužil mimo branku.

Hosté po celý zápas čekali na svou příležitost, aby udeřili. Taková šance se jim naskytla v 35. minutě, kdy Michalec potáhl akci hostí, předložil míč Pochylému, jehož jedovatá střela směrovala mimo branku. V 41. minutě hostující Vojtěch Dolina vyvezl míč do naší obrany, předložil míč Holíkovi, jehož rozvíjející se šanci na hranici šestnáctky zablokovala vracející se obrana. 

Ve 43. minutě ke slovu přišel Spartak. Hradil narazil Šromovi, ten prošel do šestnáctky a jeho střela se zastavila až v síti za brankářem Kohoutkem 1:0.
S tím také skončil první poločas. 

I v tom druhém si Spartak počínal aktivněji. Šance na pojištění náskoku pro něj přišla už v 51. minutě. Po kombinaci v pokutovém území však Václav Ondřejka nakonec poslal míč vedle branky.

Nejen kopačky domácích, ale i oči domácích příznivců tlačily míč za brankovou čáru při závaru v brodském pokutovém území v 58. minutě. Lukáš Motal nadvakrát a ani Michal Šrom nadvakrát však hostující gólmana nepropálili. 

Když to nešlo domácím, chopili se šance zase hosté. Ti v 61. minutě předvedli rychlý brejk, dobře situovaný a osamocený Pochylý v dobré příležitosti nicméně vypálil jen mimo naši branku. 

Další velkou šanci prohospodařil Spartak v 66. minutě, to po centru Václav Ondřejka zakončil těsně nad bránu. 

Branka Uherského Brodu byla v ohrožení i v 80. minutě, kdy pěknou střelou z otočky překvapil gólmana střídající Bronislav Otruba a zasahující brankář pro jistotu srazil míč alespoň na roh. 

Se stavem zápasu 1:0 se obě mužstva posunula do závěrečné desetiminutovky zápasu. V 82. minutě se vysunutý hráč hostí Hruboš řítil na naši bránu, aby nakonec vypálil jen nad ni.

Pojistku si tak Spartak přichystal na 88. minutu. Lukáš Motal ukázkově vyvezl míč, poté vysunul Michala Šroma, který ještě více ukázkově prošel po brankové čáře do pokutového území, předložil míč před bránu, kde pohotový Otruba výsostně zvýšil na pohodlné vedení 2:0.

Do konce zápasu tak zbývalo už jen málo minut a o jeho osudu bylo rozhodnuto. Spartak získal tři body.

zdroj:www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - Trenér Hulína: V týdnu jsme si museli říct nějaká slova a já doufám, že jsme si to vzali k srdci a budeme se toho držet i nadála, protože takhle by to opravdu vůbec nešlo. Kluci dnes hráli o sto procent lépe, myslím si, že jde o zasloužené vítězství. V zápase jsme si vypracovali více šancí, v každém poločase jsme měli dvě nebo tři tutovky, zatímco hosty jsme do žádných vyložených akcí nepouštěli. Je škoda, že jsme naše šance proměnili až před koncem, protože kdybychom proměnili některé šance dříve, mohli jsme se dříve uklidnit. V každém případě jsem s dnešním výsledkem spokojen a kluky musím pochválit.




Sestavy


SK Spartak Hulín
J. Dostál [-] - D. Kostka [-] , E. Hradil [-] (73. B. Otruba [-] ) , M. Vyskočil [-] , J. Zlámal [-] , L. Motal [-] , M. Šrom [-] (89. J. Kovář [-] ) , M. Dvořáček [-] , M. Tureček [-] , V. Ondřejka [-] , R. Michálek [-]

ČSK Uherský Brod
Š. Kohoutek [-] - M. Pavelka [-] , R. Holík [-] (84. L. Nevařil [-] ) , M. Vrága [-] - V. Gettler [-] , R. David [-] , D. Sklenář [-] , M. Pochylý [-] , B. Šálek [-] - J. Michalec [-] (72. F. Hruboš [-] ) , V. Dolina [-] (70. M. Mančík [-] )

ŽK: 52. R. David .
Hráči zápasu: M. Šrom .
Počet diváků: 162. Rozhodčí: Duda Radim - MIKESKA Karel, MOJŽÍŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.