3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřkovicím pomohly standardky


Branky


34. D. Špavelko , 66. M. Neumann (p.) , 90. R. Lokša - 70. K. Kocúr , 82. D. Dydowicz
0

Petřkovice pod novým trenérem konečně zabraly

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Petřkovice se na svém menším hřišti, kdy ani trávník nebyl v nejlepší kondici a na hráče tak čekal těžký terén dostaly do vedení po více než půlhodině hry. Ve čtyřiatřicáté minutě se dostal k míči po standardní situaci domácí stoper Dominik Špavelko a poslal domácí do vedení. To byla jediná změna skóre, která se před změnou stran a odchodem do šaten udála.

Po více než hodině hry, v 66. minutě přišla další standardní situace pro domácí tým a znovu z toho byla branka. Míč tentokrát dostal do sítě Marek Neumann. Hostům se pak ale povedl pěkný kousek a to dvoubrankovou ztrátu smazat a vyrovnat. Nejprve čtyři minuty po druhé brance domácích, v sedmdesáté minutě, přišlo snížení, když branku vstřelil Kamil Kocúr. Vyrovnání přišlo deset minut kontaktní brance a i deset minut před koncem, tedy v osmdesáté minutě, kdy branku hostujícího Rýmařova vstřelil Daniel Dydowicz. Pro Rýmařov to znamenalo ale trpký konec a smutnou cestu domů, protože ve druhé nastavené minutě přišla znovu standardka a s tím i postrach pro Rýmařovské hráče. Znovu z ní inkasovali a tentokrát neuhlídali kanonýra Radovana Lokšu, který tak svému celku vystřelil tři body po delší době a hned v prvním utkání pod novým trenérem.



Ohlasy k zápasu



SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik - Trenér Rýmařova: Bylo to utkání na těžkém terénu. My jsme nezvládli bránit standardní situace. Inkasovali jsme z nich všechny tři góly. Udělali jsme si to těžké, protože jsme prohrávali o dvě branky, ale povedlo se nám srovnat, ale nakonec jsme v poslední minutě opět ze standardky inkasovali. Dnes dominoval střed hřiště na obou stranách, ať už to byl Baranek nebo Jiří Furik.



Sestavy


FC Odra Petřkovice
L. Godula [-] - D. Špavelko [-] , Z. Staněk [-] , V. Polášek [-] , R. Lokša [-] , R. Holiš [-] (71. A. Leibl [-] ) , R. Baranek [-] , M. Neumann [-] , M. Sporysz [-] , A. Hrdlička [-] , P. Moskál [-]

SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - J. Tomeček [-] (89. D. Furik [-] ) , P. Smékal [-] (56. J. Kopeček [-] ) , R. György [-] , T. Němec [-] , M. Furik [-] (63. M. Kováč [-] ) , D. Dydowicz [-] , J. Furik [-] , R. Němec [-] , J. Harazin [-] , K. Kocúr [-]

ŽK: 19. A. Hrdlička , 60. R. Baranek , 90. P. Moskál , 90. L. Godula - 23. J. Harazin , 78. T. Němec .
Hráči zápasu: R. Baranek .
Počet diváků: 261. Rozhodčí: Dorušák Petr - ŠAMAJ Vratislav, SVOBODA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.