1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uherský Brod ztratil výhru v závěru


Branky


0

Pět minut před koncem vystřelil Holici alespioň bod Krejčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý začátek

Domácí vstoupili do utkání nejlépe jak mohli. Hned v páté minutě se dostali do vedení, když hráli s míčem na pravé straně a následně přišel centr do vápna, první střela šla do tyče, od které se míč odrazil k Marku Mančíkovi, který míč uklidil do prázdné branky. V pětadvacáté minutě šli domácí do brejku a míč na pravou stranu dostal Sklenář a postupoval sám na Muchu, který proti jeho střele vytáhl skvělý zákrok. Ve 34. minutě zahrával domácí jediný střelec Mančík přímý kop ze sedmnácti metrů, ale jeho střela přes zeď skončila pouze na břevně. Hosté tak měli velké štěstí a i díky této brankové konstrukci se šlo do šaten za stavu 1:0.

Horší konec

Hosté se dostali do větší a nebezpečnější šance až po hodině a sedmi minutách hry. V této době se dostal k hlavičce Plesník, ale domácí celek zachránil jeden z jeho obránců stojící na brankové čáře. Pět minut před koncem domácí chybovali v rozehrávce a nabídli svému soupeři rohový kop, ten Holice rozehrála na přední tyč, kam si naběhl Martin Krejčí a hlavou míč lízl a ten zapadl na zadní tyči do sítě. Minutu před koncem mohli dokonce hosté i otočit utkání. Po centru z pravé strany šel do skluzu jeden z bránících hráčů, trefil míč, ale naštěstí pro něj i jeho tým skončil míč mimo.



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Martin Onda - Trenér Uherského Brodu: Bohužel se ukázala naše nezkušenost ve druhém poločase, kdy jsme soupeři nabídli gól. Nedá se všechno řešit fotbalově. Měli jsme to odkopnout.




Sestavy


ČSK Uherský Brod
Š. Kohoutek [-] - M. Pavelka [-] , L. Nevařil [-] , M. Vrága [-] - D. Sklenář [-] (86. J. Michalec [-] ) , R. David [-] , B. Šálek [-] , M. Mančík [-] (77. V. Gettler [-] ) , M. Pochylý [-] - F. Hruboš [-] , V. Dolina [-] (86. R. Holík [-] )

1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - A. Řehák [-] , F. Přikryl [-] , M. Schmidt [-] (76. J. Žůrek [-] ) , R. Plesník [-] , M. Banasik [-] , O. Seibert [-] , M. Krejčí [-] , L. Horka [-] , T. Spurný [-] (46. . Dabić [-] ) , O. Buček [-]

ŽK: 52. M. Pavelka , 70. D. Sklenář , 88. F. Hruboš - 20. F. Přikryl , 70. M. Banasik , 71. R. Plesník .
Hráči zápasu: M. Mančík .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: Kneisl Zdeněk - TRIGAS Paskal, VRŤO Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.