F. Žák 45.
T. Polách 60. (p.)
F. Žák 90.
3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodonín otočil utkání


Branky


45. F. Žák , 60. T. Polách (p.) , 90. F. Žák - 17. . Reteno
0

Prohrávali 0:1, ale zvítězili s přehledem 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V desáté minutě se dostal Fili Žák k rohovému praporku, odkud nacentroval na hlavu Sasína, který ale přestřelil. V šestnácté minutě dostal ve vápně na pravé straně míč Reteno Elekana Guy a střelou na přední tyč poslal hostující celek do vedení. Ve 22. minutě byl nařízen po faulu Mareše pokutový kop pro hosty, ale jeden z hráčů černé pleti jej neproměnil, protože jej Lupač vychytal. Ve 33. minutě se snažil vysunou Sasína do šance ulicí Komara, ale Sasínovi chyběl k zakončení krok. Centr Polácha ve 41.minutě měl najít Čurgaliho, ten ale netrefil míč metr před prázdnou bránou. Domácí se dostali v poslední minutě poločasu a dali hostům takzvaný gól do šatny. Vysunut byl Filip Žák a střelou z jedné po zemi na zadní tyč vyrovnal.

Osm minut po změně stran fauloval Dobeš Mareše těsně před okutovým územím, ale Polách trefil jen zeď a hosté se řítili do brejku tři na jednoho, ale Kavumbagu se chytil do ofsajdu. V 58. minutě byl Sasín faulovn ve vápně a domácí penaltu narozdíl od hostů proměnili, konkrétně Tomáš Polách.  Po nedorozumění v obraně hostí se málem do šance dostal Kavumbagu, ale Lupač ve spolupráci s Novotným dokázali míč odkopnout.  V poslední minutě vypíchl Mareš míč jednomu z hráčů Otrokovic nahrál Holešinskému a ten předložil před prázdnou Žákovi, který stanovil konečné skóre utkání na 3:1.



Ohlasy k zápasu



FC Zlínsko
Marek Sedlák - Trenér Otrokovic: Prohráli jsme si to sami. Měli jsme proměnit penaltu a udělat to domácím těžší, místo toho jsme na konci zápasu ještě branku inkasovali.



Sestavy


FK Hodonín
M. Lupač [-] - T. Mareš [-] , L. Čurgali [-] , T. Novotný [-] , J. Hesek [-] - R. Sasín [-] (89. J. Tulaydan [-] ) , T. Polách [-] , L. Michna [-] (61. P. Dovhanyuk [-] ) , E. Vinkler [-] , T. Komara [-] (82. R. Holešinský [-] ) - F. Žák [-]

FC Zlínsko
J. Semanko [-] - T. Mlýnek [-] , D. Kavumbagu [-] , . Reteno [-] , J. Dobeš [-] , Š. Chwaszcz [-] , A. Jasenský [-] , D. Pěnička [-] , J. Slaný [-] (61. P. Červenka [-] ) , T. Zábojník [-] , P. Škubník [-]

ŽK: 52. F. Žák , 64. T. Novotný - 33. J. Slaný , 50. J. Dobeš , 56. D. Kavumbagu , 90. A. Jasenský .
Hráči zápasu: T. Mareš .
Počet diváků: 285. Rozhodčí: ČERNÝ Dalibor - LENFELD Oldřich, GASNÁREK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.